IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 31>
Автор
Порака
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 12:58
Originally posted by connected connected напиша:

ааааа голема%20насмевкапа немора да си муслиман за да бидеш камиказа газење%20од%20смеење

connected!!
Se prasuvam samiot sebesi,no eve sega mi ispana prilika da ve prasam i vas,poso gledam deka se razbiras od kamikazive...
Ira od Irska i Eta od spanija..
i ovie se od "Muslimanite"
Blagodaram........
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 13:02
Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

ааааа голема%20насмевкапа немора да си муслиман за да бидеш камиказа газење%20од%20смеење

connected!!
Se prasuvam samiot sebesi,no eve sega mi ispana prilika da ve prasam i vas,poso gledam deka se razbiras od kamikazive...
Blagodaram........

мене терористите не ме интересираат како тебе, за жал

благодарам и јас среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 13:15

connected!!
Blagodaram........
мене терористите не ме интересираат како тебе, за жалблагодарам и јас среќа
Eeeeee!!!!!!!Si nauciv neso novo koe ne go znaev,
samo use edna informacija,,
use da mi kazis so se po vera???
togas ke si naucam dve raboti od vas za koi ke vi bidam blagodaren..
pozzzz...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 13:27
shto gi meshash be tie,....ne se kamikazi ,...vo sekoj sluchaj,...a,terorist,...ne e rezerviran zbor samo za muslimanite,..
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 13:33
Originally posted by brza brza напиша:

shto gi meshash be tie,....ne se kamikazi

Da znam,KAMIKAZI na Kvadrat se..
samo da te informiram,pa i ti da si naucis neso...
Pozzzz....
Кон врв
mali simo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2006
Поени: 1132
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mali simo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 13:41

Па да тие не се камикази не им ја земајте честа на јапонските војници....

тие се БОМБАШИ-САМОУБИЈЦИ
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 13:42
bogami,....ako sudam spored ova poslednovo ( i prvo),....mnogu moze chovek od tebe da nauchi,...смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 14:07

Originally posted by brza brza напиша:

shto gi meshash be tie,....ne se kamikazi

Da znam,KAMIKAZI na Kvadrat se..
samo da te informiram,pa i ti da si naucis neso...
Pozzzz....

kamikaza brate idel prema brodot i mu daval sansa na brodot da go pogodi
znaci sepak postoela fer borba

bombasi samoubicki ja krijat bombata i ne davat sansa nikomu - mucki i besk*rpulozno

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 14:42
Lugje, ne e vo red muslimanstvoto da go poistovetuvate so terorizam ili nekoe drugo bezumie. Imajte respekt prema tugjite veri.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 10:44
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Lugje, ne e vo red muslimanstvoto da go poistovetuvate so terorizam ili nekoe drugo bezumie. Imajte respekt prema tugjite veri.

Jas imam respekt sprema tugite veri, no "tugite" nemaat sprema mojata vera...nazalost
Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 10:52
a sto vera imase ti...?
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 11:49
Pravoslavna sum, ne oti roditelite toa taka go sakaa nego oti jas taka se odluciv!!!
Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 11:57
Ubavo sto ti si odlucivas.
taka treba....
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 19:21

sepak mislam deka islamot ne e tolku losh kakov sto go prezentiraa poslednive clenovi...

ima razbiranje, ima....kje ima...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.