|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <12345 824> |
Автор | |||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Помаците са най чистите българи! Помаци идва от Помъчен мъчение - насилственото приемане на друга вяра не може да промени националноста!
|
|||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Танас не е важно какво ние мислиме за тях, важно е те какво мислят за себе си. Основен принцип за мен. Те наричат себе си мюсюлмани и не приемат друго . Тяхна воля. Факт е, че говорят много хубав стар български език но това е друга тема. Изменето од ntg2003 - 16.Јануари.2008 во 13:16 |
|||
Борислав
Група Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не съм съгласен с тебе, че са най-чистите българи, те са се умешали вече с българските турци |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Роми и цигани е исто не се навредуваат ако им го кажеш тоа, нормално во пријателска смисла ,... И знам за вашиот мир.....не се секирај, како што зборуваше паганот дека страв ви е да влезе Турција во ЕУ ..... |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам не знам ама со други бугари што правам разговор по други форуми викаат дека имаат огромен страв од турците...
И викаат дека единствена желба на турците им било демек пак да се вратат на балканот.... |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Индентични страхове имаме и ние и вие Ние от турците, вие от нас... ели ти казах: "Ако имам страхове те са от балканската ни обща непримиримост едни към други. Все сме нещо наопаки, все нещо делиме, все мечтаем за велики држави." |
|||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Няма такова нещо. Районите в които живеят помаци предимно са в Западните и Централните Родопи а там няма кьорав турчин. Турците са предимно в източните Родопи и Северна България. Израсъл съм в такъв район и имам много приятели помаци! Никой от тях не се отрекъл от българщината. На много от старите мюсюлмански гробища на камъните които обозначават гробовете пише например : Тук почива Фатма дъщеря на Георги и т.нн. Хората знаят произхода си и не се отричат от него!!! |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Танас, и аз имам приятели мюсулмани. Знаеш, че се обиждат на прозвището помак. Що касае българщината...извинявай ама не съм съгласен с теб. Смятат се за други - различни. Както казах, тяхна воля. Аз поне си спомням възродителния процес.
|
|||
Борислав
Група Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Един колега в университета е български турчин и с него много съм си говорил на тази тема. Той е роден в някакво село около Русе, не си спомням точно как се казваше селото и от него съм чувал, че са се умешали, не вярвам да ме е излъгал. |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Един колега в университета е български турчин и с него много съм си говорил на тази тема. Той е роден в някакво село около Русе, не си спомням точно как се казваше селото и от него съм чувал, че са се умешали, не вярвам да ме е излъгал."
Нерде Русе, нерде помаци Ашкоулсун, аго, машала. Там нейде, най-много с некои татари да са се омешали. Па ти вервай.... Изменето од ntg2003 - 16.Јануари.2008 во 15:41 |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кво е станало с тоя форум Отидох да ручам уж за малко и гладам ...Ни дума, ни вопъл, ни стон....
Браво! |
|||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВЦ няма спирка
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=A4BB136CD39CD04595525FAD52093A5C Посетата на Путин ја подели бугарската јавност ... Коментари ??: makedonka ??: Bugarija kako Bugarija ??: dimitar ----------------------------------- Понякога осъзнаването на реалността може да бъде много неочаквано болезнен процес Изменето од m__g__ - 18.Јануари.2008 во 11:45 |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти што мислеше ке ракоплескаат Македонците на ТуркоМонголските глупости,абе не ве сакаат у Македонија нека ви е на јасно.Сами си направивте никој да не ве сака,од пријатели најголеми непријатели си направивте
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |