|
Женски парфеми |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 47> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ELIZABETH ARDEN-Red...
...J.L.O.-Glow... ...mmmm mmmm mmmm oh so sweet surrender...dobri se i dvata...ima i drugi ama zavisi na koja kako i stojat ... treba da se pomirisa...poshto za vkusovite ne se rasprava... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...БОГАМИ ....,УБАВ ИЗБОР....,СЕГА ШТО,НИЕ СМЕ НА РЕД,ИЛИ КОЛКУ ДА СИ ЗНАЕМЕ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROMA - LAURA BIAGIOTI
I AKO SAKA NEKOJ PRIJATNO DA ME IZNENADI, NEKA NE SE DUMA MNOGU STO...STO...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......!!!!
........ |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...but...she's kejt d' grejt...memoj taka bogati...garant nekoja jaka cura e neosvoiva i mirishe zanesnoooooOOOooooo... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WELL, OD KAJ ZNAES, MOZE ZA TEBE BESE PORAKATA
60 EU E SAMO
STO E TOA ZA JAKA ZENSKA
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ELITTE BLUE i LITTLE BLACK DRESS mmmmm
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preubav e barem za moj vkus i karakter |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јаки парфеми нема што...
јас пак овој евтинов...Џордани...не си го менувам...
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nishto darling...stvarno ja za rozi davam po 100 dolara pa za toa...ne e problem darling...samo ti da mi mirisash fino...onaka...mmm mmm mmmm...ali da znaesh sobiram podmaichki si gi chuvam u vakum kese i posle si gi mirisam od vreme na vreme...da me podsetat...na ...eeeh...toa... |
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bvlgari - Omnia CrystallineBvlgari - Omnia AmethysteL'EAU PAR KENZO i Burberry London e toa sto vo momentov koristam (ne ja biva bez parfem -bilo kakov) |
|
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
212 SPLASH - mmmmmmm |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
C-THRU-Aqua Marine
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омилен женски парфем, без конк*ренција ми е:
Просто, неодолив е! А од машките, шо знам... Ги има многу. Најдолго го користев STR8 - Marine. (бтв често мењам парфеми) Изменето од doriangray - 11.Февруари.2008 во 02:09 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |