![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 90> |
Автор | |
beticka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() |
duso ubava deneska ti pristignaa uste edni angeli primi gi zaedno i vnimavajte na nas, neboto e vase zasekogas.pocivaj te vo mir angeli nasi!
TOSE NE TE ZABORAVAME TAKA LESNO! |
|
betty
|
|
![]() |
|
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() |
Sto moze uste da izdrzi MK,nemame veke solzi GOSPODE,istiot pilot,istiot helihopter sto go donese nasiot Tose od Nova Gradiska,bibliska zemja,a prokolnata.Koga Gospod delel zemja na narodite,gi zaboravil Makedoncite.Tie resile da odat kaj Gospod,da go prasaat zosto za niv nema zemja.No koga dosle kaj nego toj spiel,tie tropale na portite i go razbudile i go zaprasale zosto nema zemja za niv(nas)Gospod rekol deka seta zemja sto ja imal ja podelil,no na niv(nas)ke im dade zemja od sinot uste pomila od svojata sto ja podelil no rekol:Eve vi zemja od sinot no pusta da vi ostane sto me razbudivte od spienje.Taka ubava zemja,ama prokolnata,no velat so mn. dobrina ke se odkolne..ne sekoja zemja e BIBLISKA.
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
![]() |
|
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
![]() |
Na pocetokot bese se kako nekoj los son.Potoa,kako odminuvase vremeto,se lazev deka ke pomine grutkaata vo gradite.Uzasna bolka na sekoja negova pesna.Deneska,bolkata me ubiva.Nemozam da go gledam negoviot lik bez da se isplacam,i sto pati da prasam zosto????I sto ponatamu???Nikogas nema da bide isto,nikogas. I bolkata sekogas ke ostane ista,nema da izbledi.So nego umre del od mojata dusa.No negovata smrt me nauci da ne se plasam od smrtta,zosto znam...toj sega ke bide tamu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
![]() |
|
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() |
sekogas koga ke go slusnam Tose placam.Tose bese prv,posleden i edinstven.te sakammmmm
![]() |
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() |
Тоше колку не правеше среќни,колку убаво ни пееше.
Сега кој ќе ни пее толку убаво? |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() |
Nemozam a da ne napisam nesto. Bolkata za Tose nikogas nema da pomine.
|
|
![]() |
|
beticka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() |
TOSKA kako sega da ti go cestitame rodendenot? so kakvi zelbi? so kakvi nadezi? so koi srca? pocivaj vo mir zvezdo nebeska!
|
|
betty
|
|
![]() |
|
len4e ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() |
Vecna ti slava nas angelu!Pocivaj vo mir!I cuvaj ja makedonija od zlo!
|
|
![]() |
|
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
![]() |
nema uteha za toa sto go nema, nikogas nema da ima. Pocivaj vo mir
![]() |
|
![]() |
|
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
TOSE************************
POCIVAJ VO MIR GORE MEGJU ZVEZDITE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
veruvaj
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
Секој збор е премалку, секоја солза е преплаена со голема болка...тага на лицата, солзи на усните...зборовите си течат како песна без крај....толку силлно знае да боли, на момент ке стивне, но поради моето кукавичко бегање од вистината, зборувајки во сегашно време за тебе, за да не ме боли...те сакам бескрајно....ПОЧИВАЈ ВО МИР!!!!
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
*bushaFka* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() |
Ostavi svjetlo na putu kojim zelis poci,pomozi mi kad snivam sretan i nasmijan da mogu ti doci.podigni ruke,u bijeli hram uspravno kreni i reci tiho svima da stat ces dijete medju andjelima.
A ja?Neka mi Bog otvori oci neka mi nebo pojaca sluh da cujem te i vidim u svakom snu....... A ti?Neka ti Bog podati krila,neka ti nebo podari spas da pjeva,pjevas svima da zauvijek cuju tvoj glas. Ova te zemlja voli i cuva uspomene na dane kad si bio tu,a dragi ljudi nose te ko vjecnu ranu. A ona?Na jastuku lezi.U nebo gleda,sklapa ruke i suze skriva sto nosi s njom dok letis s angjelima. IM MEMORIAM TOSE PROESKI ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saven ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
ТОШЕ ПОЧУВАЈ ВО МИР И НЕ КА ТИ Е ЛЕСНА ЗЕМЈА
КО СЕГА НИ ПЕЕ УБАВО КАКО ТЕБЕ АНГЕЛУ НАШ |
|
![]() |
|
saven ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
[QUOTE=saven] ТОШЕ ПОЧУВАЈ ВО МИР И НЕ КА ТИ Е ЛЕСНА ЗЕМЈА
КОЈ СЕГА НИ ПЕЕ УБАВО КАКО ТЕБЕ АНГЕЛУ НАШ |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |