|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 172173174175176 240> |
Автор | |
Борислав
Група Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Американец, руснак и българин се събрали да пият. Дошъл дявола при тях и почнал да ги изкушава
- Имам 10 бутилки вино Тъга за юг и 10 жени, ти колко бутилки можеш да изпиеш? - Три - отговорил американецът. - А с колко жени можеш да спиш? - С три. След това дяволът попитал руснака: - Ти колко бутилки можеш да изпиеш? - Седем - отговорил руснакът. - А с колко жени можеш да спиш? - Със седем. Най-сетне дяволът стигнал и до българина: - Ти колко бутилки можеш да изпиеш? - Единадесет - отговорил нашенецът. - Ама чакай, аз имам десет. - Да, но аз имам и една бутилка в джоба си - пояснил българинът. - А с колко жени можеш да спиш? - С единадесет. - Ама чакай, аз имам само десет. - Така като те гледам, и ти не си за изпускане! |
|
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се качил Мујо на дрво и јаде банана.Поминува Хасо и му вели:„Мајмуните одамна се симнаа од дрвата“. „Гледам“!-му одговорил Мујо
|
|
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
|
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајдееееееееееее! Еве еден за почеток :
Разговараат двајца Роми:„Дали разбра дека умрел Версаче“? „А кој,оригиналот“? |
|
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...idel leprozen u javna kuka, ama k*rnazot nejkl da plaka i se oblekol posle onadenjeto da si ide...a k*rvata mu se razvikala:
--EPA DA SI ZNAESH SEA IMASH SIDA... ...na toa leproznit se svrtel i i odgovoril, mrtov laden... ---NEMA VRSKA I ONAKA MI OSTANA UNUTRA... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odat kinezi na ETF i gi prashuvaat studentite:
vie uchite kineski? - iii sho be toa za utre ni e???? |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoja zena cij maz bil na elektro go pratila vo prodavnica i mu rekla:
- da kupish margarin, a ako ima jajca, zemi 10. i doaga toj od prodavnica so 10 margarina: imashe jajca... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ke poznaesh deka Talibanec porasnal?
namesto okolu nozete, pochnal da ja mota pelenata okolu glavata. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abortus na bugarski
атака на к*рчевата работа lele pisam na kirilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
impotencija na latinski:
VIDI MENI VISI |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TATE ZASTO OVIE MODRI SLIVI SE CRVENI
ZATOA SO SE ZELENI SINKO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profeosrke profesorke ima mrtov gulab na djamot
- e ako de ostaj te go ke si letne |
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој виц стварно ме насмеа па ај да ви го кажам да се насмееме заедно:
Оди дедо мраз оди во болница кај што децата таму немаат или раце или нозе... И им дели колачиња. На едно дете му вика- ″Ајде да ги видиме рачињата дали се чисти!″ Арно ама детето немало раце и не можело да му ги покаже. И дедо мраз му вели- ″Еее ако нема рачиња- нема ни колачиња!″ Изменето од elen4e-eli - 12.Јануари.2008 во 19:36 |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
двајца ментално заостанати седат на клупа
едниот: колку е саат? другиот: вади топломер и вика четврток |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разговараат тројца педофили првиот вели
-леееле вчера една што начекав, абе убаво младо 9 години вториот вели -леле јас што најдов ти да видиш едно 6 годишно мило златно мераци и третиот после голема пауза вели -абе ја вчера едно што најдов имаше 5 годинки али се *** како да има 3. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 172173174175176 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |