|
Заштитете ја Србија од САД ??? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешко дека Србија ќе го зачува Косово, а уште потешко дека некој ќе ја заштити од САД.
Каде има сила нема правда. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште колку години во светот ке владее Американскиот имперјализам Изменето од xxll - 06.Јануари.2008 во 23:27 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тешко дека уште многу години. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uste mnogu godini, osobeno sega koga povtorno promotorite i demonstratorite na politikata na svetski policaec ke se vratat na vlast!
|
||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Брат утре ако ми речат ги мењам Тетово, Гостивар и Кичево за Солун, Костур и Лерин.
Поентата на ова е што ако воопшто има некаква поделба да нови територии на балканот ние сигурен сум дека ќе добиеме.
А америка секогаш ќе биде веле-сила зашто и заслужуваат со нивната ангажираност и професионализам, и ако некој не обедини сигурно нема да биде Русија или Србија
|
||
www.komiti.org
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали? Со секоја промена сме губеле. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ми се чини дека Србија ке се бомбардира пак... |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај некако ме мрзи да објаснувам зошто е долга приказната...ама верувај дека и Русија и САД си ги гледаат своите интереси.......од нас само гледаат да извлечат корист.. Инаку една лефтерна информација Веќе ме праша на форумот кајгана дали сум го посетил гробот на Сандански.. Да си знаеш дека јас сум истиот тој на кого му го постави прашањето Поздрав |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako mislis onoj del od Srbija, sto se imenuva Kosovo, mozebi ke se bombardira |
||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
От кой? JNA ja nema. |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку што прочитав на форумов доѓаат големи аналитичари на состојбите во регионов Абе луѓе, што се замарате кога тоа веќе одамна е решено. Србија повторно ќе биде заебана од Русија, впрочем како што беше и за време на бомбардирањето, и единствена утеха (ако може да биде утеха) ќе и биде пократок пат за нејзино евро-атлантско интегрирање.
|
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]Србија повторно ќе биде заебана од Русија, впрочем како што беше и за време на бомбардирањето, и единствена утеха (ако може да биде утеха) ќе и биде пократок пат за нејзино евро-атлантско интегрирање. [/QUOTE]
Патот ке биде дълъг и унизителен. Ke требе да пита и Македония дали да стане член на NATO И ЕУ... Мед ми е на срце... Па нема само зло на този свет.. Изменето од ntg2003 - 16.Јануари.2008 во 19:20 |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Патот ке биде дълъг и унизителен. Ke требе да пита и Македония дали да стане член на NATO И ЕУ... Мед ми е на срце... Па нема само зло на този свет.. [/QUOTE] Не го разбирам јазикот на кој што пишуваш, па затоа ако сакаш повторно да ми се обратиш потруди се тоа да биде на македонски Изменето од OUST - 16.Јануари.2008 во 19:28 |
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Патот ке биде дълъг и унизителен. Ke требе да пита и Македония дали да стане член на NATO И ЕУ... Мед ми е на срце... Па нема само зло на този свет.. [/QUOTE] Не го разбирам јазикот на кој што пишуваш, па затоа ако сакаш повторно да ми се обратиш потруди се тоа да биде на македонски [/QUOTE] Ке ми свикнеш, ако не ме брише Шефот |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |