|
Колку последователни оргазми може да доживее жена? |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci jas sum zgresil imam rabota so nimfomanki izgleda:)
bez 3 ne ni pocnuvaat:)
|
|||
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lele src ...nemoj da mi kazes deka na pocetokot ti vikaat "ako me ostavis bez tri orgazma milsi mu ja ...te menjam odma"
Mene mi e dovoleni i eden ama vreden
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ААА...ТУКА СМЕ!!!А ВАС ДА НЕ ВИ Е ГАЈЛЕ ДАЛИ СТЕ ГО ЗАДОВОЛИЛЕ МАЖОТ...ТУКУ ГЛЕДАТЕ САМО ЗА ВАС...И НЕ МИ РЕПЛИЦИРАЈТЕ ЌЕ ТРЕБА И ПРАКТИЧНО ДА ОБЈАСНУВАМ...!!!ПОЛА ДЕВОЈКИ И ЖЕНИ МЕНЕ МЕ ПРАШУВААТ ШТО СЕ СЛУЧИЛО...ПА ЈА ЛИ ДА МУ МИСЛАМ И НА ТОА... |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оргазам? Па во просек еднаш, некогаш воопшто.
Битна ми е содржината на сексот, да ми биде убаво на душата.Може така сум дизајнирана, за еднаш само |
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zadovolstvoto na mazot e vidlivo, i ako nekoja ne uspeala da zadovoli maz treba da se preispita nesto ne e vo red so nea!!! Ako si tolkav maz da gi dovedes devojkite koi se sexsaat so tebe do besoznanie pa posle da moras da im pokazuvas snimka za da znaat sto se slucilo ....bravo za tebe . Jas edno ke ti kazam koe mozam so sigurnost da go tvrdam - KOGA ZENA KE DOZIVEE ORGAZAM I TAA I PARTNEROT GO OSEKAAT TOA!!!
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ЈАС НЕ РЕКОВ ДЕКА НЕ ГО ОСЕЌАМ...АМА ДА ПРИМЕТУВАМ СЕКОЕ ДВИЖЕЊЕ...Е НЕМА!!! |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa iskreno jas ne bi ja ostavil so eden :)
ako vise sum pocnal:)
|
|||
|
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa maco eden jas mozam da si go obezbedam so sigurnost, a za drugite toj sto e so mene ke treba da se potrudi, ke treba da mi dade vreme
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pojma nemam?????????????????
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...si zaboraila?... |
|||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vistinski ili odglumeni ???
|
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.............i da znaes deka sum zaboravila?????odamna ne mi se slucilo da doziveam nekoi dva tri ............na primer????? c c c c c c c c c c c c c c c c c
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...sakam iskreni luge, svaka chast...ti posakuvam sto poskoro da doziveesh... |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
повеке од 3 ама само со добар партнер
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |