|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 38> |
Автор | ||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се извинувам
|
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pravo si mojata inventivnost e priblizna na 0, koga treba da smislam nekoi navredi kon sogovornikot, pa zatoa gi koristam istite koi toj gi napisal. Kulturnoto i Intelektualno nivo, ne mi dozvoluva da sum inventiven koga stanuva zbor za navredi, i sto poveke da go ocrnis sogovornikot. Toa e poveke tvoj stil, i povtoruvam REFLEKSIJA NA TVOJATA MINORNA EDUKACIJA. Pozdrav Papok eden [/QUOTE] аџија има едукација, ти во три животни века што не моеш да ја постигнеш, така да олади малце... лесно е да си замислуваш измислен соговорник, и него да го плукаш... второ, спомнуваш културно ниво??? интелектуално???? па секој пост ти е плукање. не знаиш ништо друго... мислиш ако си чистач во некое полско веце во ЕУ, дека си некој и нешто??? не си бе другар, не има и такви што прошле многу повеќе од тебе, па не се чаламиме со секој збор... поздрав папоче... [/QUOTE] Da ne e toa Biblijata slucajno???? A za polskite vece-inja nema ni da komentiram, izgleda toa e tvoja profesionalna struka. Jas ne rekov deka sum nekoj i nesto, toa izgleda samo ti go nasetuvas so tvoeto cuvstvo na inferiornost sprema sogovornicite. "Muvata na kapata, Adzijo"...mnogu e ocigledno... |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
p.s. Ochigledno deka NE znaesh.....jas I TOJ SEGA sto se pukash...se ispukavme ushte ODAMNA. ZNAEJKI GO....sega samo GO IGNORIRAM. Ne vredi stvarno....megutoa doispukaj si se prvin ZA DA TI POMINE LUTINATA i da go dostignesh vrvot na negovata GLUPOST.
Изменето од borec - 12.Јануари.2008 во 19:49 |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
YUGONOSTALGICNA SUM PO: SERIF KONJOVIC JOSIF MAGAREVIC I DALIBORKA GOVEDAREVIC |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ПО... NEDA UKRADEN?
...LEPA LUKIC...A? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I'll see you when you get there
If you ever get there Изменето од Vladimir88 - 12.Јануари.2008 во 23:43 |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нека и Библија. Книга која зрачи и значи нешто. добро би било некад и ти да читнеш нешто шо вреди. Гледам сите информации ти се од википедија. Така се учи у 6 одделение, така да се надевам ќе ги имаш сите петки! а инфериорност, хахаха... која иронија. Всушност, мора да признаам, иако ова не е нешто со кое се гордеам, секој дијалог со тебе ми е его-стимулација. Човече, ме храниш со идејата дека многу знам, разбирам, креаирам, итн... што не е баш добро за во реалниот духовен свет, каде што се бара понизност. Со други зборови, ти си ми големо искушение да се возгордеам. Така да покажи се во најдобро светло, за да не згрешам! |
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja sm za tita i jugoslaviju od vardara pa do triglava
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гости на кей нема да имате. Акцията е отменена заради падот на хеликоптерот.
Владимир88, едно сериозно прашане. Ти сериозно ли беше намерен да одиш там да се тепаш?
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи до времето.Ако имам време ќе наминам.А се мислев да наминам така да.....
Изменето од Vladimir88 - 13.Јануари.2008 во 10:19 |
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едно прашање за тие што велат дека е подобро што живееме во оваа Македонија. Врз основа на што сметаат дека е подобро во оваа Македонија?
За темата "Југоносталгичар", дали сум или не, не можам да одговорам затоа што сум имала само 10-11 години. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЛОБОДА и НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА
тоа е одговорот се друго се материјални приказни |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Буги те поздравувам со песната |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ebi gi ti tie frazi,...bez finansii nemash sloboda,....,a na povekjeto denes im e polosho vo toj smisol,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |