![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 90> |
Автор | |
jabolce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taga i samo taga bez TOSE.jas go gledav i dvata veceri negovite koncerti gi dadoja na svet tv pa si imav malku uteha ,sepak so solzi vo ocite ja pominav novogodisnata nok.BOZE VRATI NI GO ANGELOT |
|
ZIVEJ GO ZIVOTOT DENES ,ZATOA STO UTRE KE E KASNO...
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() |
Nisto ne e isto bez nego...
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
beticka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() |
sto li sega ke ni reces Toska za n.gdina........
SITE VE SAKAM I GOSPOD DA VI DADE PRVO ZDRAVJE I ZIVOT I MNOGU LJUBOV! SAKAJ TE SE ! mislam deka toa Tose sekogas ke ni go posakuva kade i da e. pocivaj mirno i letaj so najubavite angeli ti nebesna ubavino, mi falis premnogu! te sakame! |
|
betty
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() |
Ѕвездо најсјајна...знам дека си со нас и засекогаш ќе бидиш....ти не умре,туку се роди во срцата на сите искрени луѓе.. |
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() |
Na 25 januari treba da go slavime bozik kako raganjeto na Boga (Tose)... |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
amy ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
Tose nedostajes mi, pocivaj u miru andele nas balkanski.Volim te.
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() |
Tose druze..sega smrtta i ne mi izgleda tolku strasna..koga znam deka tamu gore me cekas ti
![]() |
|
![]() |
|
beticka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() |
bozik mi bese i tazen i sreken .sreken zosto si bev doma so famijijata ,tazen zosto te gledav na tv. cel den i placev. r.i.p ubavino
|
|
betty
|
|
![]() |
|
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() |
Tose te sakame,te gledame na TV i ne sfakam uste dali e vistina
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() |
Овој Божиќ беше тажен Божиќ оти е без тебе...
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
TOSE gi sakase ovie praznici
Znaese so ubavi poraki da ni gi razubavi Mnogu ni nedostasuva negovata blaga nasmevka i ubavite zborovi upateni za site...... pocivaj vo mir zvezdo nebesna*********************** Изменето од leni - 08.Јануари.2008 во 14:27 |
|
veruvaj
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
![]() |
Од идол до легенда! Тоа е голем пат кој ти за овие 26 години успеа да го поминеш! Само ке казам лесна ти земја и почивај во мир затоа што веке немам зборови. А едно прашање засекогаш ќе ми остане неодговорено Зошто баш ти?!!
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() |
toseto bese nasiot angel r.i.p
|
|
![]() |
|
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
USTE EDNA STRASNA TRAGEDIJA SO MLADITE VOJNICI ME POTRESE, ZAREM NE BESE DOVOLNA ZAGUBATA SO TOSE
................................................................. POCIVAJ VO MIR ZVEZDO NEBESNA**************** |
|
veruvaj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |