|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 240> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ти фали крајот од вицот
вели требаше да ме изедеш а не изе*еш |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стават грешки
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa od sho potrudnela ona...???..logika malce... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така во весник го прочитав бре...демек напраил печатна грешка во наводници тоа печатна...
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa i bapnal toa pechatot i ja zapechatil sve...ahahahahaa...vuk-pokvarenjak, em nepismen... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Тато, да не спиеш?
- Тато, да не спиеш? - Не! Кажи што сакаш. - Дај ми 200 денари за во град, - Остај ме бе, нели гледаш дека СПИЈАМ! |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тато и мама ... тато сака нешто ... мама прашува - џокица спиеш ? - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.... после пола саат таткото - на џокица да му купиме тротинет ... - НЕЌАМ ТРОТИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ ... после пола саат таткото - на џокица да му купиме точак ... - НЕЌАМ ТОООООООООЧАКККККККК ... после пола саат таткото - АБЕ ШТО САКАШ? - САКАМ ДА ГЛЕДАААААААААААМ !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две муви и се мувале
Си бил човек баксуз,купил риба и му умрела Како цајкан гаси цигара? ??? со едната нога ја гази а со другата ја гаси назад |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nekoj pedofil sekoj den idel u park i na dve devojchinja im daval gumeni bonboni...i taka on edna nedela sekoj den teral...i drugata nedela otishol taka so keseto bonboni i devojchinjava se naljutile i mu rekle:
...ABE TI GLUP NI EDEN, KE NE EBESH VISHE ILI KE CHEKASH DA DOBIEME SHEKER OD BONBONIVE... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве уште еден со црвенкапа
иде црвенкапа низ шумата и го гледа волкот му вика зашто ти се толкави очите? а овој: бегај бе серам!!! |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разговараат тројца педофили првиот вели
-леееле вчера една што начекав, абе убаво младо 9 години вториот вели -леле јас што најдов ти да видиш едно 6 годишно мило златно мераци и третиот после голема пауза вели -абе ја вчера едно што најдов имаше 5 годинки али се *** како да има 3. |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
двајца ментално заостанати седат на клупа
едниот: колку е саат? другиот: вади топломер и вика четврток |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој виц стварно ме насмеа па ај да ви го кажам да се насмееме заедно:
Оди дедо мраз оди во болница кај што децата таму немаат или раце или нозе... И им дели колачиња. На едно дете му вика- ″Ајде да ги видиме рачињата дали се чисти!″ Арно ама детето немало раце и не можело да му ги покаже. И дедо мраз му вели- ″Еее ако нема рачиња- нема ни колачиња!″ Изменето од elen4e-eli - 12.Јануари.2008 во 19:36 |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
Внеси реплика | страница <1 6465666768 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |