|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 6364656667 240> |
Автор | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Што е разликата помеѓу Градскиот трговски центар и Светскиот трговски центар во Њујорк.
- Нашиот има 3 ката повеќе. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Зошто џандар навечер под креветот чува една полна чаша со вода и една празна?
- Можеби ќе биде жеден, а можеби нема. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veguva pijanica vo kafana:
SREKNA NOVA GODINA!!! kelnerot: kakva nova godina, oktomvri e? -auuu moram da si odam doma, nikogas ne sum si dosol tolku docna... |
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TIGAR
Група ТИГАР Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од TIGAR - 07.Јануари.2008 во 08:51 |
Happy new year
Be CarEfUl you don't now me |
GePaRD
Група Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поминува комшивката покрај куќата на комшијата ги здогледува доматите и му вика на комшијата:
-Абре комши што им правиш на доматите што се толку црвени и зрели, кај мене се се уште зелени. Комшијава се помислил малку и и рекол на комшивката: -Комшике не знам како да ти кажам, можеби и ке се навредиш, па дури и срам ме фаќа. Комшиката нестрпливо му рекла: -Де бре комши не се знаеме од вчера. И комшијава видел, невидел и и рекол: -Па вака комшике, кога ке станам од спиење рано на сабајле прво што правам доаѓам во бавчава и се соблекувам гол. И доматите од срам поцрвенуваат. Тоа е тајната комшике. Комшикава радосна си отишла дома и едвај чекала да се раздени. Наредниот ден комшијава поминува покрај куќата на комшиката и ја гледа комшиката во бавча и и вика: -Комшике, како доматите зреат, зреат. А комшиката му рекла: -Комши доматите стојат у место, ама да видиш краставиците колкави се. Изменето од LeoPaRD - 07.Јануари.2008 во 17:07 |
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
Puma*
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita uciteljica Pericu zasto si tuzan on kaze:Pa umrla mi baba.Pita ga opet uciteljica pa kako,on ce:od sexa
Uciteljica:Pa kako od sexa Perice. Perica:Pa sjebala se niz stepenice |
TIGAR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа синот дома и ја прашува мајка си:
-Мамо, дали сум јас даунладиран? -Не сине, ти си роден Што е заедничкото помеѓу Windows и подморница? - Кога ќе го отвориш прозорот, почнуваат проблемите Информатичарска клетва: - Да даде господ, жена ти да е open source! Што вика програмер кога ќе му ослабе видот? - Слаба ми е графичката Тато како сум се родил??- прашува синот. -Добро сине, знаев дека кога тогаш ќе ми го поставиш ова прашање. Еве како се случи тоа. Тато и мама малку беа на chat, па потоа следеше copy/paste, на нашите слики. Потоа преку e-mail договоривме состанок. Се најдовме во cyber café, малку поразговаравме па отидовме во WC. Потоа, мама направи неколку download-ди со memory stick- от на тато. Кога тато беше подготвен за up-load приметивме дека немаме firewall. Но, веќе беше доцна за undo а ни delete веќе не помогна. Девет месеци подоцна вирусот веќе делуваше…. И оди синчето кое е по компјутерите на мајката: - Мамо, јас download-иран сум? - Не сине, ти си роден! Информатичар доживеал бродолом и се нашол на пуст остров. Шест месеци никој не поминал. И тогаш едно сабајле отвора очи и гледа раскошна плавуша со големи цицки како стои пред него. - Ајде пакувај се одиме кај мене од другата страна на островот. Кога таму што да види. Голема куќа, фрижидер, телевизор, базен... - Ај оди избањај се и дојди. Се бањал овој цел саат, излегува среќен, а плавушава го пречекува и го откопчува бекинито: - А сега ќе добиеш нешто што не си го правел 6 месеци... - Ај не зезај, имаш и интернет! Еве овие вицеви се компјутерски |
Happy new year
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee TIGAR , srkaj.com добра страница е нели е ај сеа да те видам
Дечкото се враќа дома и ја гледа девојката како се пакува да си оди, и ја прашува: -Душо кај се пакуваш? -Слушнав дека си педофил и сега си одам. -ПЕДОФИЛ??? Душо тоа е преголем збор за десетгодишна |
|
TIGAR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne da e dobra super e razbiras! Изменето од TIGAR - 10.Јануари.2008 во 09:08 |
Happy new year
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako siptar go zamisluva tehnickiot napredok vo 21 vek?
Stiska kopce i vrekja sama mu pagja na grb. |
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто жирафата ги јаде лисјата од дрвата?
-Немала пари за бурек. |
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...doaga trudna Crvenkapa infrid ljuta kaj volkot i mu vika...
...ABE... NEPISMEN NI EDEN, NELI TREBASHE DA ME IZEDESH... |
Внеси реплика | страница <1 6364656667 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |