|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 38> |
Автор | ||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Естествено.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
????? Естествено= "се разбира" |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ej drugarce,nemam ne sakam da me svatis navredlivo..bidejki toa ne mi e namera..i se soglasuvam so nekoi tvoi stavovi..ali ova moram da ti kazam ,bidejki 3 godini po red idev Varna na more so moite..i go "fativ" vremeto na bozata i "burekot".....Nemoj da me zafrkavas..taa tecnost sto se prodavase kako boza..licese na se drugo..ali so bozata nemase dopirna tocka ...a burekot..sto bese toa?...premnogu mrsni kori ..nemase ni so meso..ni so sirenje..samo kori..a se prodavase na kilo......No sepak vo pravo si..imase ubavina i vo tie raboti pozdrav |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- даааа и ти го помниш хубавото време значи а сега - сега корема ми се е подул от кока кола. С тея награди дето ги дават - купи 10 ботилки Кока кола от 2 литра - спечели играчка за елхата - подух се ти казвам - 20 литра кока кола не са малко - Ама си имах Кометко на елхата ама 20 литра Кола не съм пил през целото си комунистическо съществуване ти казвам Изменето од m__g__ - 10.Јануари.2008 во 12:04 |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле, аз съм от Варна. Мръсни кори не съм яла, а боза като тогавашната сега не могат да произведат. Не знам в кой ькош на Варна си бил , пък и не е важно. Важно е,че описанието, което даваш тенденциозно не отговаря на истината и е силно преувеличено със цел ирония и сарказъм.
Да, верно- нямаше кока-кола, както каза m_g_, ама аз си обичах златния портокал, сайдера , лимонадата, онези прекрасни лимонадени бомби, които ти правеха разни нахилени, мустакати чичковци за 0.05 стотинки. Спомням си всичко това с умиление. И за нищо на света не бих дала щастливото си и безгрижно детство за дъвка- цигара или за един банан. Облечена съм била , нахранена съм била, в добро училище съм ходила , и родителите ми заедно с мен правеха проекти за бъдещето. Само дето бъдещето такова, каквото го виждах някак не дойде. дойде демокрацията, с нея инфлацията, безработицата и нямането. Но ето като един силен и упорит народ оцеляхме и днес може да се каже, че сме стъпили на краката си и бавно, но сигурно вървим по един правилен за нас път. Без излишни бури , земетресения и намествания на земните пластове си минаваме добре. И да ти кажа - въпреки всичко не го жаля аз мойто минало, настоящето такова, каквото е си го приемам философски , а бъдещето , така както си го виждам и планирам ми харесва. Даже доста. Защото ако не аз, то моите деца ще имат пропуснатите мои шансове. А вие си живейте с измамния блясък на миналото. Бил е на кредит. Заради това и краят му беше такъв. Жесток и страшен за някои. При това съвсем заслужено. Тежък, но щастлив за други. За трети - безличен. А на съвсем десето място, стоят лица вперили поглед назад, и не виждат кой идва отпред. |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имаше и Shweppessssssssss - по добро от Кока кола беше мисля - сега няма Швепсссс
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, бе m_g_ , как ще пропусна Швепс. Под Златен портокал имам предвид точно Швепс.
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аааааааааа
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Яко беше - 2 часа чакаш за билет за Индияна Джоунс или Стар Варс
а сега тарашиш сасйтове с торенти - филми колкото си искаш ама Харисън Форд е за пенсия пък Арнолд - губернатор на Калифорния е какво да му харесвам на сегато (в тоя контекст имам предвид) |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да, да.
Сигурно най- гледаните от мен филми са точно тези. Обикновено сядахме на първия ред и директно се запознавахме с артистите. Хахахахахах. Помня във втората серия / тогава втора/ Империята отвръща на удара, едно от главните действащи лица беше онзи трафикант Джаба. Направо имах чувството,че се намирам върху гадното му туловище. Но беше супер. Всеки ден ходех на кино. Всеки. Седем дни в седмицата. Тогава вървяха много онези индианските сериали с Гойко Митич. Абе добро време си беше с добри филми и добра прочувствена музика. Верно, m_g_ , няма нищо общо със сега. За жалост. |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
стига стига стига не издържам повече |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бате Гойко
баааа идивиди ми пребива УРЛто http://www.youtube.com/watch?v=GbpNLMEk*rw наместо '*' - трябва да има 'u' добре де - може и така Бате Гойко - просто велик Изменето од m__g__ - 10.Јануари.2008 во 13:08 |
||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А от Югославия ни заливаха с хубав попфолк. Стига. За малко да ревна. И кината си бяха кина...... А на магурата имаше долари...... Кореком......И Созопол си беше Созопол. |
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |