|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 45> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно не ми е ясно: как можеш да коментираш нещо, което не познаваш.
Попфолкът е сравнително нов стил за музикалните вкусове в България. Аз съм от поколение,което е израсло с музиката на бг рок групи и с т. нар. естрадна музика. Те правят моите спомени от детството и юношеството. Не попфолка- не Ивана, Глория, Камелия, Гергана, Анелия,Емилия и Азис. Така,че ако някой е ограничен по отношение на информацията за бг музика, ако е интелигентен е по- добре да премълчи. Умният човек не дава мнение за нещо, което не му е ясно. И тук m_g_ се накъса да ви пуска истинската бг музика само няма кой да си направи труда да слуша и да чуе. |
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песничките са за хората които ги харесват
за ония в пейзажа песни нема |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум сигурен што да стискам...НЕ или ТАА Е СМЕШНА...
|
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Първо вземи стинси върху линковете, па после гласай за каквото искаш.
Това само,за да чуеш и друга бг музика, освен попфолк. После мисля няма да се чудиш. Гласай и за двете опции. Изменето од pagane - 11.Јануари.2008 во 11:53 |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе каков попфолк...
Тука во Македонија ја фаќаме онаа музичка програма Планета.Грозни ми се |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изи, заради това ние тука пускаме други стилове. Ако сакате ги слушайте, но поне да знаете, че постои съвсем различна бг музика, която си има своите качества и достойнства.
Много хора в България, между които и аз, не слушаме музиката,която предлага Планета. Най- малкото,защото в голямата си част е всичко друго , но не и българска музика. |
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ке кажам дека ич не ми се свиѓа и дека најглупа музика досега што сум ја слушнала е Бугарската................. живи глупости се тоа!
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дай кажи некоя паметна музика...
Само да кажа, че музиката, както и поезията няма нищо общо със разума и ума, а с човешката душа. А мене лично ми е гайле, що ти мислиш или не мислиш за моята бг музика. А, само между другото, говорех на Изи. Тебе, ленче, не съм те викала. Със здраве. Изменето од pagane - 11.Јануари.2008 во 12:04 |
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бугарката музика ми е многу смешна и воопшто не ја слушам пошо не ми се свиѓа, сите пејачќи што пејат се само вештачки кукли, бљак!
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
много интересно как успя без въобще да я слушаш да разбереш че е много смешна медиатция? просветление? екстрасензия? екстратерести? екстранина? екстрапардаоксално по скоро екстраортодоксално Изменето од m__g__ - 11.Јануари.2008 во 13:36 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неееееееееее, дефинитвно камъните падат, падат от небето иска ми се ленче с тебе да живея,с тебе да живея и да си пеяааааааа Изменето од pagane - 11.Јануари.2008 во 14:04 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чакай да си прочистя малко слуха, че много ми дойде
Ахат - Черната овца Бавно ни залива морето от сиви , тягосни дни умът не слуша сърцето , а вечно смята и бди . Падаме в калта , затъваме до шия в нея виновни търсим , за да успеем невинни в калта да заспим . Хората сега са глупави стада , водещи борба за власт и за трева , стискайки зъби подават си ръка . Не , аз не мога да спя сега . Аз сам си избрах тази съдба вечната черна овца . Всяка глупост има си време да стане малка правда дори , щом овчарят може да дреме , а стадото да точи зъби . Злото ви поглъща с грозната си мъст , никой не посмя да чуе моя глас . Не , аз не мога да съм като вас . Аз сам си избрах тази съдба вечната черна овца . Сложил бях на карта сетния си час никой не посмя да чуе моя глас . Черен съм сега и в профил и в анфас . Не , аз не мога да съм като вас ! Аз сам си избрах тази съдба вечната черна овца много як текст няма да болдирам че целия шъ стане црн црн црн |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koje ti je taj slovo be mg
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква бугарска музика?Тие чудни тетки што мислат дека пеат?
Катастрофа, шунд, нешто што не треба да се слуша ни под разно. Ни сум слушала нити пак ќе слушам!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |