![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 163> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пушти некој во етерот! Можеби ќе добиеш аплауз! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Зошто сите се фалат со наслови од странски автори кога имаме и ние коњи за трка, мислам добри и признати автори во светот? Кој ја читал „Нишан“ од Блаже Миневски?, „Вештица“ од Венко Андоновски?
|
|
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Vestica sum ja citala,a vo vrska so ona drugoto ke pustam koga ke ja zavrsam svojata "misija"
![]() ![]() ![]() ali dobri se........
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
balkanska istorija od barbara jelavich
![]() |
|
![]() |
|
Орлов дар - Кастанеда, а вчера ја завршив „На полк. нема кој да му пишува“ - Маркес. Во план ми е Нишан од Миневски.
Изменето од majstorce62 - 08.Јануари.2008 во 18:16 |
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Smrt vo Venecija - Tomas Man
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Имаше филм на таа тема... |
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ne sum go gledala, a za knigata (raskazot) chesto sum slushala, mi dojde do raka i eve go chitam momentalno mnogu vnimatelno....
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
blago na tebe blubell,....sigurno nemash druga popametna rabota,....pa,gi listash knigite,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Марчело Мастројани го глуми писателот |
|
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Целестинското Пророштво
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ФИЛОЗОФСКИОТ КЛУЧ ЗА
МАКЕДОНСКИОТ ИДЕНТИТЕТ...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
"RAZGOVOR SO SPINOZA"-Goce Smilevski
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Заговор на третото небо-Џулио Леони
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |