|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика | страница <1 34567 38> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама Југославија веке не постои дали тебе тоа ти е јасно да не живееш у некој паралелен свет
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не разбирам југословенски
нит сакам да разбирам иам своја држава народ и јазик што ги сакам, ценам и чувам |
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои глупости, 10 гомнави причини.... ако ова ти е некакво образложение........секоја чест
Мене искрено ми е многу мило што таа усрана држава таканаречена YufuсkingSlavija не постои повеќе и камо и никогаш да не постоеше. Сите лајна што денес постојат во државава ги наследивме од времето на тој браварот такозвани Је-Бо-Те. И немој да ми кажеш добро се живеело, бљак. Да ти се гади од југоносталгичари, антипатриоти. Свести се ало, не постои веќе, нема, нема ни да има. Изменето од Ateist - 07.Јануари.2008 во 01:15 |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima nekoja shema... site tie jugonostalgicari seistite sto ne sakaa makedonija da stane nezavisna,... SKM-PDP, SDSM,.... I gi razbiram, tie bea elitata vo toj sistem, privilegiranite. I sega se privilegirani, ama nemaat oreol na elita, tuku na kriminalci.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сенсеи
има уште една шема. хомоси се! во основа југоносталгичар може да биде само некој кој имал корист од тој систем. оние од нас чии семејства страдаа по голи отоци, кој ради вера, кој ради нација, кој ради памет у глава, треба до 4 поколение да им се заблагодариме со тоа шо ќе напраиме пример од ваквиве лузери ко диоген... шо се вика, да ја истресеме до 4 поколение носталгијата од нив. аман пуштајте лустрација више! |
||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах мајката од србоман ништо повеќе не мразам, можеби Тито бил добар во некои работи, ама сепак сетете се на Ченто на Пинџур на Тиквешкото востание на Даме на Кралот Стефан немања и слично
|
||
www.komiti.org
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Тито тек допрва треба да се утврди тоа но факт е дека го ставија во затвор Лазар Колишевски и Цветко Узуновски.......а после тоа беше препратен на Голи Оток од Ранковиќ |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dokolku tvojata stara dobra Yugoslavija bese navistina "DOBRA" nemase da se raspaden kako kula os karti i toa krvavo |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа ти е кога имаше една црна овца во таа Југославија по име Србија |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam samo edno prasanje do tebe..i toa ke bide posledno..bidejki podelotvoren bi bil razgovorot so konj...KAZI MI,te molam koj toa od tvoeto semejstvo stradal na GOLI OTOK...i sto ti uopste znaes za GOLI OTOK..? Za tvoja informacija tatko mi e NAJMLADIOT LOGORASH NA GOLI OTOK..so samo 16 godini..predhodno ima lezeno vo Idrizovo so prviot Mak.Vladika,a kelija ima deleno so Cento..taka da nemojte site vie da mi se lupate u gradi i da glumite pogolemi vernici od PAPATA...Site ste vie golemi Makedonci sega...ali ne se bega od vistinata deka vasite roditeli ja gradea taa zemja JUGOSLAVIJA..samo onoj narod sto go negira svoeto minato..nema nikogas da ima idnina..A za site dusegriznici..eve ke kazam..Makedonec sum po teritorija i tatko,Grk po majka..po dedo Rus...baba Hrvatica...vo semejstvoto imam i Slovenci,Crnogorci i Srbi...vo duh KOSMOPOLIT..po ubeduvanje JUGOSLOVEN...kade i da odam se cuvstvuvam kako doma..kako megu svoi..nesto sto nikoj od vas nikogas ne moze da mi go odzeme |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Диоген
Ти разбираш ли дека на крај испадна дека сите се мразат меѓу себе. да не се мразеа меѓу себе НЕМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОВА!!! |
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi Vladimir88 jas te razbiram sto sakas da mi kazes...no ednostavno ne si vo pravo...postojat losi luge..a ne losi narodi..kako vikaat...u sekoe zito ima i po eden ""..postoi individualna odgovornost..nikogas KOLEKTIVNA...ne mozam da gi mrazam HRVATITE poradi A.Pavelic..ili Tudzman....nitu SRBITE poradi D.Mihajlovic ili Milosevich...mesto da gi mrazam..jas gi sakam..gi sakam poradi..Miroslav KRLEZA..IVO ANDRIC..NIKOLA TESLA.... |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човек верувај дека е така.
Мислиш дека на србите им е гајле за тебе.Оди на српски форуми да видиш како има да те извреѓаат и исплукаат.Има да те направат македонец мешавина од Србин и Бугар.(тоа е срамота според мене). Србите не гледаат како најголеми душмани и секогаш се спремни да ти го забијат ножот во грб.Тоа ми го имаат кажувано и пријатели кои живеат во Белград и работат со срби.Кога ќе се случи нешто во Македонија, одма наоѓаат начини како да маваат сеири и да се ситат на тоа како најголеми душмани. Верувај дека на крај пак испадна дека сите се мразат меѓу себе.Братство и единство беше еднакво на утопија.... Се возам летово во воз и поминувам низ Србија седнува до мене србин Ми вика ти си ЈУЖЕН СРБИН знаеш ли колку сум се карал со него.. Нема Братство и единство се е тоа Утопија, ако не веруваш оди тркни до српските форуми ќе видиш што ќе те направат.Подоле од гомно!! |
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vladimir mnogu mi e zal poradi tvoite losi iskustva..no ke treba mnogu poveke za da taka gi izgeneralizirash rabotite...Povtorno se raboti za individualci..a dali toa ke bidat Srbi,Bugari ili Hrvati..isto e..NACIONALISTITE SE SEKADE ISTI..delat isti intresi..Mnogu e lesno da mrazis nekogo..da go plukas..Obidi se da mu pomognes..obidi se da go sakash...toa e mnogu potesko..no na krajot od denot..cuvstvoto e nesporedlivo podobro..
..A sto se odnesuva konkretno do toa kolku Srbite nas ne "mrazat"..ne mozam a da ne se ...cista ProBugarska propaganda e toa dragi moj Vladimir...od site zemji vo opkruzuvanjeto Makedonija najbliski vrski ima so Srbija..toa e fakt..smetalo nekomu toa ili ne...E sega za 200-300 godini moze toa ke se smeni..ali za sega e taka...A kolku vregaat Srbite po forumi?..Aj pogledni se vo ogledalo i kazi deka ti nikogas ne si vregal..deka Bugarite ne si gi vikal Tatari..Hrvatite cIGANI..sRBITE..cIGANI....se e toa maslo na poedinci..NEMA LOSI NARODI..IMA LOSI LUGE |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |