|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 240> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cetvorica plukaci se kladat koj so plunka ke go skrsi izlogot od prodavnicata. I prviot :
- Rrrrrrrrrrrrr !...Pljuk !...nisto... Vtoriot ja sobira plukanicata od prviot od izlogot i si ja pika vo usta i pravi : - Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk !...Pljuk !...pak nisto... Tretiov ja sobora plukanicata od prethodnive dvajca, ja pika vo usta i : - Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !...Pljuu...uuk !(so eho ) ...pak nisto... I cetvrtiov ja sobira plukanicata od trojcata i : - Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk... - Sto pravite be vie ovde ! Nekoj policaec gi prasal. I ovoj cetvrtiov : - Smrk...Glb ( ja goltnal )...Eve nie taka si stoime i si razgovarame. |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...dedoto na babata reshil da i naprai ruchek i romantichna atmosfera, za 50 godishnica od svadbata...sve fino spremil zgotvil i postail astalot, pa ja viknal babata, sednale i i stavil od toa supata sho ja naprail, kao predjelo...
...babava pochnala da srka od tanjirot, i vidno vozbudena i prijatno iznenadena sakala da mu vozvrati na dedoto so fin gest, pa mu rekla: ...ABE DEDO DEDO MOJ, VAKA KOA KE VIDAM STO SI NAPRAIL ZA MENE I KOLKU ME SAKASH...E TAKA NESHO...TOPLO MI IDE NA GRADIVE PROSTUM... ...dedoto: ...E KAKO MA BABO NEMA DA TI IDE TOPLO NA GRADITE...AJ GLEAJ MALCE...TOA CICKITE SVISNATI, TI PADNALE U TANJIROT SO SUPA SVE... Изменето од ...Well... - 30.Декември.2007 во 18:38 |
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sreten se vraća sa godišnjeg odmora. Carinik ga upita: |
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jaooooooooooo...propast... ...otishol Cvetko da bere cvekinja vo tunel...doshol vozot i go zgazil... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam dali prethodno go ima ovoa nekoj pisano.
Sto e filozofski sex ? - Imas so sto, imas so kogo, imas kade...ama zosto ? |
||
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SI BILE DVAJCA LUGE VO VOJNATA EDEN OTKAJ DRUG.
EDNIOT REKOL PAZI MINA. A DRUGIOT:EPA DA TE EBA AKO MINES |
||
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
||
KIKO_ivanovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVE VI VICOVI:
Се возат Мујо и Хасо.
Хасо: Доаѓа кола? Мујо:Не. Прават судар и во болница Хасо го прашува Мујо: Хасо: Шо не кажа дека доаѓа камион? Мујо: Па ти ме праша дали доаѓа кола.
Оди Трпе на стоматолог и го прашува докторот:
- Докторе колку пари е да ми извадиш заб? Докторот: 500 денари - Ај за 250 расклати ми го, а јас ке си го извадам дома. Што вика програмер кога ќе му ослабе видот?
- Слаба ми е графичката |
||
POZDRAV |
||
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
That's not funny?! |
||
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
||
KIKO_ivanovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ti ne znas ni sto e interesno.
|
||
POZDRAV |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сообраќаец сопрел некој возач кој му бил сомнителен.
- Дувнете овде ве молам - му вели на возачот, подавајќи му балон за алко-тест. - Не можам, имам астма, еве лекарско уверение.... - Тогаш ќе морате да дојдете со мене во станица за да ви земеме крв. - Не може ни тоа, имам хемофилија. - Ајде тогаш одете по белава линија десетина чекори. - Не можам, пијан сум. |
||
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto japoncite se najpametna nacija?
oti nemaat plavusi |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
impotencija na latinski: VIDI MENI VISI
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6162636465 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |