![]() |
|
Чекајќи го Годо |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да активно се подготвувам ама дефинитивно не е убава работа. Ниту ми е страв, ниту сум нестрплива едноставно ми создава нервоза и тоа не самото полагање туку проблемите што ги донесе... Но ја сфаќам поентата на постот, има моменти во живот кога си среќен и со самото чекање (пример бебе во семејството)
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Има една новокомпонирана изрека во која може да се смести целиот „ГОДО“: Кој чека ќе дочека, а некој само времето си го губи. Ако се движиш кон моментот што го чекаш - ќе го дочекаш сигурно, но ако чекаш тој да дојде самиот кај тебе ќе те прегази времето и пак нема да го дочекаш. Поврзи ја оваа изрека со јуни 2008. Изменето од Andjelina - 07.Октомври.2009 во 00:01 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
„Поврзи ја оваа изрека со јуни 2008.“
Изреката ми се допадна, но не го разбрав овој дел... ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
тогаш си матурантка... ![]() да не должам... сака да ти каже ( мислам дека сака ова да го каже ![]() да не се преокупираш со некои работи кои траат еден ден .... ![]() ![]() Изменето од Andjelina - 07.Октомври.2009 во 00:01 |
|
![]() |
|
фала за објаснувањето ![]() ![]() Изменето од Andjelina - 07.Октомври.2009 во 00:02 |
|
|
|
![]() |
|
нема проблем...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ти се допаѓа книгава?
|
|
|
|
![]() |
|
си се изнасмеав на своја сметка... бавно сфаќам па мора да си асистирате
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Мала си, имаш време!Ама не брзај! |
|
|
|
![]() |
|
Ех се навикнав на форумов сите да ме викаат мала, ама ако и да знаеш дека не си се брзам
|
|
|
|
![]() |
|
Мислам на годините. Сериозноста ти е пред генерацијата. |
|
|
|
![]() |
|
ја немам прочитано... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
И на мене никој не ми верува дека имам 201 година, ама не ми е гајле. важно е како се чувствуваш. А зарем Балзак е поместен во прва година. Многу сте напредни денес. |
|
|
|
![]() |
|
да ти кажам... книгата е доста тешка за читање.... треба да се помачиш... само тројца во клас ја имавме прочитано и разбрано.... книгата е убава... ама кој ја разбира
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |