|
ДА ИЛИ НЕ ЗА ГРЕГОРИЈАНСКИОТ КАЛЕНДАР? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Декември.2007 во 23:45 |
|||
|
||||
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Има некои предлози од моќната наша олигархија(читај бизнисмените)за да се префрли Божиќ на 25Декември оти господата ги губеле парите со странските партнери против тоа..Сакаат да ја искомерцијализираат и Верата!!Не знам..Јас ако се сложи Црквата, и грото од населението би прифатил!!Грција го има прифатено тој календар!!мислам и Русија!!!
Изменето од KikoMC - 05.Јануари.2008 во 16:34 |
||||
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
redno e nasite popovi da doznaat deka ravnodenica e
na 21 mart i 22 dekemvri negledam zasto mora politika da se mesa so astronomija koga e toa fakt- no se somevam zatoa so JULIE CEZAR BIL _ MNOGUBOZES a papata GREGORIE bil KATOLIK pa videte deka omraza prema se sto e katolicko e povazno od istinata za ramnodenici smesno e mnogu no veruvam deka polno od vas kje najdat opravdanje za vakva stupidnost Изменето од anakin - 05.Јануари.2008 во 16:39 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако сакаш да отвориш тема, прочитај претходно. Русија сеуште го нема сменето. А ги имаат сменето покрај Грција, и Бугарија и Романија. Друга работа ако си ти некој православен, веројатно ќе знаече дека и според календарот на мпц божик е исто на 25ти. Тоа што користи друг календар е друго. |
||||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||||
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хехе ..Пријателе,ВЕЛАМ ДЕКА БОЖИЌ СЕ СЛАВИ НА 7МИ!!И ПРАЉШУВАМ ДАЛИ СЕ СОГЛАСУВАТЕ ДА СЕ СЛАВИ НА 25 Декември..Ништо друго не реков!!
|
||||
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zatoa so neznaes 7 e za tebe a za MPC e 25 niso ne si razbral od mojot post za astronomija |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па и кај нас се слави на 25-ти, што ти не си разбрал? |
||||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||||
KikoMC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кога се слави БОЖИК ВО МАКЕДОНИЈА ДРУГАР??ПУШТИ НА 7МИ ТЕЛЕВИЗИЈА ЌЕ ВИДИШ ШТО СЕ ПИШИ!!!!ЗНАМ ДЕКА БОЖИК ЗА МПЦ Е 25!! |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa kazi im na popovite deka za 2 dena e 7 januari a ne 25 dekemvri
moze kje te razberat hahahahahahhahahahah milo politika e toa nadvor od zdrava pamet no so da se pravi koga sme sapsali po difolt |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dali razbiras deka nemora niso da se kazuva
samo edno od denes MPC go isprava stariot kalendar i go prifakja prema faktite na astronomija noviot ISPRAVEN kalendar niso pojke od toa se drugo kazano e politika- a najloso e koga vo vera se tura politika |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
OTVORI ANKETA
pointeresno e no da stoi samo PRIFAKJANJE NA NOVIOT KALENDAR oti tuka se smetat site prazniCi slavi i imendeni za DA se ima toa V PREDVID Изменето од anakin - 05.Јануари.2008 во 17:17 |
||||
|
||||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
се надевам дека овој наслов ќе ви се допадне, поздрав до КИКОМЦ што се сетил за темава, се надевам нема да ми замери што малку го сменив насловот
|
||||
KikoMC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.
Изменето од KikoMC - 05.Јануари.2008 во 17:43 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne mi se dopagja treba da pise NOV ISPRAVEN kalendar |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |