IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е попаметен? Мажите или жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е попаметен? Мажите или жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 28>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 16:01
Originally posted by antonijo antonijo напиша:

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

zavisi za koj maz i za koja zena stanuva zbor!!!голема%20насмевка
ZBOROT E POMEGU MENE I TEBE ... kako ke izmeris mojot pamet

...so zenski "mozgomer" merat, zatoa vezat na temava si ja imaat muvata na kapata a kapata na glavata im stoi da ne im padne nesho na pamet sluchajno...hahahhaaaaaголемо%20гушкањеплазењеангел
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 13:50
газење%20од%20смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 13:51
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 05:15
Originally posted by marence marence напиша:

tocno e deka zenite znaaat da se zrvuvaat, a kolku maz moze da bide glup toa ne go moze nitu edna zena, jas ne tvrdam deka nema gluposti kaj zenite

...da u pravo si, nitu edna zena nemoze toa, nego site zaedno ...плазењене%20зборувамгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 05:23
...hahahhahaaaaa...ova e dokaz a ne toa sto se pishue po blogoi...lepoto glej kolku e samo glupo ova...ahahahhahhaha

http://www.youtube.com/watch?v=pMfGY9cqTCI

Изменето од ...Well... - 31.Декември.2007 во 05:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 05:25
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Прочитајте ги овие три приказни и дадете коментар.

Прва приказана:
11 луѓе висат на сајла од хилихоптер. 10 мажи и една жена. Пошто сајлата не е доволно јака даиздржи 11 луѓе едно особа мора де се спушти и да падне. Затоа што во спротивно сите ќе настрадаат. Никој не сакал да се жртвува се додека единствената жена не одржала потресен говор и доброволно се пријавила: Жените се навикнати да се жртвуваат цел живот,  се жртвуваат за своите мажи и деца и не добиваат ништо за возврат. Кога завршила со говорот сите мажи почнале да аплаудираат.
Поука: Никогаш не ја потценувај женската памет

Втора приказна:
Гупа мажи и група жени се возат во воз на состенок. Секоја маж има карта за возот, а додека цела група на жени има само една карта. Машките незадоволно климаат со главите надевајќи се дека арогантните жени ше бидат фатени во лагата. Одеднаш една од жените вика: Доаѓа кондуктерот. Тогаш сите жени стануваат и се затвораат во . Кондуктерот ги прегледува картите на машките и кога ќе види дека WC е зафатено чука на вратата и замолува да му ја дадат картата за преглед. Една од жените ја турка единствената карта под вратата на WC и кондуктерот задоволно си оди. На враќање машките се одлучиле да го направат истиот штос. Купуваат една карта за цела група и остануваат зачудени кога гледаат дека жените овој пат немаат ниту една карта. Во еден момент една од жените вика: Доаѓа кондуктерот. Тогаш сите мажи се затвораат во едното од WC-ата, жените исто така влегуваат во другото WC, а последната од нив пред да влези чука на вратата од WC-то каде што се мажите и вика: Картата, ве молам!
Поука: Машките ги користат женските методи но не ги разбираат.

Трета приказна:
Тргнуваат тројца мажи еден ден во една голема шума и наидуваат на голема река. Како ќе преминат на другата страна? Првиот маж, клекнува и почнува да се моли на Бога: Молимте годподи дај ми снага да ја преминам оваа река. Господ му дава долги и снажни нозе и тој ја пречекорува реката. Вториот маж ја гледа постапката од првиот и исто и тој се помлува: Драги Господе, дај ми снага и алат да можам да ја преминам рекава! Господ му дава јаже и тој ја преминува реката. Третиот маж, кој сето тоа го гледал клекнал и почнал да се моли: Драги Господе, дај ми снага и памет да успеам да ја совладам  рекава. Господ го претвора мажот во жена, таа фрла поглед на карта, тргнува нагоре 100метри и ја преминува рката преку мост.

Кажи го ова на паметна жена за да се насмее, но и на машки за кои мислиш дека ќе можат да ја поднесат оваа горка вистина.

П.С. приказните се преземени од еден мак блог намигнување

...eve dokaz za toa, ama so fakti...ahahhahaahaaa

http://www.youtube.com/watch?v=qMyZAZNdAm0&feature=related

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 05:29
Originally posted by MissSexy MissSexy напиша:

Ahaha , mazot sekogas go ostavam da se oseka popmaten , glata , a jas kako vrat go upravuvam bas kako sto sakam jas , i volkot sit i ovcite na broj голема%20насмевка

...motorikata na dvizenje e u mozokot a mozok e u glaata...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 08:51
nekoj prodolzuva da si ja ishka muvata.......газење%20од%20смеење.............големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 09:03
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

nekoj prodolzuva da si ja ishka muvata.......газење%20од%20смеење.............големо%20гушкање

...aman be princezoплазење...aj dobroизненадување...nova godina ideсреќа...posle...aj sea 1: 0 za tebe e...големо%20гушкање
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 21:20
здружениголемо%20гушкањесе најпаметниголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 01:56
Не ми се верува дека темава направила 7 страни, а одговорот е толку прост: Две жени пред украсен витраж, имаат памет колку еден маж голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 02:28
Жените се попаметни.

Ова е Аксиома.
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 14:04
Pametot e vo m.rod a Intelegencijata vo z.rod, taka da izednaceno eнамигнување
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 14:07
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

vaka stojat rabotite
pametot na site sustestva na planetava se meri so povrsinata na mozocnata kora- so e taa poversina pogolema toa popametni sustestva se

pa ako nekoj saka da proveri--- madicinskite knigi se dostapni

Pametot ne se meri so povrsinata na mozocnata kora, tuku so iskoristeniot mozocen potencijal. Mozes da imas povrsina na mozocnata kora koja e kompletno neiskoristena, taka da toa ne te pravi pameten голема%20насмевка..

toa i ne e bash tocno
ako imas golem stan mozat da se naselat mnogu stanari vo nego
a vo sator na vrh glava samo 4 ca i toa so epten guzvanjeголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.