|
Заштитете ја Србија од САД ??? |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od toa sto imase premnogu "dobri raboti" vo taa SFRJ, zatoa izminative decenii se slucuva ova sto se slucuva i za koe diskutirame i so koe sme ocigledno optereteni. Koga togas smetkata se plaka, za zal imavme cest nie da ja plakame smetkata. |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Извини Моира никој не рече дека имало премногу добри работи него реков ДЕКА ИМАЛО И ЛОШИ И ДОБРИ РАБОТИ.. Не ги вади работите од контекст.. И денеска нема само добри туку има и лоши работи.. Секаде така било така и ќе биде, во секој систем на владеење па и во "демо(н)кратијата".И да те прашам како ја плативме ние сметката со тоа што во 60-ите направивме република а на почетокот дејствуваме како автономија и и се оневозможи правото на Србија да и бидеме Јужна Бановина??? Изменето од Vladimir88 - 04.Јануари.2008 во 22:11 |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Voopsto ne vadam raboti od kontekst tuku dadov komentar za "dobrite raboti" od SFRJ, i ne znam sto tolku te zasegna mojot komentar. No, ti ako si jugonostalgicar toa e tvoj problem, iako smetam deka si premnogu mlad za da imas tolku "ubavi" spomeni i poznavanje na zbidnuvanjata od bivsata ni zaednicka drzava. Sto se odnesuva do Makedonija treba malku poveke da ucis istorija, osobeno da obrnes vnimanie na onaa od 1940 godina pa se do raspadot na SFRJ, zatoa sto se nadevam deka ponovava ja znes.
POZDRAV |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Моира Не сум југоносталгичар само кажувам дека покрај добри работи имало и лоши работи..... Сум обрнал и на тоа внимание... Работата е тоа што се виде на крај кој работеше зад грб. Србите....as usual. Но тоа е тоа....... Јас сум учел и тогашна историја и сум учел денешна историја сведоци сме биле и на лошите работи во комунизмот сме биле сведоци и на лошите работи во демократијата...... Нема совршено! |
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti mislis tie ke davaat zivoti za da gi zastitat Kosovarite? Ako NATO bea tolkavi mazi, sto ne prevzedoa kopnena operacija protiv Srbija , tuku kako pizdi gi bombardiraa od vozduh??? Sto interes ima Germanski vojnik da gine vo Kosovo za Albancite???Osobeno sega koga samite Kosovari im se zakanuvaat i gi vidoa sto "lugje" se... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sakas da kazes deka pred da bombardiraat, ne znaea sto sorta se ...me iznasmea
|
|||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa i jas mislam deka trebase da bombardiraat malce po na jug, da receme vo cigano-atinskiot EPIRUS...slasam tamu ima dosta od tvojata `rasa`?
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Заштите ја Србија од Сад? Тема=Дрн Дрн Јариња.
|
|||
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да не дојде да треба еден ден вие да ја заштитувате САД од Србија? Ха?
Само, вас за САД не ве боли многу-многу, таму мнозинството не се Исламик, така ли?
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е.
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Alpskiov srbin e navistina naiven, mosne lesno paga na provokacija duri ne ni docituva postovi, nitu razmisluva, kaj nego e vazno da se komentira i te molam ne mi repliciraj ako ne si vo moznost da pratis sto se pisuva i za sto se zboruvalo prethodno!
|
|||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Проклета да е Србија да даде господ цела да се распарчи.
|
|||
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе даде..АМИН
Ама, овој моира - цинцарелата нешто ме нервира!
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
PREDATOR
Група Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tvrd je orah vocka cudnovata ... lomi ga al ' zube polomi " .... i turci , i avstro - ungarci , i germanci , i bugari , i povtorno germanci , albanci i bugari ... site gazele
што за идиот е написал ова..? - во 1885г бугарите и ебахме мамата на Сърбиjа ,вов 1913г. да не беха ни нападнали едновременно Гърция,Турция и Румъния пак истото да и се случеше..во 1915г совсем я уништихме Србия и целата и войска бега през цела Албания се до Адриатика и на корабите на Антантата се спаси на Корфу..вов 1941-4 пак я трошихме до превала ..да не збориме дека во целиот среден век се до 14век Белград секогеш беше бугарски град../прашането е :кога србите са ломили бугари...? -вов соништата на србоманите probably...../ |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |