|
Заштитете ја Србија од САД ??? |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | ||
PREDATOR
Група Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа ги скараа.А Србите се како кучиња врзани на ланец.Да го ослободат тој ланец има се да исчистат на Косово
нема коj да ослободи ова куче...а и оно веке нема сила да каса..затоа и многу лае...и пак повтарам-не е битно што казал Чеку, а што ке рече Чичко Сам... |
||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ке си одиме нагости май? |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе чим ги подржува Чичко Сем тогаш нема што да се збори повеќе. Кога беше косовската војна после 2 години имаше кај нас војна од истиве борци. Се плашам дека ако сега се отцепи Косово од Србија дека после 2 години ќе бараат албанциве да се отцепат од Македонија. А Србија верувај дека е уште куче врзано за ланец...... |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ја заштитиме? море да ја бутнеме у провалија...
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со што ќе одиме на гости.. со SU-25 Frogfoot.. Воздух земја авиони......иако се точни како швајцарски саат пак тоа е постар тип на авиони... Тешко американците ќе бомбардираат нема да влегуваат со пешадија.. ако влезат со пешадија ќе го кркаат Изменето од Vladimir88 - 04.Јануари.2008 во 17:27 |
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не можеме да го скриеме Тошев
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Im nema spas na srbite.Igraa valkano i sega plakaat. Samo lud bi se nafatil da gi stiti vo ova krizno vreme
Nam ni preostanuva jedino da gledame seir kaj sto ja delat |
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе имаш право Само да не дојде до отцепување на Западна Македонија инаку нека ја делат ми е гајле за Србија . Само ми мириса на Балканска Војна Изменето од Vladimir88 - 04.Јануари.2008 во 18:33 |
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe i toa ke dojde samo neznam dali togas ke gleame seir A inace si imal dosta razvieno setilo za miris |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj posleden se smee najslatko se smee ... a nitu edna imperija ne opstanala pa nema nitu USA moze doveka da izigruva svetski policaec ... povece od ocigledno e deka stanuvaat se pozaglaveni i ponervozni nasekade kade sto se voeno pristani ... a za toa , dali ima nekoj sto ce zastane na nejzina strana , mislam deka i povece od nepotrebno e da se zboruva .... vece zastana a i ce zastanuvaat site onie na koi ne im odgovara modelot na sozdavanje na vestacka drzava na tudja , suverena i vece priznaena drzava od strana na ON .... mislam deka nepotrebno e da se diskutira na ovaa tema samo od pozicija sto rekle i napravile USA i ostanatite od NATO .... da pricekame da zavrsat pretsedatelskite izbori vo edna drzava koja se uste nikoj ne e smeta za faktor , no za nivna zal , taa zemja sekojdnevno stanuva se pogolem faktor kako na politicki taka i na energetski plan ... ne pravite smetka bez krcmarot ... nikogas ... a domasniot esap na pazar nikogas ne izleguva
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нееее војна???? мирен е народот.
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A tvoeto setilo na sto raboti - samo na krv izgleda.
I VIE LJOCHKITE IGRATE "CHISTA IGRA"????? Ili pravite CHISTKA???
Изменето од borec - 04.Јануари.2008 во 19:00 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i , dokolku albancite na kosovo bea tolku silni kako sto se pravat sega , zosto ne napravija nisto pred bombardiranjeto na srbija ? ... tuku pobegnaa den daleku od kosovo pa cekaa nekoj ( celo NATO ) da bombardira i vrsi pritisok vrz civilnoto naselenie pa da mozat da se vratat na kosovo kako " osloboditeli " ? .... ete , ja imaa seta pomos od maticnata zemja , Albanija ... zosto taa zemja ne zastana na nivna strana pa i po cena na vojna so Srbija tuku cekaa nekoj 3 meseci da bombardira pa so pomos na budalata jelcin da izvrsi pritisok i da gi prifati silite na NATO kako mirovnici a ne kako nekoj koj vece si odbra strana vo konfliktot ? ... zatoa sto nemaa a i nemaat jajca .... ete zosto ... i sega da dojde do sudir , istite tie kosovari ce pobegnat ne den , tuku dva dena podaleku ili kako i sekogas , ce pukaat od zasedi i ce ubivaat civili i nedolzno naselenie ... a toa znaci deka se raboti za terorizam i teroristi .... nisto povece , nisto poseriozno ... a toa deka nekoj ce moze da gi zgazi site povelbi na ON ne treba nikogo da raduva ... a ponajmalku nas , Makedoncite i site koi ziveat vo Makedonija .... zosto , koga meckata igra kaj komsijata .........
|
||
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |