IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 176177178179180 1402>
Автор
Порака
cnnctd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cnnctd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 14:41
сакам да кажам дека...е смешна, не и текнува да си го смени стилот за да не ја провалат, дека не е доволно храбра да си каже јавно и дека многу лета во облаци
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 15:23
Originally posted by zagor zagor напиша:

...blagodaram za druzenjeto i razbiranjeto sto go imavte sprema mene!!!Mislam deka e vreme nakratko a mozebi i zasekogas da isceznam od FORUMOV...zalam zaradi ovaa odluka....,mozebi ke vi nedostasuvam, ...no toa e ....!!!...Z B O G U M...site ve големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањемафтање

Abe ne se zanesuvaj so prostalni serenja, ova ti e isto kako koga ke se prejades ili pree. . i mislis vise nema da go napravis toa ...nemaj gajle, pak ke ti se digne, znam po mene
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 17:05
Шо се деси
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 18:42
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

ovaj idiotov e zlajuben vo ona k*rvetinana
zalam ama morav da go upotre*am zborov i pokraj seta pocit sprema nego

ALOOOO, EEEJJJJ!!!!
AKO SI MODERATOR, NE SI BOG!!!!
KAKVI SE TIE VREGJANJA???
ZALIS???? NE ZALIS TI ZA NISTO KOGA SI VO SOSTOJBA TAKA NEKOGO DA NAREKUVAS!
SRAM DA TI E!!!!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:22
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Sto e problemot???

Mislam deka vulgarnosta ne mora bas ovde da ja eksponirate
Moze preku lp,ako imate eden na drug ili eden kon povekje da si pisete
Temata e sosema ok....i ne treba da ja optovaruvate so nepotrebni,izlishni frazi...
Za se si ima svoe mesto

epa jas na temava go imam uste vtoriot post i mnogu si ja sakam, so gospodinot ne se ni znam samo mi replicira a to so go napisav se odnesuvase za REALNI licnosti od mojov zivot...e sega ako nekoj si se pronasol vo to so go kazav...jas tuka nemam nistoнамигнување
i ziti se procitaj malku nagore, prethodno so e pisano za da vidis deka nemat ama bas nikakva vrska
gospodinot orlov tuku taka si replicira so kje mu tekne ne gledas deka e nepovrzan muabet???
mi se mesa vo ona so go kazuvam taka da eve ovde kje go zamolam da prekinit za da ne go prekinam jas
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:25
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

ALOOOO, EEEJJJJ!!!!
AKO SI MODERATOR, NE SI BOG!!!!
KAKVI SE TIE VREGJANJA???
ZALIS???? NE ZALIS TI ZA NISTO KOGA SI VO SOSTOJBA TAKA NEKOGO DA NAREKUVAS!
SRAM DA TI E!!!!

tiii....imas problem?
dali ti znaes ZOSTO E TOA NAPISANO????
dali ti znaes ZA KOGO E TOA NAPISANO???
dali ti mene ME POZNAVAS????
hellooooooo, bas poso sum moderator nemam potreba da se vozdrzuvam i da glumam prefinetost tuku mozam da si pisam so mi lezit a ti i ponatamu mojs da se buntuvas protiv mene
VULGARNOSTI SSE ZABRANETI????? ILI TI MENE KAKO NA MODERATOR MI JA KREVAS CENATA DEKA TREBA DA SUM PREFINETA?????
ti ne znajs so zboris
rascisti so sebesi
ti smeta vulgaarnosta ili ti smeta vulgarnosta od moderator...tuka jas ne si ja krevam cenata....ti mi ja krevas...намигнување
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:26

I jas glasam rabotite da se narekuvaat so vistinskite iminja голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:36
Ramplstilskinплазење
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:47

I ZBUNET E CESTOPATI VULGAREN, AMA TOJ E SIMPATICEN

TI SI BEZOBRAZNA I LOSA, TESKO E DA SE ZIVEE SO TAKOV TOVAR

NEMA VO IDNINA DA ODGOVARAM NA TVOITE POSTOVI, NI DA GI CITAM, SIRIS NEGATIVNA ENERGIJA, A MENE TOA NE MI TREBA
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
moon88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moon88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:55
biljanina rabota
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 14:47
...ДЕНЕС ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА АЛБУМОТ НА F.I.S.T. голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 14:52

САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ПРЕТЕРУВА ЗБУНЕТ,И ПОСЛЕ КОГА ЌЕ МИ ПУКНЕ ФИЛМОТ ДА НЕ МИ СЕ ЛУТИТЕлутиналутиналутина

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 14:57
... уф ама се дерев вчера... не требаше.... тагаплачење
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:01
Originally posted by str8up str8up напиша:

...ДЕНЕС ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА АЛБУМОТ НА F.I.S.T. голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

закоооооонннннн...аплауз
со среќа нека вие,и успех да доживеете!голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 176177178179180 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.