IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПЕНЗИИ - покачувања и манипулации
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПЕНЗИИ - покачувања и манипулации

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака
intel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај intel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 11:55
kako na primer mihajlovistite vo muzejot na vostani figuri..????
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 12:00
како на пример луѓе што не сакаат покачување на пензиите, чисто од завист.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај intel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 12:33
ne e pokacuvanje tuku vrakjanje na zemenoto preku poskap zivoten standard produciran od ovaa vlast poslednava godina.

Изменето од intel - 03.Јануари.2008 во 12:38
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 12:54
Originally posted by intel intel напиша:

ne e pokacuvanje tuku vrakjanje na zemenoto preku poskap zivoten standard produciran od ovaa vlast poslednava godina.

Па во цела Европа се покачени цените....

Не се само во Македонија
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 13:22

абе од завист нели и козата на комшијата треба да му умре...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 14:02
Originally posted by аџија аџија напиша:

абе од завист нели и козата на комшијата треба да му умре...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
ZoranSk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Февруари.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoranSk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 16:07

Немојте да идеализирате со народот.Неможете од сите да барате да го пофалат овој потез.Рејтингот се кажува.

Јас за пример ја земам мајка ми која појма нема од политика.
Денеска беше во аптека да земе некое лекарство и доаѓа кај мене ми вели види датум на производство на лекот.
Зошто.
Леков го плаќав 250 денари сега го платив 35.
Викам мафијата на Бранко си ја финансирала.
Остај ми вика ти се Бранко ти е крив види датум и од каде е .
Истиот лек од ист производител за 10 ПАТИ поевтин.
Мислам дека Грујо доби уште еден гласач, ја тоа што не успеав да и го објаснам од 1990 таа го свати денеска.

А незнаете каков ефект дебилската теза на СДСМ за качените цени на намирниците има ефект кај пензионирети.
И велам јас ајде мајко честито повисоки пензии кога ми писна, какви пензии бе се е качено.
Опасни се овие комуњарчињава има ефект не е туку така секоја патка на секој потег на Грујо.

А за Грујо некој страв ми се всадува во душава нека внимава многу, комуњариве бајге се столчени и спремни се да го активираат стариот механизам за пресметка со политичките ривали.

Бидите будни сите околу него.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај intel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 16:30

Слушај ја мајка ти, паметна жена ми делува по ова што го кажуваш.

Еднаш се улови на Љубчо, сега си закачен на мамецот на оној кому тој љубче му беше ментор за негов наследник.
Кон врв
hr.lucky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 505
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hr.lucky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 17:03
ne se samo penziite i lekovite tuka ima i osvezuvanja za mlekoproizvoditelite i izvoz na zelencuk so dobri ceni gledav nekni a1 i resensko jabolko zadovolni proizveduvacite i trgovcite ,koga bilo toa?za vreme na sdsm rasipuvaa bostan i piperki i sto uste ne gazea so traktori pred kooperacii,za vase zalenje dragi moi komunjarcinja vece toa go nema ili e dovedeno na mimimum.pa nie nesme industriska zemja nie treba toa da gledame kolku glasaci sega ima i od tuka.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 17:33
Originally posted by ZoranSk ZoranSk напиша:

А за Грујо некој страв ми се всадува во душава нека внимава многу, комуњариве бајге се столчени и спремни се да го активираат стариот механизам за пресметка со политичките ривали.

Бидите будни сите околу него.

судбината на џинџиќ може лесно да го снајде тоа е факт. пипците на октоподот контролирани од Б.Ц. со сигурност ако не успеат на уште едни избори можат да се дрзнат и да посегнат по живот, нема да ме чуди... особено што во неговото владеење мистериозно беше атентиран еден, а загина друг претседател на РМ.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 17:42
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neka e i vrakanje...kako miluvash...ama i toa e bozjo t.e. grujovo cudo. Prv pat ke bide nekoj da vraka neshto.Zemaa...kradea...grabaa...si davaa stipendii na svalerkite-pardon sorabotnickite...si izbegaa vo Turcija...eeeee kolkav e spisokot...na nedelata. Da ti kazam iskreno...sega velam Daj boze Gruevski da pokaci plata ushte 20 %...a pred toa samo se molev...Te molam boze nemoj ushte nekoj ...da ukrade  milion...dva...tri...Aman boze nemoj...dosta ukradoa. I se smiluva gospod...surgun fatija...

Изменето од mamamd - 03.Јануари.2008 во 17:44
Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 17:50
Bravos, Bravos pojce ce dava babami paricka голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 17:52
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neka e i vrakanje...kako miluvash...ama i toa e bozjo t.e. grujovo cudo. Prv pat ke bide nekoj da vraka neshto.Zemaa...kradea...grabaa...si davaa stipendii na svalerkite-pardon sorabotnickite...si izbegaa vo Turcija...eeeee kolkav e spisokot...na nedelata. Da ti kazam iskreno...sega velam Daj boze Gruevski da pokaci plata ushte 20 %...a pred toa samo se molev...Te molam boze nemoj ushte nekoj ...da ukrade  milion...dva...tri...Aman boze nemoj...dosta ukradoa. I se smiluva gospod...surgun fatija...

DA zatoa VLASITE od SDSM veshto ke ja 'sredat' rabotata - pa ke ja zajaknat ekonomijata preku vospostavuvanje na domashnite vrski so nivnite strari i dobro poznati "Vizantijci". 

Gospod se smiluva i ni go dade GRUEVSKI I NEGOVATA VLADA - samo djavolot narechen "Vlashki sindrom" ne se otkazuva lesno pa ushte PRETA.  голема%20насмевка

AMEN.  молитва

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 18:07
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

голема%20насмевка
голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.