|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 1402> |
Автор | ||
cnnctd
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да кажам дека...е смешна, не и текнува да си го смени стилот за да не ја провалат, дека не е доволно храбра да си каже јавно и дека многу лета во облаци
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ne se zanesuvaj so prostalni serenja, ova ti e isto kako koga ke se prejades ili pree. . i mislis vise nema da go napravis toa ...nemaj gajle, pak ke ti se digne, znam po mene |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо се деси
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ALOOOO, EEEJJJJ!!!!
AKO SI MODERATOR, NE SI BOG!!!!
KAKVI SE TIE VREGJANJA???
ZALIS???? NE ZALIS TI ZA NISTO KOGA SI VO SOSTOJBA TAKA NEKOGO DA NAREKUVAS!
SRAM DA TI E!!!!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa jas na temava go imam uste vtoriot post i mnogu si ja sakam, so gospodinot ne se ni znam samo mi replicira a to so go napisav se odnesuvase za REALNI licnosti od mojov zivot...e sega ako nekoj si se pronasol vo to so go kazav...jas tuka nemam nisto i ziti se procitaj malku nagore, prethodno so e pisano za da vidis deka nemat ama bas nikakva vrska gospodinot orlov tuku taka si replicira so kje mu tekne ne gledas deka e nepovrzan muabet??? mi se mesa vo ona so go kazuvam taka da eve ovde kje go zamolam da prekinit za da ne go prekinam jas |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tiii....imas problem? dali ti znaes ZOSTO E TOA NAPISANO???? dali ti znaes ZA KOGO E TOA NAPISANO??? dali ti mene ME POZNAVAS???? hellooooooo, bas poso sum moderator nemam potreba da se vozdrzuvam i da glumam prefinetost tuku mozam da si pisam so mi lezit a ti i ponatamu mojs da se buntuvas protiv mene VULGARNOSTI SSE ZABRANETI????? ILI TI MENE KAKO NA MODERATOR MI JA KREVAS CENATA DEKA TREBA DA SUM PREFINETA????? ti ne znajs so zboris rascisti so sebesi ti smeta vulgaarnosta ili ti smeta vulgarnosta od moderator...tuka jas ne si ja krevam cenata....ti mi ja krevas... |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas glasam rabotite da se narekuvaat so vistinskite iminja |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ramplstilskin
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ZBUNET E CESTOPATI VULGAREN, AMA TOJ E SIMPATICEN TI SI BEZOBRAZNA I LOSA, TESKO E DA SE ZIVEE SO TAKOV TOVAR NEMA VO IDNINA DA ODGOVARAM NA TVOITE POSTOVI, NI DA GI CITAM, SIRIS NEGATIVNA ENERGIJA, A MENE TOA NE MI TREBA
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
biljanina rabota
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ДЕНЕС ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА АЛБУМОТ НА F.I.S.T.
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ПРЕТЕРУВА ЗБУНЕТ,И ПОСЛЕ КОГА ЌЕ МИ ПУКНЕ ФИЛМОТ ДА НЕ МИ СЕ ЛУТИТЕ |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... уф ама се дерев вчера... не требаше....
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
закоооооонннннн... со среќа нека вие,и успех да доживеете! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |