|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hmmmmmmmmmmm...nemash pojma kolku si u pravo...ke te dopunam samo...znachi administracija-avtokratija nepismena i chlenovi-resavska skola-prepishuenje do besvest eden od drug bez gram kreativnost(chest na retkite izkluchci koi gi ima sekade i koi se tie sto go pravat forumot interesen na nekoj nachin isto kao sto svadbata ja pravat gostite so nivnoto raspolozenie)=Kajgana(naj dobar primer za toa)... |
||
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe idividi e najdobar sum bil i na kgn i na mn drugi ama po malku se dosadni ovaj e top
Изменето од alek_messi - 21.Декември.2007 во 19:05 |
||
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
||
Медиа
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љупчо (a.k.a Well), абе тебе те избркаа од едно десетина форуми. Сега тука ли најде засолниште и место за истурање на гневот кон нив Изменето од Медиа - 25.Декември.2007 во 16:10 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИДИВИДИ,
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
darebt
Нов член Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.xtratime.org/forum/forumdisplay.php?f=210
Faktichki ovoj forum ne e makedonski, no ima podforum za Makedonskiot fudbal koj e dosta aktiven, i vo koj mozis da pisuvash na Makedonski i Angliski kako oficijalni jazici. |
||
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na mene mi e najdobar IDIVIDI no si zaboravil da stavis IT i dr.
|
||
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
||
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://tattoopassion.bizhat.s4.com
|
||
b@jaderce
Нов член Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.warez-mk.co.cc/
|
||
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу ми се допаѓа и ИДИВИДИ ама мислам дека и MYMACEDONIAONLINE е исто така супер!
|
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
panagur
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne ja bi go isturil kaj tebe ama ako si dobra... ...me izbrkale pa sto ima veze toa, moz sum zasluzil de...i ja ne vikam deka sum cveke za mirisanje ... ama ljubomoraaaaaa...lelelelele mori majko besnotilaci...nema ko Ljube toae sigurno... ...e sea i moeto mislenje posho medaljata ima dve stvani i sekogash treba da se chujat dvete i vidat de koj saka...daklem...kh...kh...:) ...by the way...stvarno ima iskomleksirani administratori na toj forum sto do tolku se pa lechat kompleksi sto na vremeto ne gi pushtale na vrata po kafichite Skopski i sea lechat kopmleksi na toj svoj forum za toa izigravaat nekoja prikriena moralnost, a site znaeme ovdeka deka bash Kajgana e forumot sto ja rasipa Makedonskata mladina(od toa beganje nema - vi visi ko pechat nad glava-i prviot moment koa ke se donese zakonot za el.mediumi vo sila na akt-mozebi ke dobiete prekrshochna prijava i ke bide pobarano od vas da izvadite dozvola za mediumsko reklamiranje kao sto imat radio stanicite a koa ke ja dobiete pish*te-ete vi ja idninata, jas vi ja predvidov, posho so mene k*r igranje nema i nemalo nikad-pozdrav papaci)...i plus ima eden kup pedofili na toj forum...ali vremeto ke pokaze deka sum bil u pravo...:) ...i da imam jas dosea edno poishe od 18 bana se vkupno po forumi ama isto tolku i ponudi da se vratam tamu(nikad ne sum placel da me vratat i nam ni da go napravam toa)bashka istite manijachishta se vrtat po site forumi manje-vishe poveke od 5-6 godini...i zatoa e mozebi taka kako sto e se toa-znachi dosta lichno-imam i ja svoi grevovi priznavam poshto sum bil dosta aktiven solo i vo zivo dok bev u RM... e sea juzerite nemozat da me zaboravat i zatoa i me spominjaat ali toa poradi toa sto sum si drzel stav i ne sum popushtal, inache kako drugachie bi zarabotil tachno 18 bana...ednostavno nema tolku forumi...neka ve jade crvot i ponataka, drugarchinja. jas retko gresham poshto sum perfekcionist po priroda i mnoooogu sum napred...mnooogu pred vas...:) ...inache ako me prashuesh mene sea za sea naj top forumi se bash ovoj i kade vecer zasto ne se meshaat adminite poshto i ne se izkompleksirani...cvrc... ...gnev...???neeeeee... ..stav...daaaaaaaaaaaaa Изменето од ...Well... - 15.Јануари.2008 во 07:51 |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskrena da bidam gi posetuvam i Kajgana i Marifet, ama za mene IDIVIDI e najdobar i se cuvstvuvam kako doma
Изменето од moira - 16.Јануари.2008 во 01:23 |
||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овде ми е најубаво!Сега сум во моногамија со ИДИВИДИ, претходно бев во полигамија
|
||
Keti72
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |