|
Смртта на вашиот домашен миленик |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Placev.........Vikav............,se...........
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si imav edno mace 3 godini i mi pocina normalno placev no placeneto za cabe koga toa veke nema da se vrate
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес се прошетав низ околинава и соседството...
некој ставил отров. Има 15тина отруени кучиња и мачиња... На близок другар кучето му е отруено и сега ќе идеме од куќа на куќа и ќе дознаеме...па ќе отруеме некој...ова е закана |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mala imav papagal,ama koga umrel majka mi i tatko mi me izlazaa deka odletal so pticite za da ne placam ..i bukvalno toa go doznav ponataka koga porasnav.. i pak mi bese zal..
|
|
vrapce
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi imaat umreno mackite Snezana,Rubi i Napoleon kaj nasta vikendica niv gi pregazia koli
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOLNA TEMA........MENE MI UMRE KUCENCETO PRED 3 GODINI,GO DOBIV ZA RODENDEN.......NE ZNAM STO BESE PRICINATA...JA BEV NA VIKEND U MAVROVO,A TOA BILO DOMA SAMO,SUM GO ZABORAILA I IZGLEDA DEKA OD GLAD UMRELO.....ZALNO.....
IMAM GRIZA NA SOVEST SEUSTE
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вакво беше моето срценце Го чувавме 8 години, и се разболе од некоја болест и ... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе кога и да влезам во темава само бедови јадам а да ја избришам што викате....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој да ја бришеш блу, нека стои, тука можеме да си потагуваме за нашите срцки
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imav pudla GARO se vikase. Go cuvav 14god. bese prekrasen, umen prvak na Skopje. Sto da vi kazam toj bese kako covek, so nas odese sekade, po gosti ,odmori so eden zbor ni bese clen od semejstvoto.Tolku ljubov imase vo tie ocinja,... mnogu mi nedostasuva.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мојот дом милениците никогаш не умираат бидејќи се случува еден чуден феномен. Имено, мажот оди, го погребува миленикот (реков некаде во моментов само птичурини имам, желки, рипки, значи, го погребува миленикот, а потоа трк до продавницата за миленици, додека не дошле децата од школо.
Никако не се согласувам со него по тоа прашање, имено, сметам дека на децата треба да им се каже, тоа е и начин на кој подобро ќе се подготват за неминовните загуби во животот, но, ете...таков е , што да му правам. Еве му едно срце, бидејќи ме начека на дело како чкрабам по форумов |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvav kutre 6 godini i mnogu si go sakav,ama mi go zgazi kola i od togas rekov deka veke nema da cuvam nikakvo zivotince zatoa sto mnogu se privrzuvam so niv,i posle mi e mnogu tesko.A inaku cuvav i papagalce,si go sakav najvise na svet,ama i toa posle nekolku godini mi umre od starost
|
|
maloto76
Нов член Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvav papagalce zolto rozinkolis rasa,go krstivme cavce,bese tolku mnogu pripitomeno sto nadvor ne ni se mrdase od ramo, jadese so mene od ist tanjir,duri i spiese so mene legnato na vratot i pokrieno,ziveese 16 god,no vo negovata starost ,a na sin mi 3 rodenden go zgazna,moite go zakopaa na vodno,pred da dojdam od rabota za da ne go vidam,i ne mi kazaa deka maliot moj go zgaznal,nemav vreme da placam zasto denot bese rodenden na sin mi,i mnogu mi nedostiga.posle nego ne sakam nisto da cuvam zatoa sto ke mi bide zal,i nema da prestanam da placam,a placam i den denes za cavce,koga gi gledam fotkite od nego
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и моето папагалче го згазна сестра ми....сирото само се криеше нејќеше да вивиме како ќе умре.......се поболевме тие денови.......купив и друго исто(ама неможе да го замени)................многу ми недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |