|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 53> |
Автор | ||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ODGOVORI MU DE NA COVEKOT?? UBAVO TE PRASA, dali penisot e za vo usta, i dali spermata e za goltanje??? Mozebi hetero lugjeto ja oploduvaat ustata na toj nacin sekojdnevno... Adzija i ti si eden od tie oploduvaci na usta, siguren sum |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа значи ефектот е ист, без разлика дали се работи за човек што виси по лустери, или за хомосексуалци... |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A?!?!? Шо сакаш да кажиш со ова? Каков ефект? |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ефектот смртта на човештвото.
со други зборови, и двете појави се дегенеративни по опстанокот и добробитието на човештвото. Или со други зборови и двете нешта се неморални будалаштини. |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kако можи хомосексуалноста да е дегенеративна по опстанокот на човештвото?!??! Ти кажав дека постои од кога постои и самиот човек. Ментално здравите хомосексуалци сосема нормално можат да живеат и да опстанат како и секој друг ментално здрав и способен човек. Изменето од RebeL - 02.Јануари.2008 во 13:10 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ментално „здравите“ хомосексуалци, би не истребиле како раса, да останат само они. Исто што би се случило, и ако сите ментално „здрави“ висачи по лустери останат едиснтвени на планетава....
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Efekt... na primer koga ke mi dojdes vo dukan da kupis peleni za vozrasni, togas ke ti go objasnam efektot |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh ...sto se oze da napravi paranojata...nekoi toa go narekuvaat uste i shizofrenija |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
генетски сум модифициран да не реагирам на лични навреди.
лај на друго дрво! |
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...za tvojata genetska modificiranost...za zal da vo pravo si..ubavo e koga si iskren...neli ? |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
штета што хомосексуалноста не е некоја генетска мутација, инаку и вие ќе имавте оправдување.
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi trebaat mene opravduvanja..no bi sakal da go cujam tvoeto...koga sinpt ili kerkat eden den ke ti kazat deka se gay |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HOMOsEXUALCITE VO NASA DRZAVA
e temava koe lupanje bez vrska so temava- retkost genetika trauma detstvo dekadencija so vi e na vas????? otvorite tema pricini pa pokazete "znaenje" Изменето од anakin - 03.Јануари.2008 во 01:14 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |