|
10-ТЕ БОЖЈИ ЗАПОВЕДИ |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas nikomu niso ne dolzam i pogotovo tebe abe .. da ne si se zanel malkucka brate tuka ako baras nekoi odgovori slobodno pisi na LP i ne tuku me prozivaj postojano bez vrska a da iskoristam prostorov tuka da si gi reklamiram zapovedite koi vredat 10 ateisticki zapovesti 1. ima edna civilizacija na lanetata i taa e gospodar na istata 2. cuvajte si ja planetata oti druga nemate bez neja ne ste civilizacija 3. pravete se da ne se unisti civilizacijata 4. sekoja edinka e vazna kolku i cela civilizacija 5. nikogas ne koristete izgovor KOLATERALNA STETA 6. sekoja edinka ima pravo da pravi za dobrobit i prosperitet na civilizacijata 7. ne lazi ja civilizacijata i sebe si 8. ne ja kradi civilizacijata 9. mnozi se za opstanok na civilizacija 10. sakaj ja civilizacijata kako so se sakas sebesi i tvoite najmili zdravo civilizacijo se nadevam deka kje opstanes Изменето од anakin - 04.Јануари.2008 во 20:52 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој те праша тебе , знаеш кој одговара без да биде прашан? Ексклузивното право на одговор го има Анакин а ми должи и еден друг одговор од предходно. Изменето од MAKEDON-FILIP II - 04.Јануари.2008 во 20:38 |
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука нема што да се дискутира, а ај чао значи дека се „отидени“!
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So zdravje i na tebe, koga neznaes covecki da diskutiras
|
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na site vas....
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На кого ај чао
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se cudis???? i jas ti se cudam aj cao |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAJ NAS USTE POVECE FILIPE;;;;;
|
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да само Мариа Магдалена кај нас ужива рамноправност а кај вас незнам дали би била рамноправна. |
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да да да Мариа Магдалена се е тоа така само освен во христијанствот историски дали е докажано?
|
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BRAVO MARIJA RESPEKT::::::::::: NAVISTINA RAZLIKATA MEDZU NAS I VAS E MALA |
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo, drago mi e sto se slozuvame po odnos na ova vazno prasanje, tuka nema vasi i nasi.
Na site ni e poznat Bibliskiot primer so gradovite Sodom i Gomor vo koi zavladeal bludot i razvratot. Vrz tie gradovi Bog pustil dozd od sulfur i ogan koj pagal od neboto...i so toa gi unistil lugeto od gradovite. I do denes ima ostatoci od ovie gradovi na dnoto na mrtvoto More-kade se e mrtvo. Dozdot od sulfur i ogan bil voedno i simbol na necistotijata i smrdeata kako i raspalenosta na strastite na ovie bludni luge...od se toa ostanal samo prikazot na nastanot.
So Bozja kazna preku vulkanska pepel bile kazneti i zitelite na Pompeja, bogat i raskosen grad cii ziteli ziveele sloboden i bluden zivot pa gi zatrupala pepelta na Vezuv.
Eve i denes, kako Biozji kamsik i kazna za ovoj grev (preljubata) se pojavi cumata na 20-tiot vek...
Zatoa Bog ja dal ovaa zapoved, za da go zastiti coveka od toa zlo, osobeno mladite, zasto ako eden narod nema zdrava mladina (zdrava vo smisol na toa dali e razvratna)-toj narod nema idnina i e osuden na propast.
Ete zatoa treba site da se zalagame za ispolnuvanje na ovaa zapoved.
Da ne podlegnuvame pod razni pomodarstva koi doagaat od iskvareniot svet vo ime na covekovite prava i slobodi...raznorazni paradi na homoseksualci, vozdignuvanje i idoliziranje na takvi "ikoni" koi gi nosi sovremenata pop kultura... Изменето од maria_magdalena - 01.Јануари.2008 во 23:10 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |