|
НАЈНОВО во излозите |
Внеси реплика | страница <1 910111213 77> |
Автор | ||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бидејќи во излог ја следи модата која ја има во моментот по бутиците,ви приложувам модели со виолетова боја....... Нешто интересно можете да видите и на мојот блог со таа боја!http://fantasytrend.blogspot.com Изменето од Синдарела - 02.Ноември.2007 во 17:19 |
||
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zosto bi sakala se vo violetova boja. da imas edno ili dve parcinja e ok, no pogolem del od garderobata???
sepak ... |
||
Blonde.Kirka
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа виолетова или мастило боја е многу специфична и бара адаптација со чевли и ташна,јас лично ја сакам ама не ми стои. А и на ретко кој му стои
Оваа сезона најмногу ми се допаѓаат мантилчињата со појас, отсекогаш ми се допаѓал Шерлок Холмс стајл или таконаречени кишни мантили
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сакам да се облечам убаво...ама не значи дека треба слепо да се следи модата.... ако оваа година е модерно виолетова.... наредната тоа сигурно нема да биде....и јас сега ако го преполнам плакарот со таа боја...година еве нема да се носи и што тогаш ?? јово на ново....
најчесто си носам тоа што мене ми се свиѓа и пред се што ми стои убаво... |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно тоа звучи и изгледа грдо ,но ние сме тука да разговараме што е во моментов ИН!!! |
||
olja.b
Нов член Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo na site inaku jas mislam deka e zaludno da ja sledime modata mislam onaa koja e po izlozite.Sekoj od nas treba da si sozdade svoe gledanje na rabotite da znaeme koj sme i sto sakame.Koga ke svatime deka koga ke go otvorime doma garderoberot sekoe edno parce nosi svoja prikazna i raspolozenie togas veke znaeme deka imame svoj eden i edinstven moden pecat koj nieden izlog ne moze da go prikaze kako samite vie.Jas sum stotuku zavrsen moden kreator i mislam deka nikogas nema pravila samo individualnost.Najveke cenam osobi koi znaat da vklopat nesto novo stotuku kupeno parce(koe ne mora da bide vo boja aktuelna vo momentot) i stara obleka od svojata majka.Kako i da esakajte se sebesi i ke dobiete vistinska prestava za toa sto da oblecete denes ili utre.ve sakam site super ste.
|
||
olja.b
Нов член Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da totalno si vo pravo zatoa jas ne praktikuvam da nosam aktuelni boi,najcesto boite gi biram po toa kako sum raspolozena,eden den mozam da se oblecam hot hot a veke sledniot da posakam da oblecam roze maicka so pandelki i rozevi slatki cizmicki skoro nevino detski.pa taka uzivaj si vo sebe i so tvoite boi i ne se zamaraj so aktuelnite boi.pusa
za biserna devojka se odnesuva Изменето од olja.b - 06.Декември.2007 во 02:33 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас сум таква воглавно... зависи од расположение... |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во секој случај јас во зима неможам да облечав весела боја...не знам зошто можеби бидејќи не ја сакам зимата ....во зима обожавам да носам сива боја....
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO ZIMA SAKAM DA NOSAM ..........NAJ INTERESNI MI SE KAPUTCINJATA VO KOMBINACIJA SO ISTA BOJA CIZMICKI A NAJ SLATKI MI SE PLETENITE KAPCINJA I MNNNNOOOGGU DOLGITE SALCINJA
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...edna ispravka samo curo, ova dole ne e violetovo, bojata se vika "MIDNIGHT BLUE" i e edna od moite omileni boi, ama za avtomobili ili eventualno zdolnici zenski-tarifen broj 6208 obleka za zeni ili devojchija od drugi tekstilni materijali-noknici, neglizea, zdolnici, pizami, gakichki slip-gakichki i slichni proizvodi... i toa taka...blagodaram |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu se ubavi modive
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каде најде баш во излог?????????? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |