|
чистење на леќите |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sho bidva ako se cistat so ... obicna voda i so meko krpce za ocila? jas taka gi iscistiv (ne znam dali naprajv belja) od nadvor. ushte ja neam izvaeno lekjata, taka da milsam deka ne treba vnatre da gibam
|
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kako ja nanese vodata na stakloto? Ako e so pomos na slavina, ili crevo da ne go prodolzuvame muabetot Se salam normalno , ne bi trebalo da ima negativni posledici se dodeka e umereno (navlazneto krpce, a ne so nakapuvanje na voda). Kaj nanesuvanjeto na tecnosti, treba da se vnimava da ne navleze tecnosta vo objektivot. Inaku, generalno zemeno nema nekoj poseben problem sto si koristel voda. Delot so "ushte ja neam izvaeno lekjata, taka da milsam deka ne treba vnatre da gibam", ne go razbiram bas. Od kade da ja izvadis, kade vnatre da gibas? Ako zboruvas za cistenje na zadniot element, tamu ne cepkaj se dodeka ne moras! Koga ce moras, najdobro e da postapuvas isklucitelno vnimatelno i po moznost bez koristenje na vlaga i vrsenje na pritisok so krpceto. Изменето од Mire - 28.Декември.2007 во 22:06 |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe ne be mire
u legen, i go potopiv objektivot. pa posle go susev na zica na terasa a za zadnoto staklo, bas toa, ne sum go izvadil objektivot dosea, bas za da ne go izvalkam |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti bese strav da ne go ostetis so stipkite?!?!? |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za cistenje jas bi preporacal lenspen, samo go nema kaj nas. A na imitaciite sto gi ima na ebay ili vo srbija brzo im se susi cetkickata.
|
|
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |