|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 53> |
Автор | ||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MA NAJMNOGU ME IRITIRA TOKMU TOA. KOJA E NEKOJA CRKVA DA KAZUVA DEKA HOMOSEXUALCITE SE OSUDENI NA PEKOL I STO TI JA ZNAM TAMU DRUGO.PA AJDE MISLAM NEMA SMISLA .IAKO SUM HETERO VO NIKOJ SLUCAJ NE POTCENUVAM NEKOJ ILI SE PRAVAM NESTO PLUS OD NEKOJ STO E HOMO. GLUPOST...SEKOJ IMA PRAVO NA SVOJA LICNA SEKSUALNA ORIENTACIJA I NIKOJ AMA BAS NIKOJ NEMA PRAVO DA KAZUVA KAKO I STO.NAJMNOGU ME IRITIRA ODNOSOT NA OPSESTVOTO KON GEY-LUGETO SE ODNESUVAAT KAKO OVIE DA SE ZABOLENI OD CUDNA ZARAZNA BOLEST A NIE SITE DRUGITE SME NEVINI ANGELI NA DEDO GOSPOD. A MOE MOSLENJE HOMOSEXSUALCITE IMAAT NAJBEZBEDEN SEX OD SITE NAS ALI SE OSUDENI NA GLEDANJE POD LUPA ,KAKO NIE OSTANATITE DA NE PRAVIME IZVRTEN SEX--NIE SME DURI I POLOSI SAMO NE PRIZNAVAME I SE KRIEME POZADI GORDITE HOMICI.
ODSEKOGAS SUM SAKALA DA SE DRUZAM SO HOMO LUGE ZATOA STO SE OTVORENI , INTERESNI ,PREKRASNA DUZA NOSAT VO SEBE I NAJVEKE OD SE IM SE VOsh*tUVAM NA HRABROSTA KOJA JA IMAAT ,ZOSTO ZA NASEVO OPSESTVO TREBA DA IMAS MADINJA KAKO LUBENICI. |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
super komentar CONTESSA.. |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci ako si izrasnat vo dom za deca bez roditeli nemozes da bides Homoseksualec? Ama plitko razmisluvanje..ne ti drzi voda ova sto go kaza. Vo Makedonija trebase da ima poveke od 50% homoseksualci, zemajki vo predvid kakvi ni se opstestvenite i semejnite odnosi i vrednosti vo zemjava. -Patrijarhalno podredeno semejstvo(tradicija) -Sekoja 5-ta zena e zrtva na semejno nasilstvo -Alkoholizam -Semejno nasilstvo -Droga -Nevrabotenost -Nesakana bremenost,i slaba svest na lugjeto za koristenje na soodvetna zastita... -Pedofilija itn itn .... Изменето од Neonic - 27.Декември.2007 во 00:00 |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сенсеи, не пратиш добро. Диоген си кажа дека имал две долги љубовни врски со девојки, кои завршиле трагично... После тие срцеломини, he turned gay. Психолошкиот профил на хомосите егзактно се повторува. Неверојатно! |
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako sto rekov ti se si tumacis onaka kako sto tebe ti odgovara...Niedna moja vrska so tie devojki ne zavrsi tragicno ili srceparatelno...Toa bea samo neuspesni obidi da igram po Makedonskite "opstoprifateni moralni normi"..e jbg...dosta mi bese..toa ne sum jas...teatarot ti go prepustam tebe adzija...posebno ulogata na Magbeth
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти аџија да не вршиш некое научно психолошко испитување, па шо дојде до таков заклучок?? |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Adzija, dali ti bi stanal GAY, ako tvojata devojka/sopruga ti go skrsi srceto? Pa znaes kolku devojki im raskinuvaat na momcinjata dnevno??? Ehe, blaze si im na homoseksualcite, ako taka se stanuvase GAY, dosega Hetero lugjeto kako nas, ke bea malcinstvo koe nemase da broi ni 20%. Se razocarani Str8-tasi t.e Homosi ke bea na svetov... Logikava ti e "zakon" hehe |
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe kako ne razbirate???? Coekov (diogen) fino si kazue se obidel da bide hetero(toa shto go ocekuvale od nego), ama svatil deka ne e toa ona vistinskoto, deka samo se zalazuva i deka vo sushtina saka nesto drugo, mu puknal film i stanal toa shto vsushnost e i shto saka da bide, i sega sum 200% sigurna deka e posreken...
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа не се сите како аџија срцепарачи... Има у Јапан, машиновозачи, ќе му закасни возот 20 секунди, се самоубива. Наш машиновозач, нема да примети ако касни 20 минути. Значи не има разни. Некој на љубовните „трауми“ реагира со ојачување, со одмазда итн., итн., други (диоген) со бегство во светот на геј. Итс вери симпл. Изменето од аџија - 27.Декември.2007 во 11:35 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by Neonic
Adzija, dali ti bi stanal GAY, ako tvojata devojka/sopruga ti go skrsi srceto? hahahah ova e edno od naj ubistveni prasanja so sum procital tuka BRAVOS |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..drag moj adzija..nemase potreba da ti kazam za moeto "neuspesno" iskustvo so devojkite..Toa ti go rekov samo za da ti objasnam deka sum bil od "drugata" strana..i veruvaj toa ne e za mene...Taka da ne ti drzat voda muabetite deka treba da se lecam,da probam ili pak da se preorientiram kon sprotivniot pol..Probav..Vidov...se..Povlekov...ne ti drzi muabetot deka radi "korpa" sum "kidnal" od zenite...po taa tvoja logika ako utre nekoj tip isto taka mi dade korpa..ke treba povtorno da stanam heterosexualec?...daj rezoniraj malku..mislam deka mozes..ali sakas da vodis inat..sto bas i ne e ubava osobina.. p.s. brigitte...potpolno me imas skontano..vo pravo si..tnx |
||
brigitte
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аџија не дека не пратам. Им ја знам психолошката матрица. Ова е профилот на геј популацијата: - 80% заради нарушени или непостоечки односи во семејството, особено при одсуство на таткото или груб однос на мајката. - 10% заради разочараност и неразбирање на спротивниот пол - 10% за да се вклопат и да бидат прифатени од една заедница, да бидат ИН, директни жртви на поп-културата При сето ова од огромно значење и влијание има медиумското бомбардирање и сублиминално наведување. Изменето од sensei - 27.Декември.2007 во 11:58 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
brigitte
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HOMOFOBICNI NIZAEDNI!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |