IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:30
TEMA E SO E POGOLEMO ZLO

dobar ateist ili losh vernik

so lupate tuka postovi bez vrskaaaaaaaa

Изменето од anakin - 26.Декември.2007 во 00:30
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:35
Se znae be batka POGOLEMO ZLO OD ATESIT NITU IMALO ,NITU CE IMA! ZADOVOLEN?
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:38
hahahahhahha
tocno e toa batka
tebe bas te briga so e ubiec lopov sexualen manijak
vazno e da e vernik a uste povazno musliman
hahahhahah

Изменето од anakin - 26.Декември.2007 во 00:39
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:45
Originally posted by anakin anakin напиша:

hahahahhahhatocno e toa batkatebe bas te briga so e ubiec lopov sexualen manijakvazno e da e vernik a uste povazno muslimanhahahhahah

NE REKOL POPUSTO NARODOT ANAKINE:"NAJSLATKO SE SMEE ONOJ KOJ POSLEDEN SE SMEE!"
Кон врв
postariot brat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2007
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај postariot brat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:48
Ako nekoj e ubiec ili izmamnik, si ima drzava a i Bog i ke si mu sudat sekoj na svoj nacin, Vernik koj veruva i prodolzi da ubiva toj ne e hristijanin, za drugite ne znam toj samo moze da laze deka e toa.
ne moze nekoj koj veruva vo ljubovta da ubie toj vsusnost ne veruva vo ljubovta toj veruva vo omraza odmazda i sl, a toj ne e hristijanin.

Изменето од postariot brat - 26.Декември.2007 во 00:50
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:53
Originally posted by efendija efendija напиша:

Abe brate,ovoj ne moze da si objasni ni kako mu raboti masinata(ako ja ima) vo negovata glava,a ne nesto drugo.

За разлика од вас кои имате машини во вашите глави, навиени од разноразни глупи прикаски за деца т.н религии, Јас немам.
Имам мозок место тоа, што за жал вие го немате.
Да имавте ќе прочитавте што сум напишал. И ќе реплициравте конкретно на мојот пост.
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:56

Se znae be batka POGOLEMO ZLO OD ATESIT NITU IMALO ,NITU CE IMA! ZADOVOLEN?

Колку за твоја информација, поголемо зло од религијата ниту имало ниту ќе има. Но нејсе, ќе дојде времето кога сите ќе живеат во слога и љубов без таа ваша илузија таканаречена Религија.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:57
Originally posted by Ateist Ateist напиша:

Abe brate,ovoj ne moze da si objasni ni kako mu raboti masinata(ako ja ima) vo negovata glava,a ne nesto drugo.

За разлика од вас кои имате машини во вашите глави, навиени од разноразни глупи прикаски за деца т.н религии, Јас немам.
Имам мозок место тоа, што за жал вие го немате.
Да имавте ќе прочитавте што сум напишал. И ќе реплициравте конкретно на мојот пост.

Ednas ti replicirav,a istoto sega ce tigo povtoram,posto za tvojot post dovolna e ovaa mudrost za da ti kaze se:
"OVOJ SVET NE E OBICEN PREMIN,A COVEKOT NE E SLUCAEN PATNIK!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:00
Твојата мудрост не вреди ни пет пари, на која тоа реченица од мојот пост реплицираш? Очигледно тој кој нема веке аргументи да треска глупости.
Уствари која тоа реченица од мојот пост и ја прочита, можеш ли да издвоиш?

Изменето од Ateist - 26.Декември.2007 во 01:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:05

Твојата мудрост не вреди ни пет пари, на која тоа реченица од мојот пост реплицираш? Очигледно тој кој нема веке аргументи да треска глупости.

Ocigledno e deka nemas nikakvo nivo da razberes nekoi raboti!Pa zarem ne sfati dosega deka ovaa recenica ti replicira na celiot tvoj zivot,a ne samo na eden post!
I ti imas doblest ovdeka da kazuvas koj e glup!-pa ti ne mozes so edna edinstvena recenica da sfatis deka mojata replika e na toj tvoj proklet ateizam!
Кон врв
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:09
Ateist!!!

Objasnija definicijata na eden Ateist???? Shto bi trebalo da prestavuva eden Ateist????

I koj e toj tvoj mozok, da obvinuva nekogo shto ne go zane????   Ne si ja procital niti Biblijata nitu k*ranot, pa kako mozesh da gi obvinuvash koga negi poznavash???? ova ti go narekuvash, pamet ili mozok???

OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:19
Originally posted by Sahih Bukhari Sahih Bukhari напиша:

Ateist!!!

Objasnija definicijata na eden Ateist???? Shto bi trebalo da prestavuva eden Ateist????

I koj e toj tvoj mozok, da obvinuva nekogo shto ne go zane????   Ne si ja procital niti Biblijata nitu k*ranot, pa kako mozesh da gi obvinuvash koga negi poznavash???? ova ti go narekuvash, pamet ili mozok???

Кој е без памет, таков и ке си оди. Имам прочитано брат, каде беше ти кога цитирав делови од библијата и кажував што е конрадикторно во библијата?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:23

Ocigledno e deka nemas nikakvo nivo da razberes nekoi raboti!Pa zarem ne sfati dosega deka ovaa recenica ti replicira na celiot tvoj zivot,a ne samo na eden post!
I ti imas doblest ovdeka da kazuvas koj e glup!-pa ti ne mozes so edna edinstvena recenica da sfatis deka mojata replika e na toj tvoj proklet ateizam!

Е брат сега ке видиш кој има доблест а кој не.

Ти само и таа една реченица ја знаеш и таа ти е одговор на се. За твојот симплифицирам ум, кој не може да прочита малку комлициран текст за тебе, а тоа да не е извадок од библијата или к*ранот, навистина ми е жал.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:26
Ne,ne treba tebe da ti bide zal za mene,tuku sprotivno!
Jas pogore na forumov postirav cela edna tema za dijalog pomedju ateist i musliman,a ti nese ni obide da prokomentiras,zosto?-zatoa sto smetas deka spored tebe toa e glupost,ne se soglasuvas! E sega neka nete navreduva mojata misla,vo nea se krie nevidena mudrost,samo tebe ti treba uste vreme za da mozes daja osoznaes taa mudrost.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.