|
ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TEMA E SO E POGOLEMO ZLO
dobar ateist ili losh vernik so lupate tuka postovi bez vrskaaaaaaaa Изменето од anakin - 26.Декември.2007 во 00:30 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se znae be batka POGOLEMO ZLO OD ATESIT NITU IMALO ,NITU CE IMA! ZADOVOLEN?
|
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahhahha
tocno e toa batka tebe bas te briga so e ubiec lopov sexualen manijak vazno e da e vernik a uste povazno musliman hahahhahah Изменето од anakin - 26.Декември.2007 во 00:39 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE REKOL POPUSTO NARODOT ANAKINE:"NAJSLATKO SE SMEE ONOJ KOJ POSLEDEN SE SMEE!" |
||
|
||
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekoj e ubiec ili izmamnik, si ima drzava a i Bog i ke si mu sudat sekoj na svoj nacin, Vernik koj veruva i prodolzi da ubiva toj ne e hristijanin, za drugite ne znam toj samo moze da laze deka e toa.
ne moze nekoj koj veruva vo ljubovta da ubie toj vsusnost ne veruva vo ljubovta toj veruva vo omraza odmazda i sl, a toj ne e hristijanin. Изменето од postariot brat - 26.Декември.2007 во 00:50 |
||
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За разлика од вас кои имате машини во вашите глави, навиени од разноразни глупи прикаски за деца т.н религии, Јас немам. Имам мозок место тоа, што за жал вие го немате. Да имавте ќе прочитавте што сум напишал. И ќе реплициравте конкретно на мојот пост. |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку за твоја информација, поголемо зло од религијата ниту имало ниту ќе има. Но нејсе, ќе дојде времето кога сите ќе живеат во слога и љубов без таа ваша илузија таканаречена Религија. |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednas ti replicirav,a istoto sega ce tigo povtoram,posto za tvojot post dovolna e ovaa mudrost za da ti kaze se: "OVOJ SVET NE E OBICEN PREMIN,A COVEKOT NE E SLUCAEN PATNIK!" |
||
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Твојата мудрост не вреди ни пет пари, на која тоа реченица од мојот пост реплицираш? Очигледно тој кој нема веке аргументи да треска глупости.
Уствари која тоа реченица од мојот пост и ја прочита, можеш ли да издвоиш? Изменето од Ateist - 26.Декември.2007 во 01:01 |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ocigledno e deka nemas nikakvo nivo da razberes nekoi raboti!Pa zarem ne sfati dosega deka ovaa recenica ti replicira na celiot tvoj zivot,a ne samo na eden post! I ti imas doblest ovdeka da kazuvas koj e glup!-pa ti ne mozes so edna edinstvena recenica da sfatis deka mojata replika e na toj tvoj proklet ateizam! |
||
|
||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ateist!!!
Objasnija definicijata na eden Ateist???? Shto bi trebalo da prestavuva eden Ateist???? I koj e toj tvoj mozok, da obvinuva nekogo shto ne go zane???? Ne si ja procital niti Biblijata nitu k*ranot, pa kako mozesh da gi obvinuvash koga negi poznavash???? ova ti go narekuvash, pamet ili mozok??? |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој е без памет, таков и ке си оди. Имам прочитано брат, каде беше ти кога цитирав делови од библијата и кажував што е конрадикторно во библијата? |
||
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е брат сега ке видиш кој има доблест а кој не. Ти само и таа една реченица ја знаеш и таа ти е одговор на се. За твојот симплифицирам ум, кој не може да прочита малку комлициран текст за тебе, а тоа да не е извадок од библијата или к*ранот, навистина ми е жал. |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne,ne treba tebe da ti bide zal za mene,tuku sprotivno!
Jas pogore na forumov postirav cela edna tema za dijalog pomedju ateist i musliman,a ti nese ni obide da prokomentiras,zosto?-zatoa sto smetas deka spored tebe toa e glupost,ne se soglasuvas! E sega neka nete navreduva mojata misla,vo nea se krie nevidena mudrost,samo tebe ti treba uste vreme za da mozes daja osoznaes taa mudrost. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |