|
ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | ||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na ova se odnesuvashe komentarot... na delot so zatemneti bukvi shto e... tokmu zaradi prvata rechenica koja ja imash napishano... kakva i da mu bila istorijata brate... Proshtevaj, ne go pishav za da ti zameram... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aha,znaci spored tebe merivo zada veruvas vo nesto e TOA DA POSTOI!-I sega spored tvojata logika,posto jas ne go gledam tvojot pamet,znaci mozam slobodno na cel glas da recam deka:TI NEMAS PAMET![/QUOTE] mi sk*rchi vekje od vakvi i slichni debilni sporedbi !!,...a,be!! ,...tresni go po glava bratot so neshto teshko,....i ke mu go vidish pametot,....a,kako ke go vidish tvojot gospod,...pa,makar i alah da ti bil?! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro ce bese da procitase sto imav jas napisano za ovaa rabota,i kakov e stavot na Islamot po ova prasanje. dali i ponataka ce propovedas ljubov i mirno ce si pomines preku toa,ili ce se izbezumis i ce se osvetis? Изменето од connected - 25.Декември.2007 во 12:07 |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe brza,ako go tresnam cemu go vidam samo mozokot,ne veruvam deka ce najdam pamet. |
||
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go prochitav i tvojot stav, razbiram kakov e, go prochitav i na Bukhari, a i dobro znam kakov mu e nemu stavot, komentarot se odnesuvashe edinstveno i samo na taa rechenica shto ja potencirav...
Eve, za da ne odgovaram so propovedi za ljubov i mir, kje ti kazham shto bi napravil - bi se osvetil! No bi se osvetil na toj shto go napravil toa! Ako e vojnik ili kje se osvetam na nego ili na drugi vojnici. Ako e civil, ili kje se osvetam lichno na nego ili kje napravam se za da izleze pred zakonot. No na zlodelo od vojnici, od civili ili od koj i da e drug, nema da se osvetam na nekoj koj lichno nishto ne mi napravil! Изменето од zidarski - 25.Декември.2007 во 01:15 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
STO BI NAPRAVIL TI,KOGA NEKOJ PRED TVOI OCI CE TI JA SILUVA ZENATA,CE TIJA UBIE MAJKATA,CE TIGO ZAKOLI SOPSTVENOTO CEDO?-
ova recenica vi ja povtoruvat vo dzamijata?? oti ti ja povtori tuka 6 pati?? samo da znam ne za drugo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Ebu-Hurejre
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 667 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin odgovori mi na moeto prasanje postaveno pogore
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gledav eden vistinski DVD koj se odnesuvase za Palestina.Tamu eden izraelski general na koj mu se rodilo coravo dete,otisol vo edno muslimansko uciliste go odbral edno najlicno palestinsko devojce koe se vikalo ZEHRA i imalo sini oci,go zel od skoloto(a so nego imal i doktori)so izgovor deka ce go odvedat vo bolnica za da go pregledaat oti ima znaci na zarazna bolest,i koga posle tamu,tajno naredil da se izvrsi operacija vrz devojceto,da mu se izvadat tie preubavi sini ocinja,i istovremeno da mu se presadat na negovoto dete(toj mislel deka moze da mu go povrati vidot na svoeto dete),posle toa devojceto bilo vrateno doma kaj roditelite.Zamisli ja traumata na devojceto,na negovite roditeli,podzamisli se za site traumi,bolki i stradanja na nevini ludje,zamisli si koga utre nekoj bi nija okupiral Makedonija i bi vrsel teror,nasilstva,siluvanja,ubistva,kolezi,grabezi,i mnogu drugi grozomorni raboti koi coveckiot um nemoze da gi zamisli,kako bi reagirale nie?Dali bi se fatile za oruzje vo odbranata na sopstvenata zemja,semejstva,cest,(sekoj prema svoite moznosti)nekoj so puska,nekoj so pistol,nekoj so goli race,nekoj so kamen,nekoj so bomba samiot bi se raznel izbezumen od masakrot koj e izvrsen vrz negovite najmili,nekoj....do beskraj Brate,sekoja vera e protiv stradanje na nevini ludje,toa dobro go znaeme.No,da ne dade Gospod nas da ne zadesi toa sto gi zadesilo moite braca,e togas veruvajmi logikata nema da ni raboti komotno kako sto ni raboti sega,veruvajmi deka mnogumina i od nas ce posegnat po osvetata na bilo koja cel(jas toa nego opravduvam),ne opravduvam nevini zrtvi da stradaat,no edno e sto nie sega raat si diskutirame za olku bolni temi,komotni vo svoite fotelji,a drugo e koga toa vistinski ce se snajde nas.E TUKA VECE NEMA PROSTOR ZA VAKVA LOGIKA,TUKA I PROTIV VOLJATA NADVLADUVAAT EMOCIITE,NADVLADUVA BOLKATA,OMRAZATA ITN. |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мое размислување...
Тешко на тој, пред се, како и да постапи ќе му биде тешко за загубата.
Но има 3 опции
1. Да прости(ако може), а со тоа ќе го отпочне и процесот на себеисцелување кој ќе му овозможи да ја надмине болката)
2. Око за око-заб за заб (баарње освета) и привремено стишување на болката што нема да стивне...
3. Да живее со својата тага и гнев до крајот на животот, ниту простувајќи ниту осветувајќи се...со последици разни...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova i za tebe vazi marija magdalena. |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ovaa recenica so prasanja vi ja upativ na site vas,pa i tebe! Sto bi napravil ti anakine,koga bi te snaslo toa tebe? P.S. Ostavija DZamijata,nesi dostoen nitu imeto dai go spomnes.Ili aludiras deka tamu nie se trenirame za DZihad,a? |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никому да не даде Господ да се најде во таква ситуација, а за жал тоа е секојдневие на Блискиот Исток.
Наведов 3 МОЖНИ опции-идеална според мене е простувањето. Но кој може, кој може во таква ситуација?
Гледам и јас такви ДВД-ја, кое од кое пострашно...Дали си го гледал за детето Мохамед? Татково го пречекува од школо (еве па ренѕам сеа) а израелец му го убива во раце...или за она девојче во Бејрут, на плажа, израелец циљано и ги убива прво едниот па другиот родител, и малава писка и трча те кај мајката те кај таткото, па што да кажеме на ова? Ту што ви требаше ова, одам јас, уф
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bolno e ova sestro,navistina bolno,nikomu Bog da ne mu dade takvi iskusenija!BOLNO NO VISTINITO! |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I NEMAM NAMERA VISE DA PISUVAV VO OVA ODVRATNA TEMA
NEKA SEPAK TI SLUZI ZA CEST ZA DA ODBRANAM SVOJA TEZA DEKA E PERFIDNA I NAPRAVENA DA GI NAPRAVI ATEISTITE GRADJANI OD VTOR RED I LOSHI PO DIFOLT TI MI GI SOKRI MODERATORKO POLOVINA OD POSTOVITE UZIVAJ VO SVOETO VLADENJE - KAKO SO UZIVAL I TOJ PRED TEBE KOGA MISLEL DEKA E SEKOGAS VO PRAVO KOGA KJE PRITISNE DELETE VO MOITE POSTOVI NITU IMALO NAVREDA NITU SUM IZLEGOL NI MILIMETAR OD OVA ODVRATNA TEMA OK TE NEMA VEKJE VO MENE Изменето од anakin - 25.Декември.2007 во 08:51 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |