|
ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da dojdeme do ubav zaklucok?????????????????
hahahah bevme okaratkerizirani kako mana i zlo ( navodnicite se napisani od posle) i so uzasen pocetok da se stigne do ubav zaklucok ... se somnevam Изменето од anakin - 24.Декември.2007 во 13:58 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е па неможеш да ме разбереш затоа што ти фали вера малку анакин, во Бога и во луѓето јас мислев дека барем тоа го имаш, ама сум била грешка и не сум нова на форумов, мојот стил се препознава од тие членови кои ме знаат дури и тогаш кога не наоѓам соодветни изрази и интерпункциски знаци. |
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kazav jas uste na pocetokot. I temava ja razbiram malku poinaku, kako paradoksot na plitkite "vernici" i produhovenite "ateisti". Изменето од sensei - 24.Декември.2007 во 14:06 |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ете,сенсеи разбрал нешто без да се декларира дали е атеист или верник |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sega i bas mi e galje koja si
sega pogotovo i uste povekje so ne si nova i si igras so custvata vo lugjeto a da pogotovo vo tee sega nemam vera a vo gospod nemam poreba |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што ти е на ТЕБЕ????? е па јас имам вера во тебе анакин, како и во сите други луѓе јас верувам дека си лош верник исто како што си добар атеист |
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas se deklariram, ama neprimetno |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
држете се до темата
модераторот |
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde prvo koregirajgi prasanjata,cuvstvuvam deka gi napisa nabrzina,onaka naluten,a posle nema problem,ce ti dadam odgovor!
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jakiot odgovor
fala |
|||
|
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nisto!-Poveli i drugpat! |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma ne ni neocekuvav deka kje dades nekoj odgovor
zatoa sto krvta, bolkata, stradanjeto, lugjeto se nisto,i nishtica vo odnos na verata gospod, ALLAH - taka da pod ime na taa vera se e dozvoleno efendi ne e ova neso novo ne si mi pokazal novo ova e so vekovi taka anakin, те замолувам да не ја водиш дискусијава на темава во погрешна насока. доколку не ти одговара оваа тема, отвори нова и пишувај таму. вакви провокации не толерирам модераторот Изменето од connected - 25.Декември.2007 во 12:05 |
|||
|
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke ti pokazam nesto novo,samo strpi se do podocna,sega nemam vreme,odam na molitva! |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |