IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
Автор
Порака
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 09:31
NEMA DILEMA, SE SHTO E DOBRO E NA PRVO MESTO!!!

Bez razlika dali se raboti za DOBAR CRNEC vs. LOSH BELEC

Sekako deka sekoj covek pri zdrava razum bi se opredelil za dobar crnec, ili dobar Naivec....
A za lopov... Nemoze da bide dobar koga e lopov

I od mene respekt do site ATEISTI oni ja koristat mokta na razumot, ne veruvaat slepo....

A koga Ateist ke ja soznae vistinata, on e najdobar vernik, znaci korenito i so razbiranje gi svakaat rabotite, a ne da se bide Musliman, zaradi tvoite roditeli bile Muslimani, ili da se bide Hristijanin, zaradi toa shto si roden vo takva familija, i zaradi tvoite roditeli i tn....

Ushte ednash respekt do site Ateisti!!!

OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 09:34
FALA NO NE NI TREBA
RESPEKT

USTE EDNO PONIZUVANJE I AKO NESI SVESEN SO SI NAPISAL

znaes celo vreme imam custvo deka neso se branam i deka ne zalite
hahahahhaha
ova navistina se granici so ludosta
sega svakjam kolku sme pokompexni od ogranicenosta na vernicite

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 09:54
nebeshe licno do tebe, a ti si samo eden prestavnik na Ateistite, ima luge koi go cenat toa, a i da nego cenat toa e moe mislenje, nikoj ne treba da go ceni niti da mi blagodari...

I nese navreduvaj kako malo dete, ako nie taka se navreduvavme site na forumov , od nas ke beshe....
decka gradinaka...

i odgovaraj vo tvoe ime, a ne vo ime na Ateistite, zashto poznavam mnugu ateisti, a od niv dosta mis mnogu bliski drugari, taka da znam kako razmisluvaat...

OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 09:57

dr`ete se do temata, da ne bri{am postovi von nea

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 10:21
Originally posted by Sahih Bukhari Sahih Bukhari напиша:

nebeshe licno do tebe, a ti si samo eden prestavnik na Ateistite, ima luge koi go cenat toa, a i da nego cenat toa e moe mislenje, nikoj ne treba da go ceni niti da mi blagodari...

I nese navreduvaj kako malo dete, ako nie taka se navreduvavme site na forumov , od nas ke beshe....
decka gradinaka...

i odgovaraj vo tvoe ime, a ne vo ime na Ateistite, zashto poznavam mnugu ateisti, a od niv dosta mis mnogu bliski drugari, taka da znam kako razmisluvaat...

prvo ne se navreduvam- zatoa sto nemoze sekoj da navredi
ako si poiskusen znaes so sakav da kazam

vtoro ZIV TI NE NE BRANI nema potreba
povekje brani gi vernicite koi SAMO veruvat

treto.kako toa razmisluvat drugi ateisti???????

Изменето од anakin - 24.Декември.2007 во 10:22
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 10:29
Originally posted by connected connected напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

samo poradi connected gi zbrisav site moi postovi
oti големо%20гушкање

no sepak pisuvajte na tema

DOBRI CRNCI  vs LOSHI BELCI

анакин, не заборавај дека ова е подфорум ВЕРОИСПОВЕД и од старт некои работи се подразбираат намигнување
но, се е до мотивите и до целта....јас немам скриен мотив нити пак негативна цел со темава.
темава ја издвоив повеќе за верниците анакин, за оние кои заборавиле некои важни и клучни работи, за оние кои ја читаат редовно Библијата и к*ранот, за мене
Prv pat pishuvam vo ovoj podforum, bidejki ja ne se deklariram kako vernik iako imam respekt kon verata vo koja sum rodena, a sekako i kon ostanateti i ne bi sakala nekoj da navredam. Samo me interesira dali tuka se misli deka site ateisti se loshi, so shto ne bi se slozhila ili pak avtorot saka da kazhe deka tie shto se smetaat za golemi vernici, vsushnost ne se odnesuvaat spored kodeksite koi im gi nalaga verata.
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 10:34
dobro
kje pisuvam samo za ova tema

dobrite ateisti- ( CUDEN TERMIN )   ...koi se toa dobri ateisti e prasanje
kje probam da ogovoram

znaci ako ima dobri mora da ima losi ateisti

a losh ateist e toj so neubedlivo neveruva vo Gostod, inaku bi bil dobar ateista,  i si slavi slavi i farba jajca i pravi dosta raboti koi pravat vernicite za razlika od dobar ateist koj toa ne go pravi

sega za sega tolku

Кон врв
Lolita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lolita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 11:03
neznam zosto vo naslovot ima "VS", koga se znae deka DOBRI ATEISTI se isto sto i LOSI VERNICI плазење samo vo druga ambalaza
Your sweetest nightmare
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 11:05
hahahah
ne se misli za verata
nego za covecnosta LOLITA

Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 11:47

hahahah
ne se misli za verata
nego za covecnosta LOLITA

Covecnosta kon sebe ili kon drugite?
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:22
prvo kon sebe
pa kon drugite
imas poarna teorija za ova???????

Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:52

prvo kon sebe
pa kon drugite
imas poarna teorija za ova???????

Ne be, samo ubavo e da se povtori. голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:54
ako e taka pozdrav do tebe
a bas bi sakal da go slusnam tvojot stav za ova tema
za IZBOR NA POMALO ZLO
hahahah

Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:55
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

Prv pat pishuvam vo ovoj podforum, bidejki ja ne se deklariram kako vernik iako imam respekt kon verata vo koja sum rodena, a sekako i kon ostanateti i ne bi sakala nekoj da navredam. Samo me interesira dali tuka se misli deka site ateisti se loshi, so shto ne bi se slozhila ili pak avtorot saka da kazhe deka tie shto se smetaat za golemi vernici, vsushnost ne se odnesuvaat spored kodeksite koi im gi nalaga verata.

во претходните постови дадов многу добри извадоци од Библијата
бидејќи јас ја читам Библијата за некои одговори, бидејќи тргнувам прво од Бог па после од се` друго, одговорот за тоа прашање се подразбира.

и нека не ве замара насловот на темата нити пак почетокот, за да се развие малку дискусија се со цел да дојдеме до убав заклучок понекогаш е потребна мала (добронамерна) провокација намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,189 секунди.