IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Математика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Математика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
Автор
Порака
ScareTrojan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ScareTrojan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 21:11
So be deca mn li vi e tesko matematika! mene kako voda mi ode koa sakate zadacka 4e vi ja resam!!!!!
Кон врв
veXation Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veXation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 22:19
utre prvi chas pravam testmatematika !!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 00:47
Originally posted by nina1 nina1 напиша:

Mnogu interesna matematikaсреќа

a da... interesna e vo chetvrto odd... chekaj koa kje dojdesh sredno da vidish dali i natamu kje ti bide INTERESNA глупчо
Кон врв
ScareTrojan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ScareTrojan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:39
Tocno e toa dojdete sredno i videte dali e interesna matematikata. ke se skrenis od ucenje!!!
Roshan
Кон врв
alek_messi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alek_messi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 16:35
abe ubo vi vela do 4 lesno e a posle e mn dosadna
|<!> sTORMBRAKER|<!>
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 17:22

matematika ili ti odi ... ili ne ti odi ...

ako ti odi ... lesno ke si pomines ...
so malku ucenje ...

ako ne ...
moze da se studira mnogu drugi fakulteti ... !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 17:49
Cetvrta godina sum, i toa prirodno-matematicki smer, ne e nesto tolku strasno matematikata ama i jas se soocuvam so problemi bas zatoa sto nemam dobar profesor, koga nekoj dobro ke ti go predade materijalot vednas e pojasno a jas moram se sama da ucam i da davam pari za privatni casovi. Mislam deka e predmet za koj treba razbiranje, mnogu cesto mi se slucuva za zal, da ne znam za sto mi koristat zadacite sto gi resavam, ili da ne im ja razberam celosno sustinata. Tazno e sto znam za momentot, za testot ama potoa samo osnovnite raboti mi ostanuvaat vo memorija...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 18:16

obicno zadacite sto gi resavame ...
ne se primenlivi vo zivotot ...

ama koga se mora ...
ne e tesko ...

na vremeto tri godini upotrebiv za teorija na verojantosto ...

vi knigite se jasno ...
zadacite jasni...

ama vo zivotot ne se bas primenlivi ...

mozeme 99 % da sme sigurni vo nesto ...
a ona 1 % da bide pogolemo od ona 99 % vo realnosta ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 18:40
да да тоа го сфаќам, не дека мајка ми користи лимеси сега иако ги учела, само криво ми е зошто сум свесна дека знам површно, седам на прва клупа и пак не разбирам што предава, приши-бриши како да и предава на таблата професорот, тоа иритира
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 19:14

ti samo uchi si ....
i bidi svoj original ...

sekoj si ima svoja predispozicija ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 19:22
thanks, па и така не планирам да студирам нешто поврзано со математика
Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 17:10
jas iskreno da vi kazam matematika nikogas ne ucam se so ucam e na cas!!!
i dosega se so imame matematika praveno test mi e 5-ka голема%20насмевка

Изменето од luckyboy - 22.Декември.2007 во 17:10
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 17:33
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

obicno zadacite sto gi resavame ...
ne se primenlivi vo zivotot ...

ama koga se mora ...
ne e tesko ...

na vremeto tri godini upotrebiv za teorija na verojantosto ...

vi knigite se jasno ...
zadacite jasni...

ama vo zivotot ne se bas primenlivi ...

mozeme 99 % da sme sigurni vo nesto ...
a ona 1 % da bide pogolemo od ona 99 % vo realnosta ...

Еми, тука треба да се примени условна веројатност за да ти излезе точен резултат... инаку ќе ти излегува 0.99   

Изменето од Julija - 22.Декември.2007 во 17:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 18:26
Originally posted by luckyboy luckyboy напиша:

jas iskreno da vi kazam matematika nikogas ne ucam se so ucam e na cas!!!i dosega se so imame matematika praveno test mi e 5-ka голема%20насмевка

Среќнику! Или имаш супер професор или стварно ти фаќа кликерот, браво, браво...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.