|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 53> |
Автор | ||||||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
А колку биле анкетирани? Каде се подробните резултати и анализите од анкетата? Проблемот е или во Макфакс или во Скала. Или Макфакс незнае како точно да објави некоја вест (со давање на линк до изворот), или пак Скала е непрофесионална агенција, која не објавува детални резултати од своите анкети. Пробав да барам на нет веб сајт на Скала, ама не најдов... ако најди некој нека кажи. |
||||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||||||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
јаа мајката ребел??? Кога таквата анкета се користи за промовирање на некои ваши цели, да се прави пропаганда за наводна дискриминација, тогаш ви е арна. А инаку не а???? ееееј... двојни стандари човече не ми се верува...
А за дотичниов горе... Прво и основно, во ЕУ, нема правила за геј. Оди во Италија или Полска или Бугарија, и кажи ми ти колку права имаат таму? И второ, баш ми гајле и да имаат. Ние не сме во ЕУ, а темава ако не се лажам, е „во нашата држава“.... Така да бит ит со вакви лузерски коментари... И трето, каква се пропаганда не водите... ц...ц....ц.... „сексуална дискриминација“... Што значи овој термин живти се? Дека некој те дискриминира сексуално? Т.е. ти кога му бараш не ти „дава“???? Јадниот ти... Душичка... Да не сакаш и социјален фонд за проституција да одобри владата на РМ??? За вака напатени „дискриминирани“ душички... Алооо се слушаш ли шо лупеташ???? Сексуална дискриминација не постои. Исто ко шо не вработуваш педофил у градинка, сакат у Комуналец или слеп у ЈСП, нормално нема да вработиш хомо во училиште или во болница... Уште да прави од децата изроди, и да воајери по амбуланти... Фуј! Изменето од аџија - 21.Декември.2007 во 11:15 |
||||||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...gradonacalnikot na Berlin e gay...prizna javno pred izbori..i uste vo prviot krug osvoi mnozinstvo od glasovite...Roditelite sakaat nivnite deca da se steknat so dobro obrazovanie...koj roditel proveruva so kogo profesorot na svoeto dete navecer legnuva vo krevet?...Sto ke se desi koga utre tvoeto dte ke ti kaze deka e gay?..Sto ke pravis..ke go nareces izrod?..ke go izbacis na ulica?...Svrti se okolu tebe..otvori ocite..gay lugeto se sekade okolu tebe..duri i vo tvojata najbliska familija..samo radi takvi kako tebe ne cuvstvuvaat potreba da se razotkrijat...plebeec si golem lol |
||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
NAVISTINA ADZO SE VO TVOJATA NAJBLISKA FAMILIJA??
DA ZIVEEEEEEEEEEEEEE GRADONACELNIKOT BA BERLIN Изменето од anakin - 21.Декември.2007 во 11:55 |
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
..a zasto mislis adzija taka beskompromisno se bori protiv gaylugeto?..prosto e.. on e najlatentniot homoseksualec sto postoi..a posto napadot e najdobra odbrana...udri...ali se e za dzabe |
||||||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
А што ќе направиш ако детето израсне во сериски убиец?
Веројатно диоген би го тешел: „абе шо ми те дискриминираат тебе мило по криминална основа? срам да им е!“ |
||||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
A toj sto ke se buni, spored pederskata logika ke bide najlatenten seriski ubica
|
||||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...ako stane seriski ubiec jas prv bi go prijavil...kazi mi ti mene..ako sin/kerka na 14-15...ili 17 godini ti kazat deka se gay?...zborime za normalni individui koi se razlikuvaat samo sexualnata opredelba i NISTO drugo....ke se otkazes od niv..ke gi lecis..sto ke napravis? |
||||||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
колку си во право, не си ни свесен... |
||||||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Аџија, ти немаш учено изгледа по филозофија за заблуди. Конкретно заблуда по основ на слаба аналогија. Ете ќе ти кажам и на англиски а ќе ти преведам и на македонски што е тоа:
Fallacies of Weak Induction > Fallacies of Weak Analogy: This fallacy occurs when someone tries to use an argument from analogy, but the analogy isn't strong enough to support the conclusion, because either the compared features of the two situations are not relevant to the conclusion, or there are enough dissimilarities to negate the proposed analogy. И сега превод: Заблуди на Слаба Индукција > Заблуди по Слаба Аналогија: Оваа заблуда се јавува кога некој се обидува да искористи аргумент по аналогија, но аналогијата не е доволно силна за да го поддржи заклучокот, бидејќи или споредените карактеристики на двете ситуации не се релевантни со заклучокот, или има доволно различности за да се негира предложената аналогија. Во твојот аргумент не само што карактеристиките на твојата аналогна ситуација (убиството) не се релевантни на заклучокот шо сакаш да го донесиш, туку се и сосема различни карактеристики, кои се доволни за да се негира твојот аргумент. Изменето од RebeL - 21.Декември.2007 во 13:48 |
||||||
||||||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Јас не реков дека не ми чини анкетата, туку го нападнав изворот на анкетата, оние кои ја спровеле ИЛИ медиумот која ја објави, заради нецелосно информирање, давање само на некакви резултати без давање на целосни анализи на анкетата и бројка на анкетирани.
И ти пак веруваш дека хомосексуалноста се пренесува...... пази шо збораш оти се издаваш малце по малце, излегува вистинското „ти“ во вакви ситуации Изменето од RebeL - 21.Декември.2007 во 13:53 |
||||||
||||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
па факт е дека таму кајшто на велико се урла за хомосексуалноста, и кајшто се фрлаат МИЛИЈАРДИ за овој феномен да се направи кул, и хипи, се истовремено и местата каде што има далеку најмногу хомо... Зошто досега не се пронајдени хомоси во џунглите?
|
||||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |