|
Математика |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
ScareTrojan
Нов член Регистриран: 20.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So be deca mn li vi e tesko matematika! mene kako voda mi ode koa sakate zadacka 4e vi ja resam!!!!!
|
|
veXation
Нов член Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utre prvi chas pravam testmatematika !!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da... interesna e vo chetvrto odd... chekaj koa kje dojdesh sredno da vidish dali i natamu kje ti bide INTERESNA |
|
ScareTrojan
Нов член Регистриран: 20.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno e toa dojdete sredno i videte dali e interesna matematikata. ke se skrenis od ucenje!!!
|
|
Roshan
|
|
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ubo vi vela do 4 lesno e a posle e mn dosadna
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
matematika ili ti odi ... ili ne ti odi ... ako ti odi ... lesno ke si pomines ... so malku ucenje ... ako ne ... moze da se studira mnogu drugi fakulteti ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cetvrta godina sum, i toa prirodno-matematicki smer, ne e nesto tolku strasno matematikata ama i jas se soocuvam so problemi bas zatoa sto nemam dobar profesor, koga nekoj dobro ke ti go predade materijalot vednas e pojasno a jas moram se sama da ucam i da davam pari za privatni casovi. Mislam deka e predmet za koj treba razbiranje, mnogu cesto mi se slucuva za zal, da ne znam za sto mi koristat zadacite sto gi resavam, ili da ne im ja razberam celosno sustinata. Tazno e sto znam za momentot, za testot ama potoa samo osnovnite raboti mi ostanuvaat vo memorija...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obicno zadacite sto gi resavame ... ne se primenlivi vo zivotot ... ama koga se mora ... ne e tesko ... na vremeto tri godini upotrebiv za teorija na verojantosto ... vi knigite se jasno ... zadacite jasni... ama vo zivotot ne se bas primenlivi ... mozeme 99 % da sme sigurni vo nesto ... a ona 1 % da bide pogolemo od ona 99 % vo realnosta ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да тоа го сфаќам, не дека мајка ми користи лимеси сега иако ги учела, само криво ми е зошто сум свесна дека знам површно, седам на прва клупа и пак не разбирам што предава, приши-бриши како да и предава на таблата професорот, тоа иритира
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti samo uchi si .... i bidi svoj original ... sekoj si ima svoja predispozicija ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
thanks, па и така не планирам да студирам нешто поврзано со математика
|
|
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas iskreno da vi kazam matematika nikogas ne ucam se so ucam e na cas!!!
i dosega se so imame matematika praveno test mi e 5-ka Изменето од luckyboy - 22.Декември.2007 во 17:10 |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еми, тука треба да се примени условна веројатност за да ти излезе точен резултат... инаку ќе ти излегува 0.99 Изменето од Julija - 22.Декември.2007 во 17:34 |
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќнику! Или имаш супер професор или стварно ти фаќа кликерот, браво, браво... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |