|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 53> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
податокот е точен или не?
ако е точен, ни зуц више... |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka homosive odat so filozofijata - "Sekoj publicitet e dobar publicitet". Stavajte gi na ignore, ionaka preku takvoto veke od niv
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така де... анкета е анкета, може да се сфати и така и така... Они викаат... „леле страшно каква хомофобија“, јас викам „браос... имало некој со памет“...
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А, уствари шо сакаше да докажиш аџија со тој пост?
|
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A MISLIS ZNAE?
SOVET: NE TRUDI SE SO NEGO
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temata e Homosexualcite vo Makedonija,ne vo Bugarija zatoa ogranichuvajte gi komentarite
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..."VREDNOSTA NA VESTACKITE GOLEMINI NEMA DA BIDE NIKOGAS NADMINATA OD VREDNOSTA NA VESTACKOTO GJUBRE"... |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анкетите, сами по себе се статистички метод за да се види гласот на народот. Тоа се бројчи, математика и тие не зависат од целта заради која ти потоа ќе ги користиш. Спроведувањето на анкетите може да биде поттикнато заради некоја цел на анкетувачот, но потоа добиените резултати не се зависни од првобитната цел и можат да се користат за било какви цели.
Така да сувишно е да се напаѓа анкетата во дискусија со нејзината цел, освен се разбира доколку напаѓачот не сака со тоа да постигне некоја друга цел, како на пример да ја заврти дискусијата во друга насока... небаре ние од вчера сме
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па ајде да ја свртам,
мене ме интересира на пример колку јавни места има овде за хомосексуалци и колку во процент се декларираат како такви? тоа што имаше некој податок од 10% не ми се верува, што мислите? |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам јас, само кажав дека не е баш така во Бугарија, зашто нема насилства по база на сексуална ориентација - барем не како во Мкд, за разлика од Скопје - знаеме што се случуваше на времето пред Way Not..
|
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па неонтик пркосеше дека ја и ев сме биле осамени стрелци, и затоа вашето било морално... а сега се виде дека вие сте секаде едно бедно малцинство и НЕ МОЖЕ вие да одредувате што е морално и право. Тоа ти е исто како учките да ми одредуваат се во државава... Не е право едноставно! |
||
nancy
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам другарка чиј далматинец (мажјак стар 5 години) само на машки кучиња се качува...никако неможе да го спари кутрата, нејке на кучка да се качи и тоа ти е:)
точно:) во филмот Party Monster се потврдува цитатов.. а и според мене не е далеку од вистината:) |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se vo EU i Evropski nacin na zivot i standard sakate da imate, a sekogas se vrakjate so mislite, svakjanjata i mentalitetot vo Dark Ages- called the Balcans(Bulgaria-Serbia,Bosnia,Macedonia) itn itn Im Confused ..ako sakate vo EU ima da prifatite kako vo EU se zivee, i koi pravila vazat tamu... Nema seksualna diskriminacija.... !!!! Изменето од Neonic - 21.Декември.2007 во 01:34 |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od 400 milioni i kusur vo EU, i Bugarija Srbija pa duri i Turcija napomos da ja zemete, da gi "leci" homoseksualcite, povtorno malcinstvo ke si ostanete!!!! Изменето од Neonic - 21.Декември.2007 во 01:37 |
||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |