|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 53> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа сеа неонтик, моралот е нели социолошка категорија? а ние, во ова општество, нашето социолошко опкружување се договорило дека хомото е НЕМОРАЛНО.
Значи или лечење, или наоѓајте си боље општество, ама не ми се натурајте со вашите неморални и девијантни појави како нешто нормално! Таму кај што е нормално, фино лепо. Овде не е! Ти самиот така кажа, самиот сега папај си ја чорбата! |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ha !...ovaa drzava e patoloska, a narodot e poremeten zosto e izlozen na genocid, taka da ne mozeme da bideme sigurni dali homoseksualizmot e patoloska pojava t.e. treba prvo nie da staneme normalni za da mozeme da odreduvame sto e nenormalno.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZBUNET, NEMOJ DE SO SERIOZNI POSTOVI,
ZEZAJ SE , POINTERESEN SI TAKA
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш ме интересира, некој хомосексуалец или од бранителите на хомосексуалцие да ми објасни, каква е улогата на секој од "родителите", во хомосексуалниот брак. 1.Дали кај нив се појавува родителски инстинкт па решаваат да посвојат дете? (со тажна судбина)
2.Дали некој е мајка т.е.татко во тој болен однос?
Нешто тешко го сфаќам ова...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од еднашка вика Цацко не се стануело п***р
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da go znaes kako izgleda ke se zaljubis u nego, samo nemas sansi, ja sum mu slabost |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Запознај ме со него...ќе го земам бар стилист да ми биде |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iiii, odlicna idea ! Provizija sestro, dzabe nema nisto... |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS SUM, KAKO RECE TI...BRANITEL NA HOMOSEXSUALCITE
EVE TI GO MOJOT ODGOVOR:
JAS HOMOSEXSUALCITE GI RAZBIRAM, GI SFAKJAM, GI PRIFAKJAM,
SEPAK MISLAM DEKA BRAKOT KAKO INSTITUCIJA E PREMNOGU KONZERVATIVEN ZA NIV
ZNACI - NE SUM ZA! MISLAM DEKA MAL DEL OD NIV - EGZIBICIONISTI BARAAT TOA DA IM SE DOZVOLI!
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ред, ама не ми одговори на прашањата кои беа: 1.Дали кај нив се појавува родителски инстинкт па решаваат да посвојат дете? (со тажна судбина)
2.Дали некој е мајка т.е.татко во тој болен однос |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKa E Изменето од anakin - 17.Декември.2007 во 14:12 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj mi se mesa u rabotata...jas sum ovde zastapnikot... Ja go razbiram kako kulturen natprevar megu homosite i heterosite vo nedovolno kulturna sredina. Postoi eden strav na sekoj heteroroditel deka deteto moze da mu bide homos poradi nedovolna informiranost kako covek postanuva takov. Homoseksualec se postanuva zaradi sklopot na mozocnite kelii t.e. takov e roden ili poradi vlijanie na sizoidni roditeli, a tuka e glavnata bolka zosto nieden roditel nema da priznae deka e slaknat , a spored moeto skrieno mislenje mnogumina roditeli treba da bidat obeseni na drvo ili strelani na plostad. Homoseksualcite ne se ni najmalku vinovni sto se takvi niti bi trebalo da cuvstvuvaat bilo kakva vina, pogotovo sto imaat silno lobi niz svetot, a toa kazuva deka celot svet e bolen. Homoseksualizmot prozlegol od covestvoto, a ne obratno... |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Homoseksualizmot prozlegol od covestvoto, a ne obratno...
a spored moeto skrieno mislenje mnogumina roditeli treba da bidat obeseni na drvo ili strelani na plostad.
Ова е малку пресилна казна за моите сфаќања, ама замисли па какви родители ке бидат двајца хомосексуалци?
И патем, зошто некако се тие посвоени јадници потекнуваат од африка и? Зашто е село без кучиња? Немоќни да контролираат што станува понатака со посвојчињата? Што ли?
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti odgovoriv be Marice, kako ne ti odgovoriv
1.mislam deka tie homo koi go baraat toa, ne cuvstvuvaat roditelski instikt, toa e samo izraz na prkos kon vas koi gi negirate
2. ne, zosto nekoj bi moral da bide majka, dovolno e dvajcata da bidat dobri lugje i toa vazi za sekoja bracna zaednica, zosto e toa cudno? Site semejstva se srekni? I sekade majkata e makja, a tatkoto tatko??? Ne, nekade majkata e potatko od tatkoto
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |