IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 168169170171172 1402>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 17:19
prekrasno vreme ...................obozavam sneg.........среќа
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 17:23
се наспааав... зевањеголема%20насмевка
Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 17:48
Блазе си ти јас едвај чекам да си легнампоспаност
Keti72
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 23:42
ne si go trosete vremeto na optimizam posekako nema da ispadnit taka ko so sakate
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 00:22
Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

Vaka:najprvin da se izvinam za malata digresija sto ova sto ke go napisam ke bide napisano vo prvo lice edenina a nameneto za treto lici edinana-maski rod,dokolku mislite deka treba da se premesto slobodno premestetego vo dr.tema.

AH LJUBOV!

Vrne.Proleten dozd.Proletnite dozdovi sekogas me navrakaat nazad vo minatoto,togas koga krajot i pocetokot bea edno,koga dozdot go najavuvase sonceto....vikaat pocetokot e tezok a znam deka krajot e sekogas potezok od pocetokot,krajot zavisi od pocetokot a nekogas e i obratno,no edno e sigurno posele sekoj kraj doaga nov pocetok.

Vrne ova utro,ama e ubavo od predhodnata vecer,zasto ytroto e sekogas poumno od vecerta,i taka sekoe utro sekogas podobro od predhodnata vecer.Predhodnata vecer nebese moj den:)zasto denovive proletnite dozdovi sekogas mi go vrakaat vremeto,vremeto koe sakav da ostane kakvo sto e zasekogas(prosto nevozmozno)a sepak posakuvav.

Se zapoznavme tokmu koga nadoagaa proletnite dozdovi,tie sekogas doagaat sega so negovata nasmevka.Takva nasmevka nevidov od togas(mozebi zatoa sto nesakav da vidam),mi se cini deka lugeto od togas pomalku se smeat.bese vecer,bese prolet i nevrnese taa nok.se sretnavme vo centarot na gradot,ja pominavme nokta zaedno.Jas neocekuvav nisto od taa nok niti od nego taka i bese(nisto i ne se sluci)samo jas i samo toj,zaedno so pogledi i nasmevki(premnogu placip**karski ke ispadnea jebiga,civstva se,nemozam da gi iskrivam) .Natamu e poznato,detali sega nemam namera da opisuvam(mozebi vo nekoja naredna prilika)Cazno psotose ljubov.ah ljubov!I bevme srekni,jas bev sreken>i zasto kako po nekoe pravilo srekata kratko trae(ili mene taka mi se cinese)izgleda mnogu a5rno ne e na arno...toa pomina,se se izmeni,vremeto istece,jas nemozev da go zapram,sega samo mozam da se sekavam na toa vreme(so nasmevka na liceto ili mala sjana solza vo okoto)Iako povekepati mi se navrakase sekogas razklicno...i vo leto,i vo prolet,i vo esen a vo zima nikogas.Sega go izgubiv zasekogas,sega ne sevraka poveke>Samo proletnite dozdovi doagaaat so negovata nasmevka.....jas vikav da se vrati,kopneev da go vidam,posakuvav da go gusnam,zosto go ljubev,,da da go ljubev prijateli moi,a mozebi i uste........

P.S.Koga se vozev so avtobus ustrovo pred mene vo avtobusot stoea dve demladi devojki>Jas imav slusalki na usite(slusav muzika)a tie razgovaraa so racete,tie mozebi dosega nikogas ne slusnale muzika,ja nemaa taa privilegija kako mene,a stoeveme blsiku(kakva idiotska situacija)nekolku pati ni se sretnaa pogledite,svativ deka ednata e zaljubeno...mnogu mavtase so racete...ja opisuvase svojata ljubov,nejzinite oci bea srekni za razlika od moite,i svativ deka ljubovta e sekogas ista,sekade i kaj sekogo zatoa sto nejzinata nasmevka mi kaza se.

ОК,
Бојан 13

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 00:31
koj k*r be repliciras na postoj od pred tri godini??????????????

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 00:35
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

koj k*r be repliciras na postoj od pred tri godini??????????????

Мој к*рац, па што?
Мој си е.
А за реплицирањето читај добро.
Кој к*рац не читаш а само пишуваш.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 01:52
....СВЕТОВ ЗБЕСНАЛ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
aurelianus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aurelianus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 08:27
....Животот е прекрасен!!!
8"
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 09:52
.......MNOGU E LADNOсреќа
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 01:18
Сакам да кажам дека форумов во последно време е опседната со педери како лоши духови и затоа размислувам да се самобанирам од овој форум.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 02:45
...ЦЕЛО Е КОГА ИМА СЕ!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 02:50
Zdriiiiiiiiiiiiigaaam !
kako lavot koga rika
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 22:10
ушчомеееееееее ушчомееееееее шчо ме снајдееее
ќе се самозапрепастам и после ќе немат на кого да му ги јадам лајната...пак ќе морам сама на себе и то....
се испуштив од раце...се запрепастив
сега ќе посегнам по дрога....алкохол....цигаријна и че се наркоманисвам со ЕКстази (акцентот на е)
дрогата е најоглемото зло на денешницата
користете кондоми
хранете се здраво
бидете корисни за околината и ако сте без пари ве молиме да се убиете
ако немате доволно хармонично име за изговарање исто така можете да бидете корисни за околината - едноставно нели земете буграски пасош и заминете во неповратот
ако вашето его е срамежливо кој к*р барате овде на земјава...се разбира...сеуште можете да бидете корисни за опшчествово....едноставно нели да исчезнете

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 168169170171172 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.