IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Одговори само од девојките на форумов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Одговори само од девојките на форумов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 19:14
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Originally posted by EmIIIjA EmIIIjA напиша:

a sto komentirate site koga ne znaete kako bilo i zosto sum go izneverila?

Зарем има и оправдани причини поради кои човек може да го изневери својот партнер? изненадување

Мене си ми контрадикторна во овие изјави..
прво велиш дека бараш од партнерот..

4 da mi veruva
а потоа ни кажуваш дека...

Sum go izneverila:)

Моето прашање до тебе е:
Зошто бараш од партнерот да ти верува, кога погоре ни кажуваш дека си го изневерила, дека намерно било тоа, дека не се каеш и ни имплицираш на тоа дека постојат оправдани причини поради кои ти можеш слободно и со чиста совест во една врска да изневериш.
Кој би имал доверба во тебе девојче? среќа

ok,dali bi bilo vo red vaka:
da pisev ne nikogas ne bi go izneverila!!!
i dali togas nekoj ke se posomnevase?
koj denes ja ceni iskrenosta?
jas go izneveriv-on mene me izneveri na najbolniot nacin
zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile-doznav na najbolen nacin a on dozna od mene!
mu veruvav do bolka,go sakav do bolka,me povredi tolku mnogu sto nikogas nema da zaboravam!
ne bil tuka a site go znaea kako so mene,kako bilo i sto bilo sama si znam,ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!!

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 19:20
мислам дека претеравте...назад на тема ОДМА
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 19:58

zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile

Емилија, доверба ти не ja губиш затоа што си изнверила, не си ни прва, ни последна. Ти довербата ја губиш затоа што не се каеш за тоа, не се срамиш и не го гледаш тоа како грешка. Со други зборови, ни кажуваш дека ти си го оправдуваш твоето изневерување под изговорот "мене повеќе ме изневериле".
Читај и разбери: Не постои никакво оправдание за неверство! Ако некој те вара, не е во ред да му се осветуваш повредуваќи и други - неутрални. Ако видиш дека партнерот те изневерил, имаш право да му раскинеш следната минута, а потоа си слободна за нова врска.
А најдобро е пред да влеташ во новата врска добро да го запознаеш партнерот, за да не се повтори истата приказна како и со предходниот. Понекогаш проблемите се последица и од погрешниот избор. За да не ти се повторува "изневерувањето", барај си дечко кој верноста и довербата во една врска ги гледа како доблест.

ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!!

Покај се, промени го твојот став за изневерувањето, не барај изговор во "другата страна" и ќе бидеш достојна за доверба големо%20гушкање
Не те осудувам јас, знам дека си била повредена, но сакам да ти кажам еден повисок начин на справување со повредите, а тоа е изградување на добар штит, ослободување од горчина, соочување со минатите лузни и ослободување од истите, никако осветување, правилен избор на партнерот и добра основа во новата врска.
Можеби залетавме од темата, ама се надевам дека модераторката ќе биде малку толерантна намигнување

Изменето од EvAngelos - 14.Декември.2007 во 20:07
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 20:14

nego citate samo ona so vi se pisuva- i da ne se kaam zasto ako nekogas napravam nesto znaci go pravam zasto sakam a sto sakam i resam da go napravam togas kasno e za kaenje i se nosam so toa!sepak se so granici,alooooooo ne sum ni jas od mars padnata,ziveev vo makedonija na kraj kraeva:)

ТАКА ДЕ...НЕМОЖЕШ ТИ ДА ГО ЧЕКАШ МЕСЕЦ-ДВА!!!ШТО СЕ ЗАМИСЛУВА ТИПОТ!!!ТА ТОЈ ТАМУ...СО КРСТОТ НА ЧЕЛО БИЛ,,,ЕЕЕЕ КАКВИ СТЕ МАЈКАТА!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 20:16
назад на тема!!!
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 20:23
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile

Емилија, доверба ти не го губиш затоа што си изнверила, не си ни прва, ни последна. Ти довербата ја губиш затоа што не се каеш за тоа, не се срамиш и не го гледаш тоа како грешка. Со други зборови, ни кажуваш дека ти си го оправдуваш твоето изневерување под изговорот "мене повеќе ме изневериле".
Читај и разбери: Не постои никакво оправдание за неверство! Ако некој те вара, не е во ред да му се осветуваш повредуваќи и други - неутрални. Ако видиш дека партнерот те изневерил, имаш право да му раскинеш следната минута, а потоа си слободна за нова врска.
А најдобро е пред да влеташ во новата врска добро да го запознаеш партнерот, за да не се повтори истата приказна како и со предходниот. Понекогаш проблемите се последица и од погрешниот избор. За да не ти се повторува "изневерувањето", барај си дечко кој верноста и довербата во една врска ги гледа како доблест.

ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!!

Покај се, промени го твојот став за изневерувањето, не барај изговор во "другата страна" и ќе бидеш достојна за доверба големо%20гушкање
Не те осудувам јас, знам дека си била повредена, но сакам да ти кажам еден повисок начин на справување со повредите, а тоа е изградување на добар штит, ослободување од горчина, соочување со минатите лузни и ослободување од истите, никако осветување, правилен избор на партнерот и добра основа во новата врска.
Можеби залетавме од темата, ама се надевам дека модераторката ќе биде малку толерантна намигнување

EvAngelos:)

Fala ti na sovetite,i da ajde da se vratime na temata:)големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 20:24
Originally posted by zagor zagor напиша:

nego citate samo ona so vi se pisuva- i da ne se kaam zasto ako nekogas napravam nesto znaci go pravam zasto sakam a sto sakam i resam da go napravam togas kasno e za kaenje i se nosam so toa!sepak se so granici,alooooooo ne sum ni jas od mars padnata,ziveev vo makedonija na kraj kraeva:)

ТАКА ДЕ...НЕМОЖЕШ ТИ ДА ГО ЧЕКАШ МЕСЕЦ-ДВА!!!ШТО СЕ ЗАМИСЛУВА ТИПОТ!!!ТА ТОЈ ТАМУ...СО КРСТОТ НА ЧЕЛО БИЛ,,,ЕЕЕЕ КАКВИ СТЕ МАЈКАТА!!!

ajde nazad na tema-i koga ke zaletame od tema postojat i privatni poraki:)
среќасреќасреќа
среќасреќасреќа
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 20:30
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 23:34
VNIMANIE

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 00:30
доверба, нежност, внимание... баш тоа ми треба кога сме заедно, внимание, а тој се заѕверил во тв
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 09:46
.....i mene isto.................vnimanie ..malku ljubov..............razbiranje............i t.n
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 04:03
најпрво почитување.....па љубов и се останато
Кон врв
SLABICKA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SLABICKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 18:29
:x]
SAKAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
SOCUVAJ JA STRASTA ISTO KAKO I PRVIOT DEN
MILUVAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
DAJ MI DO ZNAENJE DEKA TI ZNACAM ISTO KAKO I PRVIOT DEN
AKO NEKOGAS EDNA OD OVIE RABOTI SE SMENI POINAKU POLEKA NO SIGURNO KE NEMA MESTO VO MOETO SRCE ZA TEBE..........VERUVAM I POSAKUVAM TOA NIKOGAS DA NE SE SLUCI LJUBOV MOJA NAJMILA
predizvik
Кон врв
sladjana_d Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sladjana_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 12:36
Pred se iskrenost,taa mi e najvazna od se...tuka nekade e i pocitta, a potoa sleduvaat vernost, ljubov,doverba itn
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.