|
Бојкот на Грчки производи и компании |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Автор | ||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти изгледа немаш никакви познавања како се инвестира во светот. Од каде ти е идејата дека треба ептен големи пари за да инвестираш во странство? Секоја пара е добредојдена и во САД и во Канада и во ЕУ, дури и 100 долари за акции, и тоа е инвестиција. Воопшто не мораш да излезеш од Македонија. Во најголемиот број земји ќе те примат со раширени раце ако инвестираш двеста и педесет илјади долари. И друго, не е секоја инвестиција трудоинтензивна како во Македонија, така да многу работи повеќе се исплатат да се работат во САД и Канада. Третата точка е само твоја слободна процена: гркот нема да ги одлее парите ако може поисплатливо да ги инвестира во Македонија. |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nasproti imam dobri poznavanja za toa kako se inestira. - a imam i uste podobri poznavanja za makjedonskiot piljar pod zgrada sto go imame site, sto ke investira vo gradenje na kukja, ili kupuvanje na stan vo Ohrid, a ne vo akcii |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
alexandar celiot si izguben vo svojata tema
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има надеж ..само треба внимание и желба..и англиски де! |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Smeski... kako i da e... posle ke si bidam so mirna sovest, deka Makedonskiot narod si dobil tolku kolku sto si se pokazal...
...A sega site slovenski nepismeni cigani dojdeni na grcko tlo trk da dadete parite na Grcite... P.S. Butel2 e zamolena da ne si go cedi mozoceto na postovi sto i vaka i taka nema da gi razbere, od toa moze samo glava da ja bole, glej si domakinlukot, cedata, rucekot, politicki diskusii ne se za tebe... so ogled na toa deka posleednite 3 posta nisto drugo ne kaza osven vregjana...fala Изменето од Alexandar Mak - 13.Декември.2007 во 12:33 |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
citaj malku poveke , a site soveti kazi si gi sam na sebe, premnogu si dozvoluvas da delis pamet. za zal ima i takvi koi razmisluvaat i ne trcaat slepo po nekoj sto so kobajagi nacionalni interesi si gi ostvaruva sopstvenite interesi. tolku.
okolu toa sto jas treba da pravam ili ne pravam voopsto ne e tvoja rabota ni rabota na nikoj drug ovde, a sum ti kazala i porano , Butel2 ne e tema na niedna tema vo ovoj podforum. ako e vregjanje postot kade se veli deka kamo da ima poveke firmi kako Vero koi navreme si gi ispolnuvaat obvrskite sprema drzavata i vrabotenite, togas, nema da se slozam so Pavlin deka ima nadez .... nasproti toa tvoite postovi izobiluvaat so navredi, ne samo sprema mene , tuku sprema site koi ne se slozuvaat so tebe, no toa e karakteristika na site GOLEMI makedonci Изменето од butel2 - 13.Декември.2007 во 12:47 |
||
здраво
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложувам.Не пазарете ог грчки фирми ама не пазарете и од шиптарски.
Има и македонски фирми кои и плаќаат на државата што е нејзино. |
||
|
||
Alexandar Mak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jasno, toa celo vreme go objasnuvam... kolku plakja danok vero tolku i tinex i tediko i piljarot itn... ne e voopsto argument "deka vero plakjal danok, ili gi plakjal vrabotenite" ... fala bogu deka ke plakja danok i vraboteni, uste da ne plakja... Изменето од Alexandar Mak - 14.Декември.2007 во 23:16 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro be lugje?
Vlainkava od poraki li ja plakjaat? Nekako trcha, ama pak e of lele lajn..................... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BTW, Branko Crvenkovski dobiva 2% od prometot vo VERO, i toa odi na negovite nepostoecki svajcarski smetki.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Alexandar Mak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За бранко и грујо знаеме. Јас прашав за влаинката од форумов. Ајде,цици фаци, кажи како за 60-часа направи 2500 пораки. Мирјанче, како ти оди со богданче?????? Те помага, нели? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас прашав за влаинката од форумов.
Orlov na forumov ima mnogu Vlainki i Vlasi. Izjasni se na kogo mu se obrakas? Inaku jas se izjasniv deka Vero go bojkotiram i ke go bojkotiram, ja bojkotiram i Grcija, Bugarija, Albanija, Ohrid... So 300 evra plata (Gruevski gi pokaci platite) graganite na Makedonija ( Makedonci- ne se site BC, Vlasi- ne se site Shterjo Nakov, Albancite-ne se site Menduh Tachi, Romite- ne se site Amdi Bajram i da ne nabrojuvam) bojkotiraat se. A onie koi ne bojkotiraat ne gi interesira shto nie si gi praznime bateriite po forumi. Da imam pari kolku gore nabrojanite od site nacionalnosti neznam dali ke bidam "golem patriot". Zasega ostanuvam patriot i bojkotiram se-nema sila nekoj da me ubedi da vlezam vo Vero. NEEEEE!
|
||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |