|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 1402> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be zlato veruj mi/////////?????????
ma zagorce ne e takov................. ima dusa kako pamuk veruj mi..........ne be ne e takov mislam ustvari neznam
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mislis be dusho nesto sto ne e rasipano??????? moze da se do usovrsi ili nadogradi neli?????? ti teknuva............. a za popravanje e tuka si vo pravo nema sto da se popravi ako sve e vo red neli Изменето од bibce - 12.Декември.2007 во 18:29 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bibce...слушај чичо ZAGOR,ШТО ЌЕ ТИ КАЖЕ...ТИ МОЖЕ СИ УШТЕ МЛАДА....!!!ДРУГИТЕ САКААТ ДА ТЕ РАСИПАТ...!ПОСЛЕ ТРЕБА НА ПОПРАВКА ДА МИ ТЕ НОСАТ!!!...И КАДЕ.???.ПАК ......
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....НА ,LP...ВЕЧЕРВА НЕ ОДГОВАРАМ!!!!САМО НА МОБИЛЕН!
|
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE MI ODGOVARAS TI NA MENE I NA LP A I NA .MOB.
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ SEGA CICO.................MA NEMOJ PA SEGA I JAS NE SUM TOLKU .......MISLAM MLADA....................TUKA SME NEGDE A...................
UF SRCE MOE...................
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ДЕКА НЕ МОЖАМ ДА СЕ СПРАВАМ СО ФОРУМЏИКИВЕ...И БАРАМ ПОМОШ ..ВО ТЕМАТА...ТРА4...!!!
Изменето од zagor - 12.Декември.2007 во 19:10 |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... дали бибче е ин лав ??
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=bibce] EJ SEGA CICO.................MA NEMOJ PA SEGA I JAS NE SUM TOLKU .......MISLAM MLADA....................TUKA SME NEGDE A...................
..ДА МА ТУКА...ТИ НА РАБОТА..ЈАС НЕЗНАМ НИ КАДЕ СУМ..А ТУКА НЕГДЕ!!!БАШКА ТИ СО ТВОЈТЕ 28....ЈАС ДЕТЕ СО...5*...!!!!МА ДАЈ...ТЕ МОЛАМ!!!! |
|
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека ми треба еден ТУШ...
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ДА МА ТУКА...ТИ НА РАБОТА..ЈАС НЕЗНАМ НИ КАДЕ СУМ..А ТУКА НЕГДЕ!!!БАШКА ТИ СО ТВОЈТЕ 28....ЈАС ДЕТЕ СО...5*...!!!!МА ДАЈ...ТЕ МОЛАМ!!!! [/QUOTE] eh sto ti znae tebe toaaaaaaa............................ ti kazav jas gotov si??????
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ШТО ТИ ЗНАЧИ ТЕХНИКА МАЈКАТА...СТИСНЕШ ДУГМЕ И ТИ ВАДИ СПИСОК ПО ИМЕ...КАДЕ ...КОЈ...ШТО...!!!ДА НЕ ЗНАЕШ ОД КАДЕ ДА ПОЧНЕШ....!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |