|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 163164165166167 1402> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....bibce....НЕ СУМ БИЛ ЈАС....!!!!ГАРАНТ.....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да кажам дека сум разочаран од меморијата на некогашните ми блиски луѓе
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke te tepam................ aj ukluci se na mesinger i ne se smej gotov si samo ti da mi dojdes na raka.....................
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ИДЕМЕ ВО ДРУГА ТЕМА!!!....АЈЈЈЈЈ!
|
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да кажам дека може на секого да му се случи....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se razocaruvaj zlato takov ti e zivotot a za memorijata na ligeto ..........ma ajde be srce uzivaj si batali gi????????
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...СЕ ОДНЕСУВАШ КАКО ДА СИ БИЛА НА КАФЕ!! |
||
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto toa src................ opsto????? ako e da i jas se sl*gam so tebe
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na kafeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................... so kogo be zlato na kafe??????????????????? ne ne ne greska si
|
||
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е како да уживам бе |
||
Peni Saktivniot |
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е како да уживам бе [/QUOTE] e dobro be zlato sto e tolku strasno............... taka ke uzivas............ ic ne mi se sekiraj?????? veruvaj mi nema vrednost seto toa.......... samo bolest ke si doneses na dusa????????
|
||
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e dobro be zlato sto e tolku strasno............... taka ke uzivas............ ic ne mi se sekiraj?????? veruvaj mi nema vrednost seto toa.......... samo bolest ke si doneses na dusa???????? [/QUOTE]aaaa, abe jas dolgo vreme si uzivam, arno ama sam ne se uziva a za dusickata ne se sekiraj, ne fakja bolest zatoa sto.... mi rekoa deka nemam dusa i sum bil los |
||
Peni Saktivniot |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЈА УПЛЕСКАВМЕ СЕГА!!!!
|
||
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
namerno ti zborat taka za da se nerviras veruj mi??????
|
||
Внеси реплика | страница <1 163164165166167 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |