|
МАКЕДОНЦИТЕ-Антички Македонци или Словени |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | ||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ние си ја знаеме историјата бе и знам дека мојте дедовци,прадедовци, баби се нарекувале МАКЕДОНЦИ не се нарекувале бугари. Ти доаѓаш на форумов и ја негираш нашата историја. Ај да доаѓам јас кај тебе во куќа и да го негирам вашиот јазик што мислиш како ќе се осеќаш??? |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto se odnesuva do mene jas sum sigurna deka sum makedonka! Mu se dopaga na nekoj toa ili ne. Edno prasanje - Zosto ima tolku Bugari na forumov, sto pravat tuka? Jas sum tuka nova i ne mi e jasno toa. Zapoznav edna bugarka. Na casot po jazik zboruvase za Bugarija. Rece deka Kiril i Metodij se Bugari. Nisto ne i prokomentirav. Ostanav zacudena zosto kazuvase i drugi raboti sto znam deka se slucile vo Mk. Navistina li mislat Bugarite deka se Bugari Kiril i Metodij? Isto taka drugi stranci sto gi imam zapoznato pak citale deka se Grci. Jas nisto ne razmisluvam za toa bidejki deneska site i pravat antipropaganda na Makedonija (da ne recam lazat). |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Veke te pokaniv na kafe vo Strumica. Koga ke me vidis mnogu raboti ke ti stanat jasni, DNK ne e potrebna. |
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав Биле.Да точно е нивната историја е ФАЛСИФИКУВАНА. Они викаат и дека МАКЕДОНЦИТЕ СЕ БУГАРИ. Само знаеш што БУГАРИТЕ ФАШИСТИ БЕА, ФАШИСТИ ОСТАНАА И ден денеска ни го негираат јазикот и нацијата. Така да некоја бугарка ако ти рече од страна дека ти си бугарка не ја фермај многу, многу залепи и го |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Ти доаѓаш на форумов и ја негираш нашата историја." Цитирай ме, иначе ще си помисля че лъжеш.. Щом се познаваш и нямаш притеснения за изненади. Заповядай. Повтарям - с нищо твоята кръв не е по-различна от моята. В моите и твоите вени тече кръвта на доста племена, живяли на територията на България. Погледни Македония до кои години е в тази територия. Погледни от кои години. Не вярвам да са робували толкова дълго, вярвам, че са подкрепяли кръв, държава, знаме, вяра и заедно, с всички други потомци на други племена са вървяли напред и влизали в бой. Трите лъва на герба. До тук разбрах, че ти се мислиш за различен от мен. Не зная кой те е объркал и къде - зная, че можеш да го докажеш. Докажи ми, че греша. "Велик е не този, който никога не пада, а оня дето винаги се изправя." |
||
"Всяка земя е родна за смелият, за пристигащите късно остават само костите!"
http://taklamakan.myphotoalbum.com/ |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не дека си ружна ама пријателке ти немаш ни 12% словенско во себе,погледни колку си црна човече ти дефинитивно повеке си у род со турците отколку со Бугарите.Ало у Бугарија има многу бели и плави луѓе што е одлика на еден словен.Ти си бре ко црна арапина |
||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи отричаш ДНК теста и неговите анализи? |
||
||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи няма от какво да те е страх, братко! |
||
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene mi se slucuvale slicni raboti,vo Germanija. Na cas po Germanski koga se predstavuvavme,jas rekov deka sum od Makedonija,na sto profesorot mi rece ,znaci ti si od zemja koja granici so Grcija zemjata na Aleksandar Makedonski. Vednas go napustiv casot ,a potoa mu objasniv nekoj raboti.Toj se izvini i rece deka mu e zal sto dosega ne ja znael vistinata, oti taka do sega go ucele. Zatoa mislam deka ne treba da molcime koga drugite se kitat so nasi perja ,svetot treba da ja znae vistinata. Ova e moe licno mislenje ,nemoj da go svatis kako nametnuvanje. Pozdrav do tebe |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne jas ne se odkazuvam,tuku ti ke se odkazes koga ke me vidis. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може само желба голема да имаш да бидеш у било какво сродство со некој Македонец,ти треба повеке да си ја браниш туркомонголската природа таа дефинитивно ти припаѓа на тебе
|
||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според много исторически източници и византийски и гръцки хроникьори няколко племена са били "отпратени", заточени в Мала Азия. Потомци на славянско племе са Кирил и Методий, чиито предци са от "заточените" в Мала Азия.
Веднъж Велик Македонски предводител се е отрекъл от тези племена. Сега негови потомци твърдят, че те са македонци. Всеки има глава на раменете. Нека се замисли.. |
||
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Среќа што денес постои ДНК и фотографија па немора ни да се замислува човек,доволно е само сликата да ја погледне и се да му е јасно
|
||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Страхливец! Сега си обяснявам много неща от историята. Поздрави! |
||
||
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |