|
Македонија - ФИРОМ и за Србите |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 33> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dali voopsto znaes sto zboruvas Vo Makedonija od dijasporata (ovde gi vbrojuvam site makedonski drzavjani vo stranstvo, bez razlika na nivnata etnicka pripadnost) godisno VLEGUVA EDNA MILIJARDA EVRA. Ova e zvanicen podatok, a ne od rakav kako tvojot. Drug pat pred da debatiras i da ja potcenuvas dijasporata inormiraj se i ne ocekuvaj deka ke ispratat uste tolku, taka za takvi kako tebe da imaat za djeparlak i da ja omalovazuvaat po forumi |
|||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фала им на србите за ова, барем сега точно и прецизно знаеме што ни мислат!
За оние, кои сеуште не беа сигурни, се разбира!
Мене ми беше јасно уште кога беше жив Тито.
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со Тито е друга приказната.Србите го мрзат Тито Слободан Милошевиќ е проблемот кај србите.Уште не го преболеа |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не си ме разбрал, колега,
Србите ни го мислат нам, истото она, кое им го мислат на сите свои соседи, тоест Хрватска, Босна, Црна Гора, Македонија, Бугарија и Унгарија...
Само што не можат ништо да направат, оти сега еве, и нивната смрдена јужна братија ги продаде....
Сепак, ова може и ним да им ги отвори очите, да согледаат дека сепак Македониаја и Хрватска не им се толку големи душмани, колку гркката багра.....
А, од друга страна, може и да не се освестат..Кој знае!
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе нека идат нека шетаат.Преку тасето ми е од србите. Никогаш не сум ги сакал.Македонија ја гледаат само како средство за исполнување на нивните цели. |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грција попушти за Косово во замена за името на Македонија Атина – Грција ја промени позицијата за Косово, а во замена за тоа доби нешто поврзано со прашањето за разликите за името со Македонија, наведува грчкиот печат. Ова, повикувајќи се на анонимни дипломатски извори, го објави вчера атинскиот весник „Та неа“, близок до опозиционата партија ПАСОК. Според истите извори, грчката влада, која досега беше на позиција дека на Србија не може да и' биде наметното независност на Косово, сега застапува друг став. Во замена за таквата промена на позицијата, Грција доби нешто поврзано со разликите со Македонија за името, тврдат дипломатски извори, не прецизирајќи притоа какви придобивки издејствувала официјална Атина. (Макфакс) Ama im go stavija GRCITE odpozadi. |
|||
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok be..zato vikam sekoj si ima svoe mislenje .. Ne e tajna deka grcite i srbite rabotat na raznebituvanje na Makedonskiot narod.. Изменето од KikoMC - 18.Април.2009 во 15:20 |
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova postiranoto od mene vo vrska so dijasporata e validen podatok od ZAVOD ZA STATISTIKA!
|
|||
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од KikoMC - 18.Април.2009 во 12:58 |
|||
|
|||
NESTOR
Нов член Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe srbite se vrti pop koga ke dojde nekoj srpski minister vo makedonija vika so imeto makedonija a koga ke bidat pred megunarodnata zaednica odma firom im se umilkuvaat na grcite za kosovo
|
|||
KikoMC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekoja chest.. Ama na kogo more kje mu objasnuvash ne znam ...Tito ta Tito, zadrugi i sluchni sranja..Srbite se podol narod...Samo tie ni dale nezavisnost, zimi nemoj.. Koj ni ja zede pa tie da ni ja davaat??tie ni ja zedoa ,a sega shto ni ja dadoa pak spasiteli ni se??I da ne ja daea pak kje postoj Makedonija..Pro4itajte ja Pirej od mojot sogragjanin Petre M. Andreevski i kje vidite shto e makedonski narod |
|||
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZNACHI DIBEK - DIBEK SI OSTANUVA!!!!!
DO PRED MALKU ME PRASUVASHE DALI IMAM VIZA????
A KOJ BI POSTAVIL TAKVO PRASHANJE, INTELEKTUALEC SIGURNO NE - SAMO ONOJ KOJ STO SE INTERESIRA DA DOBIE i e desperate za toa.
Ti si bate TOTALEN MES - ni so shpakla nemozat da te soberat.
BIDI SIGUREN DEKA NEMA DA PADNAM NA TVOE SELSKO NIVO I DA RASPRAVAM ZA MOITE USPESI ILI NEUSPESI - ovde JAS ne sum da kazuvam prikazni za sebe i okolu sebe. NEMAM KOMPLEKSI ZA LECHENJE. A ako ti beshe DOVOLNO intelegenten (kako sto se prodavash) ke chitashe megu redovi i SE ke ti beshe jasno, a da ne spomnuvam PAK (a ke spomnam) za TVOITE DEZINFORMACII ZA MAKEDONCITE DEKA SE IMENUVAAT KAKO SLAV-MAKEDONCI VO AVSTRALIJA. Ova veke NEKOLKU pati go povtoruvash IAKO isto tolku pati ti e demantirano - taka da VEKE NE GO RACHUNAM kako dezinformacija, tuku kako NEPRIJATELSKA PROPAGANDA.
I prestani VEKE EDNASH da NE VREGASH NAS MAKEDONCITE I NASHATA ISTORIJA - AKO NE SI SIGUREN BAREM BIDI NEUTRALEN (iskoristi go tvoeto "diplomatsko" iskustvo, so koe sto se falish).
Изменето од borec - 13.Декември.2007 во 05:09 |
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Greek style nema sto.
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
FALA MOIRA NA RAZBIRANJETO.
A za da mu odgovoram na nego NEZNAM od kaj da pochnam prvo - zosto od vakvi "patrioti" mi e preku glava. Ama ke probam da ne se izvadam od takt.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |