|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 53> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sakaj go blizniot svoj...kako prijatel svoj...se dur ne ti se natrti...a dupka si e dupka...a u carica, a u magarica isto e...
Изменето од zbunet - 11.Декември.2007 во 23:57 |
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ej bejb...ne moras da citas podatoci...odi na youtube i ke vidis kako izgledase (prvata) gay parada vo Belgrad..imas i krv..i vilici..i po nekoj cerep...A za kaj nas...bas me interesira,dokolku nekoj se "drzne" kako sto vikas...koj ke krsi vilici...ti?..ili mozda samo ke fakas seir od strana?... ..I uste nesto bejb...i jas edno (ne taka dalcno) vreme si mislev deka kaj nas мнозинството мажи се-мажи se dodeka nekoi od tie "muzisca"..ne me uveria..deka se sto leta ne se jade |
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шо докажува ова, освен токму шо јас говорев... Човекот е тој којшто ја извитоперува природата... Не се сече дрвото само! Чоекот го сече! Не се станува хомо природно! Чоекот и неговите настраности го креираат... |
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...aj te molam kako moze nekoj uste vo utorbata na majka mu koga se formira da stane nastran?....Чоекот и неговите настраности го креираат...Ne razbiram sto saka da kaze so recenicava..nema ama bas nikakva smisla.. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Податокот го најдов случајно, во моето омилено списание...а ти...што си барал да ја гледаш парадата на yutube? Значииии...на диоген сепак не му е сеедно како ќе мине?
Јас нема да кршам вилици бидејќи сум ДАМА-ама огнено ќе ги поддржувам кршачите на мој начин, бидејќи многу ми е важно средината во коja живеам и одгледувам деца да биде ослободена од
ѓубре.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Податокот го најдов случајно, во моето омилено списание...а ти...што си барал да ја гледаш парадата на yutube? Значииии...на диоген сепак не му е сеедно како ќе мине?
Јас нема да кршам вилици бидејќи сум ДАМА-ама огнено ќе ги поддржувам кршачите на мој начин, бидејќи многу ми е важно средината во коja живеам и одгледувам деца да биде ослободена од
ѓубре.
..bejb,za da si "DAMA"..prvo moras da se naucis da se odnesuvas i razgovarash ko "DAMA"...A za gjubreto vo pravo si..i jas sum da se oslobodime od nego...no najubavo e prvo sekoj svojot dvor da si go zacisti. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Жити се не ми се лепи до мене, па ни на форум...шубе ми е
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..eh..iskreno...mi se dopadna dupazava sto mi ja stegna
...ali ..sepak ..Ne si laskaj...you wish my dear |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа ај ти мене објасни ми? јас баш и тврдам дека не настанува настран во утробата, туку вон неа... |
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа ај ти мене објасни ми? јас баш и тврдам дека не настанува настран во утробата, туку вон неа... ..veke ne mi se komentira...ova e isto ko da gi ubeduvas grcine deka Aleksandar bil Makedonec...popusto...zaludno... |
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шо да не ти е страв да не те зарази??? Honey, if you think being gay is contagious then you are GAY Compliments to Margaret Cho за ова. Изменето од RebeL - 13.Декември.2007 во 04:43 |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хомосексуалците, имаат една маана поголема од оговарачите, прељубниците, убијците, итн... А тоа е што секој од нас е грешен, тоа е факт... НО хомичите уште со својот грев се гордеат, се перчат и се во тотална заблуда на невиност...
|
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..drag moj..Lav Tolstoj ima kazano...deka "neverojatno kompletna zabluda e deka se sto e ubavo e i dobro"...pa seg ti vidi.. |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
комплитли офф топик...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |