|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве само еден мој совет како да преболите женска после раскинување:
1. Замислете ја како врши голема нужда во некое полско средновековно веце, притоа испуштајќи громогласни звуци и широко пространета арома на добро обработено гравче
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за постот Марија. Сметам дека заслужува да биде виден и на оваа страна
п.с. Mishell, јас сум токму ваков каков што ме опишува Марија, затоа побрзо преболи ме и не жали воопшто што не сме повеќе заедно
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Патот до заборавот на саканата личност-Втор Дел Сега замислете го својот бивш како
1. Сече нокти со грицкалка, а парчиња фрштат на сите страни...
2. Стои пред отворен фрижидер 1 саат, и пие сок директно од шише или тетрапак.
3. Се запил некаде, па го носат дома другарите пијан и измочан, а тој пее Чашу ломим руке ми крваре...
4. Јадел спанаќ, не си ги измил забите и се кези некаде во друштво...
5. Јаде некоја крофна со крем, а кремот му се размачкал околу устата, брадата...
6. Лаже, а ти го знаеш тоа и му климаш со глава...
7. Се гребе за пари од кого ќе стаса...
8. Ти купува новогодишен подарок и среќен кажува дека го нашол на распродажба, мошне поволно...
8. На сред партија, му звони мобилниот, и дознавате дека е тоа Кочо од Различните...го кани некаде, заедно со Ребел од форумот...
Ако и ова не помогне, вие сте сериозен случај. Изменето од maria_magdalena - 09.Декември.2007 во 23:16 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...СЕГА МОЖЕ ДА СИ ОДАМ,ИЛИ САКАШ ДА ОСТАНАМ ДА ТИ БИДАМ ИНСПИРАЦИЈА ЗА ТРЕТИОТ ДЕЛ...АКО ГО ИМА...???? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ќути ти, Загор е херој...
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako si ja sakal, ke bides sreken sto e srekna so drug i ke ja pamtis po dobro...i taka nema da taguvas...
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е многу силно нешто...ама остварливо само за некој што достигнал некој многу висок степен на некојси личен, духовен развој.
Кој може така-да не страда туку да биде среќен поради среќата на саканото лице, алал да му е, тоа е љубов
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЈАС ТАМУ..ВО ГЛАВАТА ТАКОВ РАЗВОЈ НЕ МОЖАМ ДА ДОСТИГНАМ...А,ЗА МОЈА СУДБИНА И ПРОПАСТ ГОСПОД НА ДРУГО МЕСТО МЕ НАДАРИЛ...И ПАК НЕ МОЖАМ ДА ГИ ЗАБОРАВАМ МЕЃУСЕБНИТЕ ДУЕЛИ...И ЗАДОВОЛСТВА,...РАЗБИРА СЕ!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sekako ne e veke moja...izborot e nas dali ke se nasmeeme koga ke pomislime ne licnosta ili ke se namrstime dur glava ne ne zaboli...
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E bravo nemam zborovi Veruvam deka na site sto go procitaa ova mu e polesno sto se sami .. |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
patot do prebroduvanjeto na zagubena ljubov e niz prifakjanjeto i ucenjeto od iskustvoto.
mnogu cesto se slucuva istata vrska pak da ozivee vo nekoe novo vreme, koga licnostite se pozreli, i da ispadne deka seto toa bilo iluzija bazirana na zaslepenost. da ne se zalazuvame, vo samata osnova na konceptot megjupolova ljubov e deka taa licnost e za vas, za nikoj drug. gubenjeto na vistinska ljubov e najgolem poraz, no zatoa sme lugje, da ucime od greskite. Изменето од sensei - 11.Декември.2007 во 01:44 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од EmIIIjA - 12.Декември.2007 во 23:24 |
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што уствари има да се трудиме да го заборавиме??? Ако треба да ги заборавиме ке го заборавиме и тоа така лесно што нема да ни биде потребно ни време фазла. Јас сепак стојам на тоа ако сте заљубени а не сте заедно времето ке си го покаже своето, а ако е нешто друго во прашање бидете сигурни дека нема да треба ваше одобрување за вашето срце да го избрише.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Opni ja drugarka i...em kef, em ovaa prvava ke zbesne
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |