|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 53> |
Автор | |
rama
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе стварно ми се гади од вас...
Изменето од Eleni - 11.Декември.2007 во 12:44 |
|
GNEVEN BUNTOVNIK SUM JAS
KE VE SUREDAM ZA CAS |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so tebe mi e ispod cest voopsto da razgovaram...ne si stignal ni do 10 poraki na forumov..a veke blues negativna energija i navredi...Zboruvame so fakti..mislenja..navredite ostavi si gi za pred tvoite..Ajde prosetaj niz forumov... Изменето од Eleni - 11.Декември.2007 во 12:45 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ми е мило што кај нас мнозинството мажи се-мажи. Ми беше интересен податокот како минала геј-смотрата во Србија пред некоја година (скршени вилици и черепи)...Се надевам дека нешто слично ќе доживеат и кај нас-ако се дрзнат да направат таква парада.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој пост ептен ми фаќа око.
Така е Хектор...маж и пол! Изменето од maria_magdalena - 11.Декември.2007 во 15:59 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka nekade procitav, "...sum cvrsto na mislenje deka zivotot e za familija i deka e namenet za reprodukcija uz se sto nosi i dobro i zlo..."
Za sto e "NAMENET" zivotot, e dolga i siroka tema za rasprava, ama deka e "NAMENET" za reprodukcija i za familija e...so da vi recam...glupavo???
Toj sto nema deca i familija poradi toa sto:
-ne moze ( sterilitet)
-ne saka (ubeduvanje)
ne treba da zivee???? oti nema "NAMENA" negoviot zivot?????
Ke te cenam i ke te sakam ako si golem covek, ako si drugar, ako ne si pokvaren tikvar, ako mi e ubavo vo tvoe drustvo, ako znam deka mozam da ti veruvam...a tvojot sexsualen zivot si e samo!!! samo!!! tvoja rabota, kako sto mi e mojot sexsualen zivot moja.
znaci zaklucok: ne!!! nemam nisto protiv homosexsualcite.
ako im treba moja poddrska - ja imaat!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako treba da biras dali tvojata podrska ke im ja dades na homoseksualcite ili na heteroseksualcite, komu ke ja dades?Pogodi sto? Dvete nesta megjusebno se isklucivaat.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
диоген, ти си само пример до каде оди човечката изгубеност во неморалот... Еј, замисли, до таму одиш, шо не знаеш тоа половиот орган за кај ти е? замисли си, до каде е хомосексуализмот изгубен, шо се оди до таму да више ни органите не знаеме за шо ни користат... тажно, жално, патетично и болно. Се во едно...
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ќе речам: И дрвјата се наменети за да го прочистуваат воздухот, ама човекот ги сечи и прави намештај од нив.... |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хетеросексуалците не бараат поддршка, ним не им треба поддршка за права на каква-таква законска задница, права на слободно искажување во јавност и недискриминација врз основа на нивната сексуална ориентација. Изменето од RebeL - 18.Декември.2007 во 00:00 |
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку пати и да го речеш тоа, лагата нема да стане вистина само затоа што таа се повторува
Од каде знаеш ти дека дрвата се наменети само за да го прочистуваат воздухот? Да не беше ти таму кога Господ им ја одредуваше нивната намена?
Точно е тоа дека дрвјата го прочистуваат воздухот, но тие имаат и други фунцкии, како на пример да бидат живеалишта на некои прици, верверици, да даваат полодови за храна на животните и нас луѓето, да ни служат за огрев, па и за изработка на дрвени материјали како што е намештајот. Тоа што човекот лакомо ја злоупотребува и испостува до максимум природата создавајќи залихи повеќе од колку што му е потребно, тоа е друг проблем. Господ ни ја дал природата (па и дрвјата) за умерено да ја исползуваме и тоа е дел од нејзината намена. Нема ништо лошо во сечењето на дрвја за огрев преку зимата и тоа ако се прави умерено, би имало доволно дрвја и за огрев, и за прочистување на воздухот итн.
Значи искористувањето на дрвјата од страна на човекот за намештај и огрев си е дел од нивната намена.
Но дали истото би можеле да го кажеме и за аналот чија единствена природна функција е за вршење голема нужда?
Е тоа е друго прашање.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa што луѓето си придодадоа вештачки намени на дрвјата тоа е друго. Ако природно дрвата раѓаа маси, столици, врати и сл, наместо јаболка, круши, портокали, тогаш ок. Тогаш си е природно. Така да, аргументот ти паѓа во вода.
Изменето од RebeL - 11.Декември.2007 во 23:25 |
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас искрено, не им обрнувам внимание....нека е кој што сака да е..мене ми е битно како личност каква е а не каде го бута или сл. Е сега кога зборам за себе, пак ке речам ако требало да се мешаме со ист пол Бог ке не направел сите исти.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок неможиш да генерализираш за сите. Ако зборуваме од религиски поглед, Господ сите не направил различни. Затоа сме индивидуи, а не сме „Борг“ (од стар трек) Господ мене и на тие како мене ни ги дал тие чувства, сами не ги измисливме. Ако сакал Господ да бидам стрејт, ќе бев стрејт, ќе имав чувства само кон женски. Исто и ти. Ако сакал Господ да бидеш ти лезбејка, ќе ти даел такви чувства.
Изменето од RebeL - 11.Декември.2007 во 23:49 |
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ребел јас кажав за вас...мене не ми пречи никој и ништо....како прво јас колкумина такви ги имам во друштво ехеехеееее... навикната сум. али кога лично за мене станува збор така јас мислам.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |